Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Riku Rinne

Evankelistat Riku Rinne ja Kalevi Lehtinen ovat yhdessä kirjoittaneet kirjan "Evankelistan testamentti". Kirjan on toimittanut Risto Siltanen.

Riku Rinne ja Kalevi Lehtinen ovat pohtineet miten tapahtuu sukupolvenvaihdos evankeliumin julistuksessa? Molemmilla kirjoittajilla on lähtökohtanaan erittäin laaja kokemus sekä palava innostus evankeliumin julistamiseen. Kirja "Evanekelistan testamentti, evankeliumin viestikapulan siirto seuraaville sukupolville” on kirjoitettu kaikille.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 69 katselua
  • Ensilähetys: su 15.4.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 27
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi