Onko sinulla oma lempiohjelmasi, jonka tuotantoa haluat tukea? Kun käytät verkkopankissa lahjoittaessasi ohjelman tai työmuodon omaa viitenumeroa, voit tukea juuri sitä kohdetta, joka on sinulle itsellesi tärkeä. Yleisviitteellä (9700) saadut lahjoitukset ohjataan sinne, missä niitä kulloinkin eniten tarvitaan. Tilinumeron ja viitteet näet alla olevista taulukoista. Lisätietoja napista näet viitteen tarkemman kuvauksen.

Pankki IBAN BIC/SWIFT Viitenumero
Nordea FI40 1112 3000 3427 89 NDEAFIHH 9700

Yleiset

Tukikohde Viite Toiminnot
Yleinen tuki 9700

Yleinen tuki

Kun tuet TV7:ää, olet mukana levittämässä evankeliumia Suomeen, Pohjois-Eurooppaan ja ympäri maailman. Yleisviitteellä annetut lahjoitukset ohjautuvat TV7:llä sinne missä kiireisimmin tukeasi tarvitaan.

Jumalanpalvelus 8510

Jumalanpalvelus

TV haluaa tuoda jumalanpalveluksen joka sunnuntai, jokaiseen kotiin. Tue jumalanpalvelusten tuottamista.

Arkiston helmiä 3049

Arkiston helmiä

Lähes kaikkia TV7:n ohjelmia voi katsoa ilmaiseksi TV7:n Arkissa, jonne pääsee tietokoneen ja tv-sovellusten lisäksi mobiililaitteilla. Lähde löytöretkelle Arkkiin ja tue työtämme!

Elokuvat 9221

Elokuvat

Joka lauantai klo 21:15 TV7 lähettää suomeksi puhutun tai tekstitetyn elokuvan. Elokuvan välityksellä hyvä sanoma pääsee suoraan sydämeen. TV7 maksaa esitysoikeuksista elokuvan levittäjälle sekä käännöstyöstä kääntäjälle. Tarvitsemme tukeasi jotta voimme jatkossakin lähettää elokuvia kanavalla.

Israelin työ 7702

Israelin työ

TV7:n toimitus Jerusalemissa tuottaa ajankohtaisohjelmia Lähi-idästä. Niitä seuraamalla pysyt tapahtumien keskipisteessä ja tiedät, mitä Israelissa todella tapahtuu.

Käännösohjelmat 7744

Käännösohjelmat

TV7:n käännösosasto kääntää mm. David Pawsonin, Derek Princen ja Joyce Meyerin raamatunopetuksia sekä lauantai-illan elokuvat kanavan katsojille ymmärrettävään muotoon. Suomen-, ruotsin- ja vironkielisten käännösten lisäksi TV7 tuottaa venäjäksi dubattuja kristillisiä ohjelmia Ukrainan Poltavassa sijaitsevassa studiossa.

Minne menet, Eurooppa? 2257

Minne menet, Eurooppa?

Sarja pohtii Euroopan identiteettiä ja maailmanlaajuista asemaa konservatiivisesta näkökulmasta, kun sen kristillisiä arvoja haastetaan hellittämättä.

Sarja pohtii Euroopan identiteettiä ja maailmanlaajuista asemaa, kun sen kristillisiä arvoja haastetaan hellittämättä.

Mitä on tapahtumassa pian? 3256

Mitä on tapahtumassa pian?

Markku Veilo ja Martti Ojares keskustelevat ja opettavat.

Muutosten ilta 2587

Muutosten ilta

Lukemattomilla taakan alla eläneillä ihmisillä on sama todistus kerrottavanaan. He ovat nyt vapaita, koska Jeesus vapautti heidät taakoistaan: alkoholista, päihteistä ja monesta muusta ahdistuksesta.

TV7-teemailta 9894

TV7-teemailta

Ei kuvausta

Vankilatyö 8138

Vankilatyö

TV:tä katsellaan vankiloissa paljon ja siksi TV7 on tehokas väylä evankeliumin viemiseksi vangeille. Palautteen perusteella kanavasta on tullut heille tärkeä. TV7 tähtää siihen, että kanava näkyisi jokaisessa Suomen vankilassa. Kanavan avaaminen yhteen vankilaan maksaa noin 4 000 euroa. Tue projektia, jotta evankeliumi saavuttaisi kaikki Suomen vangit!

Israel

Tukikohde Viite Toiminnot
TV7 Israel News 7702

TV7 Israel News

TV7:n toimitus Jerusalemissa tuottaa ajankohtaisohjelmia Lähi-idästä. Niitä seuraamalla pysyt tapahtumien keskipisteessä ja tiedät, mitä Israelissa todella tapahtuu.

Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.

Ajankohtaista Lähi-idästä 8390

Ajankohtaista Lähi-idästä

Lähi-itä ja erityisesti Israel on jatkuvasti maailman suurennuslasin alla. Studiossa keskustelevat Pekka Sartola ja Martti Ojares.

Jerusalem studio 1203

Jerusalem studio

Syvempää ymmärrystä Israelin tapahtumista. Keskustelun aiheina ovat mm. Israelin sisä- ja ulkopolitiikka, yhteiskunnalliset muutokset, arkeologia sekä uskonto.

Studiojuontajana toimii uutisankkuri Jonathan Hessen.

Jerusalemin vartijat 1795

Jerusalemin vartijat

Amir Oren haastattelee miehiä ja naisia, jotka ovat vartioineet Israelia.

Amir Oren haastattelee miehiä ja naisia, jotka ovat vartioineet Israelia. 'Sinun muureillesi, Jerusalem, minä asetan vartijat; älkööt he milloinkaan vaietko, ei päivällä eikä yöllä. Te, jotka ylistätte Herraa, älkää itsellenne lepoa suoko.' (Jes. 62:6)

Kun heidän maanmiehensä nukkuivat, näihin vartijoihin voitiin luottaa, että he taistelevat Israelin ja sen pääkaupungin, Jerusalemin, puolesta. Nyt he tulevat TV7:n Jerusalemin studioon TV7:n toimittaja Amir Orenin syvälliseen haastatteluun. He jakavat tarinoitaan ja oivalluksiaan tavalla, joka kannustaa pitämään rukouksessa Psalmin 122.

Lähi-itä aikajanalla 1986

Lähi-itä aikajanalla

Amir Tsarfati ja Jonathan Hessen keskustelevat raamatullisista profetioista ajankohtaisten tapahtumien valossa.

Love Israel - Baruch Korman 1313

Love Israel - Baruch Korman

Tri. Baruch Korman on Israelissa asuva messiaaninen juutalainen. Hän työskentelee Israelissa, Zera Avraham Instituutin yliopiston lehtorina. LoveIsrael.eu, Facebook: Love-Israel Northern Europe.

Tri. Korman on opettanut Raamattua mm. Israelin kansallisella tv-kanavalla sekä englanninkielisissä ohjelmissa, jotka näkyvät kaikkialla maailmassa. Hän on perustanut Israelissa palvelutyön nimeltä LoveIsrael.org. Sen tarkoituksena on tarkka raamatunopetus tulkitsemalla Raamattua heprean ja aramean kieleltä. Lisäksi organisaatio tekee monipuolista mediatyötä kansakuntien saavuttamiseksi.

Suurvallat pelissä 3395

Suurvallat pelissä

Amir Orenin isännöimä sarja käsittelee suurvaltojen välistä geostrategista vuorovaikutusta. Asiantuntijat analysoivat sitä, miten nämä tapahtumat vaikuttavat tulevaisuuteen ja mitä se merkitsee Israelille.

Syväluotain 3421

Syväluotain

TV7 Israelin toimituksen tuotanto yhteistyössä Hudson Instituten kanssa. Jonathan Hessenin isännöimä Syväluotain haastattelee entisiä virkamiehiä, sotilaita ja tiedusteluviranomaisia sekä geostrategian huippuasiantuntijoita pohtimaan Israelin, Euroopan ja Yhdysvaltojen kohtaamia uhkia.

TV7 Jerusalem uutiset 9577

TV7 Jerusalem uutiset

Viikoittainen sähkekatsaus Israel-aiheisiin uutisiin. Kymmenminuuttinen kollaasi siteeraa eri medioita: mm: Jerusalem Postia, Ynet Newsiä, Haaretzia, Gulf Newsiä ja European Jewish Pressiä.

Uutiskatsauksen toimittaa Pekka Sartola.

Lastenohjelmat

Tukikohde Viite Toiminnot
Lapset 7728

Lapset

TV7 tuottaa runsaasti lastenohjelmia sekä dubbaa suomeksi puhuttuna parhaat kristilliset piirretyt maailmalta, mm. Superkirja ja Theo. Lasten kestosuosikkeihin kuuluvat TV7:n lastenohjelmista Herra Hissanen ja Nelli-Nalle. Lähde sinäkin tukemaan lasten kristillistä kasvatusta!

Lasten pyhis 1779

Lasten pyhis

Pyhäkoulu Vuosaaren kirkossa, jossa lauletaan lastenvirsiä, tutustutaan Raamatun kertomuksiin leikin, näytelmän, laulun ja kertomusten kautta.

Superkirja 8714

Superkirja

Suositussa lasten piirretyssä seikkaillaan Raamatun maailmassa, suomen kielellä. Riku, Anu ja Ismo-robotti matkustavat Superkirjan mukana Raamatun maailmaan tuhansien vuosien taa. Suosittelemme sarjaa 6–12-vuotiaille

Riku, Anu ja Ismo robotti pääsevät aitiopaikalta seuraamaan tapahtumia, jotka järisyttivät historiaa. Raamatun henkilöiltä lapset poimivat omaan elämäänsä viisautta, jota soveltavat palattuaan kotiin.

Kansainvälinen kanavaperheemme

Tukikohde Viite Toiminnot
Himlen TV7 (Ruotsi) 8507

Himlen TV7 (Ruotsi)

Ruotsinkielinen kaapeli- ja nettikanava on tullut tärkeäksi monille Suomen ruotsinkielisille. Ruotsalaisten katsojien joukossa suosituimpia ovat Israelista kertovat ohjelmat. Nyt on meidän aikamme siunata länsinaapuriamme. www.himlentv7.se

Nebesa TV7 (Venäjä) 9108

Nebesa TV7 (Venäjä)

Venäjänkielisen nettikanavan Nebesa TV7:n kohdeyleisöön kuuluu 300 miljoonaa venäjää puhuvaa ihmistä eri puolella maailmaa. Suomalaiset kristityt ovat kautta vuosikymmenten evankelioineet Venäjän ja Itä-Euroopan asukkaita. Tule sinäkin työhön mukaan! www.nebesatv7.com

Taevas TV7 (Viro) 8015

Taevas TV7 (Viro)

Vironkielinen kaapelikanava kattaa suurimman osan Viron talouksista. Kanava vie evankeliumin sanoman veljeskansallemme. www.tv7.ee.

Suorat rukousohjelmat

Tukikohde Viite Toiminnot
Anokaa uskossa 9179

Anokaa uskossa

Paavo ja Sari Järvisen esirukousohjelma. Paavo ja Sari ovat evankelistoja. He rukoilevat, koska Jumala tahtoo vastata rukouksiimme.

Anova saa 1559

Anova saa

Eijariitta ja Hannu Hurrin esirukousohjelma. Eijariitta on musiikinopettaja ja Hannu lääkäri. He asuvat Kouvolassa ja sieltä käsin palvelevat hengellisessä työssä.

Apu tulee ylhäältä 8316

Apu tulee ylhäältä

Rauno ja Salme Helpin esirukousohjelma. Rauno ja Salme Helppi ovat pastoriperhe. Heidän sydämellä on välittää Jumalan 'agape' rakkauden apua kärsiville. Palvelutyössään he kiertävät eripuolilla Suomea kokous-, rukouspalvelu- ja sielunhoitotehtävissä.

Elämä Hengessä 9771

Elämä Hengessä

Shaukat Anjamin esirukousohjelma. Shaukat Anjam on koulutukselta tohtori ja opettaa Raamattua seurakunnissa. Hän pitää seminaareja Pyhä Hengen käytännön toiminnasta tänä päivänä. Hänen mielestään profeetallisessa rukouksessa Herran Henki liikkuu ja tuntuu.

Ilpoisten piiri suora lähetys 9166

Ilpoisten piiri suora lähetys

Vuonna 1988 Tuula Ekbom sai Herralta Jeesukselta kutsun karismaattiseen palvelutehtävään. Hänen raamattupiirinsä laajeni sanan, rukouksen ja ylistyksen illoiksi. Turun Ilpoisten kaupunginosassa olevassa seurakuntakodissa kokoontui runsaasti väkeä vuoteen 1993 asti, jolloin tilat kävivät ahtaaksi. Tuolloin kirkkoherra Kauko Viitanen avasi Martinkirkon oven. Tuula Ekbomin palvelutyö jatkui kesäkuuhun 2019 asti, jolloin hänet ylennettiin kirkkauteen. Karismaattiset kokoukset Turun Martinkirkossa jatkuvat edelleen joka tiistai klo 19 alkaen. Lisätietoja: www.ilpoistenpiiri.fi

Isä meidän 9153

Isä meidän

Pia ja Håkan Westergårdin esirukousohjelma. Håkan ja Pia ovat seuranneet ja palvelleet Jeesusta yli 40 vuotta. Monien vuosien aikana he ovat lähettäneet tv- ja radio-ohjelmia joiden kautta tuhansia jatkuvasti kuulevat hyvän sanoman Jeesuksesta.

Jumalan läsnäolossa 9784

Jumalan läsnäolossa

Kari ja Mari Valkosen esirukousohjelma. Kari ja Mari ovat evankelistoja. He haluavat rohkaista jokaista löytämään oman paikkansa läheisessä yhteydessä Jumalaan. Kari ja Mari kiertävät rukous- ja opetustapahtumissa eri puolilla Suomea.

Jumalan peilissä 1533

Jumalan peilissä

Arto ja Serena Boan esirukousohjelma. Arto ja Serena Boa palvelevat yhdessä lähetyskäskyn toteuttamisen puolesta Suomessa ja ulkomailla. He ovat nähneet palvelutyönsä kautta, että evankeliumissa ja rukouksessa on Jumalan yliluonnollinen voima, myös tänäpäivänä.

Käsi kohoaa 8361

Käsi kohoaa

Erika ja Ari-Pekka Niemelän esirukousohjelma. Pariskunnan sydämellä on rohkaista elävään uskoon niin musiikin, rukouksen kuin sanan kautta. Tule mukaan kohtaamaan pelastava, parantava ja uudistava Jumala!

Kolkuttavalle avataan 1546

Kolkuttavalle avataan

Simo ja Taina Raution esirukousohjelma. Rukouspyyntöjä voi lähettää etukäteen rukous(at)tv7.fi. Illan aikana studioon avataan myös puhelinlinja. Voit seurata lähetystä myös TV7:n facebook sivulla.

Power Prayer 2419

Power Prayer

Suora rukousohjelma

Rakkauden kosketus 9137

Rakkauden kosketus

Aulikki Hartikainen-Piipponen ja Veijo Piipposen esirukousohjelma. Veijon ja Aulikin sydämessä palaa rakkauden tuli herättää Suomi Jeesukselle. TV-ohjelmien tekemisen lisäksi he kiertävät viikoittain ympäri Suomea julistamassa evankeliumin ilosanomaa Jeesuksesta.

Rukouksen ihme 9373

Rukouksen ihme

Glory Backmanin esirukousohjelma. Glory Backman on kansainvälinen profetallinen sanan-julistaja, jonka julistuksen hedelmänä ovat ihmeet ja merki.

Rukouksen voima 9360

Rukouksen voima

Mika ja Mirkka Jantunen tekevät työtä lähetysjärjestössä ja paikallisseurakunnan pastoreina. Heidän sydämellään on koota ihmisiä rukoukseen omien ja yhteisten asioiden puolesta.

Sydämeltä sydämelle 8303

Sydämeltä sydämelle

Kyösti ja Irma Frestadius esirukousohjelma.

Syty rukoukseen Suomi 2862

Syty rukoukseen Suomi

Mika ja Mirkka Jantusen juontamassa rukousohjelmassa käsitellään yhteiskunnallisia aiheita, seurakunnan tilaa maassamme ja muita ajankohtaisia teemoja.

Taivas kuulee 7870

Taivas kuulee

Riku Rinteen esirukousohjelma. Riku Rinne on Koulu - ja nuorisotyönjohtaja Patmos lähetyssäätiöstä. Rukousystävien kanssa muistetaan erityisesti uutta nuorten sukupolvea ja lapsiperheitä. Rukous koko Suomen herätyksestä palaa sydämessä.

Valtakunta rukoilee 2846

Valtakunta rukoilee

Ei kuvausta

Veressä Jeesuksen on voima 1122

Veressä Jeesuksen on voima

Jarno Piipposen esirukousohjelma.

Keskustelut ja haastattelut

Tukikohde Viite Toiminnot
Askelmerkit herätykseen 2590

Askelmerkit herätykseen

Ei kuvausta

Café Raamattu 8141

Café Raamattu

Leif Nummelan toimittama keskusteluohjelma, jossa paneudutaan ajankohtaisiin teemoihin juurevasti kristityn näkökulmasta.

Ettei kukaan eksyisi 2613

Ettei kukaan eksyisi

Martti Ahvenainen keskustelee kirjansa pohjalta Aki Miettisen kanssa.

Isännän pöydässä 8617

Isännän pöydässä

Sarja tavallisista suomalaisista kristityistä miehistä, jotka istuvat isännän pöytään. Isäntänä TV7:n perustaja Martti Ojares.

Sarja varustaa ja rohkaisee miehiä kaikenlaisissa elämäntilanteissa täyttämään kutsumustaan omassa elämässään.

Jumala puhuu 8073

Jumala puhuu

Jumala tahtoo puhua meille ja hän haluaa, että sinäkin opit tuntemaan hänet henkilökohtaisesti. Jan ja Joy Cedercreutz opettavat käytännönläheisestä ja uskontäyteisestä elämästä.

Kämmenellä 8154

Kämmenellä

Kirjailija ja terapeutti Salme Blomster rohkaisee identiteetin löytämiseen Kristuksessa, ja käsittelee terapeuttisesti kasvua ihmisenä.

Kirjailijahaastattelu 1355

Kirjailijahaastattelu

Ei kuvausta

Koputus 9519

Koputus

Keskusteluohjelma vie meidät syvälle vieraiden elämäntarinoihin. Ohjelmaa toimittaa Tuula Ketola.

Vaasan helluntaiseurakunnan tuotantoa.

Korvausteologian vaikutukset historiassa 2118

Korvausteologian vaikutukset historiassa

Liki 2000 vuoden ajan on kristikunnan keskuudessa vaikuttanut opetus, että koska juutalaiset hylkäsivät messiaansa, Jumala on vuodattanut vihansa heidän ylleen peruuttamattomilla seurauksilla. Kuusiosainen sarja haastaa tämän näkemyksen.

Liki 2000 vuoden ajan on kristikunnan keskuudessa vaikuttanut opetus, että koska juutalaiset hylkäsivät messiaansa, Jumala on vuodattanut vihansa heidän ylleen peruuttamattomilla seurauksilla. Kuusiosainen sarja haastaa tämän näkemyksen.

Kulmakivi 2448

Kulmakivi

Tapaamme tavallisia ihmisiä, jotka ovat kokeneet tulleensa johdatetuiksi. On kohtaamisia ja haastatteluja siitä, miten Jumala on kuljettanut. Esille tulee inhimillisen elämän koko kirjo iloineen ja suruineen. Uskovan voima on kuitenkin Kristuksessa, jonka avulla tie voi kulkea vaikeuksista voittoon. Tuotanto Ristin Tuki ry.

Kun valo on pimeyttä 2707

Kun valo on pimeyttä

Miksi monet kristityt vastustavat New Agea, joogaa, mindfulnessia ja vaihtoehtoista lääketiedettä? Onko se vain ahdasmielisyyttä, vai onko uushenkisyys todella vastoin Raamatun opetusta?

Raamatunopettajat kertovat uushenkisyyden juurista ja vaaroista. Kohtaat myös ihmisiä, jotka ovat olleet syvällä spiritismin, joogan ja mindfulnessin pauloissa. Valoa ja rakkautta etsiessään he olivat pian kasvotusten pimeyden henkivallan kanssa, eikä se ollut leikin asia. Mitä he kokivat? Miten he löysivät Jeesuksen? Millainen sota syttyi henkimaailmassa, kun todellinen valo alkoi virrata sisään?

Lähteellä 2134

Lähteellä

Vakavien kriisitilanteita käyvien ihmisten elämä on usein muuttunut radikaalisti. Kuulemme koskettavia tarinoita vaikeista elämäntilanteista ja kuinka Jeesus on muuttanut eri tilanteita voitoksi. Toimittajana Ristin Tuen toiminnanjohtaja Maarit Korhonen.

Vakavien kriisitilanteita käyvien ihmisten elämä on usein muuttunut radikaalisti. Kuulemme koskettavia tarinoita vaikeista elämäntilanteista ja kuinka Jeesus on muuttanut kaiken voitoksi. Toimittajana Ristin tuen toiminnanjohtaja Maarit Korhonen.

Martin ja Mirjan matkassa 7948

Martin ja Mirjan matkassa

TV7:n perustajat jakavat tuoreimmat uutiset suomalaisen kristillisen televisiokanavan toiminnasta, sen tämänhetkisistä kuulumisista, haasteista ja tavoitteista.

Martti ja Mirja Ojares ovat Taivas TV7 -kanavan perustajia ja johtajia.

Tutustu Nebesaan 9108

Tutustu Nebesaan

Venäjänkielisen nettikanavan Nebesa TV7:n kohdeyleisöön kuuluu 300 miljoonaa venäjää puhuvaa ihmistä eri puolella maailmaa. Suomalaiset kristityt ovat kautta vuosikymmenten evankelioineet Venäjän ja Itä-Euroopan asukkaita. Tule sinäkin työhön mukaan! www.nebesatv7.com

Ohjelmasarjassa tutustumme Nebesa TV7:n työhön ja ohjelmistoon.

Nebesa on TV7:n venäjänkielinen kanava. Viimeiset vuodet ovat tehneet venäjänkielisestä evankeliointityöstä hankalaa ja siksi halusimme tehdä ohjelmasarjan suomalaisille katsojillemme, jossa esittelemme heille Nebesan ohjelmistoa sekä keskustelemme onko työn jatkaminen mahdollista myös tulevaisuudessa. Toimittajana on Nebesa kanavan johtaja Rami Ojares, joka kutsuu studioon kaksi vierasta keskustelemaan kanssaan venäjänkielisestä kristillisestä mediatyöstä.

Paavo Järvisen opetusohjelmat 9616

Paavo Järvisen opetusohjelmat

Tue Paavo Järvisen opetus- ja keskusteluohjelmia

Studiosavo 1054

Studiosavo

Toimittaja Juhani Happosen seurassa tutustumme kristittyihin.

Terassilla 2341

Terassilla

Tuula Ketola haastattelee suomalaisia Espanjassa.

Tuula Ketola haastattelee suomalaisia Espanjassa.

Uskosta totta 8604

Uskosta totta

Ari-Pekka ja Erika Niemelä keskustelevat uskon kysymyksistä luonnollisesti ja uskoa rakentavasti. Aiheet johtavat arjen keskeltä syvälle ihmisyyden ja uskon haasteisiin, ajan ilmiöihin ja hengellisen kasvun ydinkysymyksiin.

Ohjelmissa kuulet musiikkia Family perhebändiltä.

Opetusohjelmat

Tukikohde Viite Toiminnot
Ajankohtaista taivaasta 7883

Ajankohtaista taivaasta

Håkan ja Pia Westergård opettavat Jumalan uskontäyteistä Sanaa. Toisinaan he vievät katsojan mukanaan suomalaisiin suurkonferensseihin sekä matkoilleeen Israeliin ja Afrikkaan.

Håkan ja Pia Westergård ovat palvelleet Herraa yli 30 vuotta lähinnä Suomessa ja Ruotsissa. Vuonna 1990 he perustivat Elämän Sana -seurakunnan Turkuun, missä he toimivat pastoreina lähes 15 vuotta. Nykyään he keskittyvät mediatyöhön ja saavuttavat huomattavasti enemmän ihmisiä viikoittaisilla tv- ja radio-ohjelmillaan Suomessa ja Ruotsissa. Ajankohtaista taivaasta -ohjelmassa he opettavat uskonelämää elämän monilla alueilla. Ajankohtaista taivaasta -ohjelmassa he opettavat uskonelämää elämän monilla alueilla. www.elamansana.fi

Anna Sanan sytyttää 2477

Anna Sanan sytyttää

Ruotsinsuomalainen lähetyssaarnaaja, evankelista ja useiden menestyneiden kirjojen kirjoittaja Ville Männistö tutkii elävästi Raamattua. Hän on ollut aktiivinen ympäri maailman, ja hänen kaipauksensa on, että yhä useammat oppisivat tuntemaan Jeesuksen ja hänen voimansa.

Anne Miettinen - Herätyksen tekijät 8277

Anne Miettinen - Herätyksen tekijät

Anne Miettinen on Australiassa asuva evankelista, joka sai Jumalalta näyn viedä evankeliumia Tyynenmeren saarille. Hän on kertonut hyvää sanomaa mm. Filippiineillä, Papua-Uudella-Guinealla, Tongalla ja Fidzillä. Yli kymmenen vuoden ajan hän on viettänyt kesät Suomessa evankeliumia julistaen.

Armon kalliolla 8167

Armon kalliolla

Sielunhoidollinen ja varustava ohjelma armosta, elämän voimasta, tarkoituksesta, mielekkyydestä ja kutsumuksesta.

Pastori-evankelista Petri Välimäki tarttuu inhimillisiin aiheisiin syvällä ja rohkaisevalla otteella. Jokainen ohjelma vie askeleen lähemmäs mielekkäämpää ja todempaa elämää, jossa yhdistyy yhteys Jumalaan, omaan itseen ja lähimmäisiin.

Eläimet opettavat 2176

Eläimet opettavat

Annetaan eläinten ja luomakunnan kertoa Luojastaan. Pekka Reinikainen paljastaa katsojalle ihmeellisiä yksityiskohtia luonnosta.

Annetaan eläinten ja luomakunnan kertoa Luojastaan. Lääkäri Pekka Reinikainen paljastaa katsojalle ihmeellisiä yksityiskohtia luonnosta.

Elävä yhteys 7964

Elävä yhteys

Ohjelma sinulle, joka kaipaat Jumalaa ja haluat löytää tosi ystävän. Juha Ketola on evankeliumin julistaja ja opettaja, joka käy puhumassa eri seurakuntien tilaisuuksissa.

Evankeliumi särkyneelle 1591

Evankeliumi särkyneelle

Jaakko Pirttiaho kertoo omakohtaisen koskettavasti siitä, miten Jumala muovaa meitä ja koskettaa särkyneitä.

Exodus tänään 3162

Exodus tänään

Mitä meidän tulisi ymmärtää Israelista, sen historian kulminaatiopisteistä ja kohtaloa muuttaneista tapahtumista aina Abrahamin ajoista nykyaikaan? Entä millainen on ollut pyhän kansan jumalasuhde vuosituhansien aikana? Pekka Sartola käsittelee vaikeitakin asioita kansantajuisesti ja kuvien ja karttojen avulla. Oma lukunsa ovat tahot, jotka lupasivat juutalaisille oman maan mutta pettivät lupauksensa yksi toisensa jälkeen.

Gloryline 9111

Gloryline

Pastorikoulutuksen saanut Glory Backman julistaa täyttä evankeliumia, ihmeiden ja merkkien seuratessa julistettua sanaa. Noin kolmekymmentä vuotta sitten Glory oli tuomittuna Bangkokissa pahamaineiseen naistenvankilaan yli 33 vuodeksi, yrittäessään salakuljettaa huumeita kahden sokeripalan verran kamerassa. Heti uskoon tulonsa jälkeen hän alkoi julistamaan Jumalan rakkaudesta ja vankilaan syttyi herätys. Nyt Glory on arvostettu sanan julistaja kotimaassa ja ulkomailla.

Herra käyttää lääkäriä 8293

Herra käyttää lääkäriä

Meidät on kaikki luotu Jumalan kuviksi. On tärkeää huolehtia terveydestään ja siten ennaltaehkäistä sairastumista. Mitä voimme tehdä oman hyvinvointimme puolesta?

Lääkärinä, kirjailijana ja poliitikkona tunnettu Pekka Reinikainen oli nuorena ateisti. Nyt hän kertoo, miten ihmeellisesti Jumala on meidät luonut.

Herran päivä alkaa pian 2037

Herran päivä alkaa pian

Marku Veilon opetusohjelma vie meidät tärkeiden aiheiden pariin ja haastaa jokaista pohtimaan tulevia tapahtumia Raamatun valossa.

Ilmestyskirja avautuu 9124

Ilmestyskirja avautuu

Paavo Järvisen kokoama asiantuntijaryhmä tutkii Ilmestyskirjan profetioita ja Danielin kirjaa. Nämä kaksi profeetallista kirjaa täydentävät toisiaan.

Asiantuntijaryhmään kuuluvat: Pastori Martti Ahvenainen, Pastori Mika Turunen, Emeritustoimittaja Juhani Kuosmanen, Eläkkeellä oleva yrittäjä Antti Ylipelkonen. Keskustelua johtaa evankelista Paavo Järvinen.

Ilpoisten piiri 7896

Ilpoisten piiri

Armolahjojen todellisuudesta, Pyhästä Hengestä ja kokonaisvaltaisesta Jeesuksen seuraamisesta.

Vuonna 1988 Tuula Ekbom sai Herralta Jeesukselta kutsun karismaattiseen palvelutehtävään. Hänen raamattupiirinsä laajeni sanan, rukouksen ja ylistyksen illoiksi. Turun Ilpoisten kaupunginosassa olevassa seurakuntakodissa kokoontui runsaasti väkeä vuoteen 1993 asti, jolloin tilat kävivät ahtaaksi. Tuolloin kirkkoherra Kauko Viitanen avasi Martinkirkon oven. Tuula Ekbomin palvelutyö jatkui kesäkuuhun 2019 asti, jolloin hänet ylennettiin kirkkauteen. Karismaattiset kokoukset Turun Martinkirkossa jatkuvat edelleen joka tiistai klo 19 alkaen. Lisätietoja: www.ilpoistenpiiri.fi

Joosef - Oikeassa paikassa oikeaan aikaan 2736

Joosef - Oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Joosefin kertomuksen kolme eri tasoa: Puhuttelevan ja opettavan elämäkerran, Joosef Kristuksen esikuvana sekä heijastumat juutalaisten tulevaisuuteen. Joosefin kirjaa avaa lähetyspastori Niilo Närhi.

Kadonneen Raamatun metsästäjät 2914

Kadonneen Raamatun metsästäjät

Marko Mesiäislehto ja pastori Jyrki Isohella paneutuvat Raamatun lopunaikoihin ja sen tulkintaan. Jyrki on kirjoittanut kirjan "Viimeisten päivien sanoma", johon hän käytti yli 230 lähdeteosta ja teki tutkimusta yli kaksi vuotta.

Pastori, raamatunopettaja ja kirjailija Jyrki Isohella avaa yhdessä Marko Mesiäislehdon kanssa, kuinka normaali kristitty voi tulkita Raamatun lopunaikoja oikein välttämällä harhaanjohtavat opetukset.

Kari Valkosen opetusohjelmat 9687

Kari Valkosen opetusohjelmat

Tue Kari Valkosen opetusohjelmia.

Katselkaa Herran tekoja 2338

Katselkaa Herran tekoja

Aki ja Niina Liimatainen vievät meidät katselemaan ja ihmettelemään Jumalan mahdollisuuksia. Kuinka paljon ihmeellisempää onkaan Jumalan johdatus kuin meidän omat suunnitelmamme.

Aki ja Niina Liimatainen vievät meidät katselemaan ja ihmettelemään Jumalan mahdollisuuksia. Kuinka paljon ihmeellisempää onkaan Jumalan johdatus kuin meidän omat suunnitelmamme. Katso ja syty Jumalan teoista!

Kymmenen neitsyen salaisuus 3382

Kymmenen neitsyen salaisuus

Ei kuvausta

Maailman tärkein tehtävä 1423

Maailman tärkein tehtävä

Petri Välimäki ja Mika Tuovinen varustavat, motivoivat ja innostavat kristittyjä kertomaan evankeliumin sanomaa. Sarja hoitaa katsojaa ihmisenä ja auttaa yhä paremmin ymmärtämään Jumalan armoa omalla kohdallaan.

Petri Välimäki on pastori ja evankelista, joka tunnetaan myös sielunhoidollisten ja varustavien aineiden kouluttajana. Ennen pastoriksi tulemistaan hän palveli mm. valtakunnallisen Kriisipalvelun toiminnanjohtajana. Lisäksi hän on toiminut Perheniemen evankelisen opiston rehtorina sekä sielunhoidollisten ja varustavien aineiden kouluttajana useissa oppilaitoksissa ja seurakunnissa yli tunnustuskuntarajojen. Monet tuntevat hänet myös vuosia kestäneistä Armon kalliolla tv-ohjelmista sekä radio-ohjelmasarjoista eri kanavilla. Yksi kaikkein mieluisimpia koulutuksia hänelle on jo pitkään ollut Kolmannen vuosituhannen evankelistakoulutus, jossa sadat uudet evankelistat ovat saaneet monipuolista varustusta palveluunsa. Perustana kaikessa Petrin opetuksessa on Jumalan armo ja rakkaus Jeesuksessa Kristuksessa. Sitä myös tämä kirja kutsuu ja varustaa jokaista lukijaansa välittämään.

Matkalla kuolleiden luiden laaksossa 3023

Matkalla kuolleiden luiden laaksossa

Riku Rinne käsittelee sarjassa vaikuttavaa Hesekielin kirjan lukua 37.

Paranna ja vapauta! 3285

Paranna ja vapauta!

Pastori, teologian maisteri, Ari Puontin Raamattuun ja käytännön kokemuksiin perustuvaa uskovia varustavaa opetusta! Aihepiireinä fyysinen parantuminen, sielun parantuminen ja vapauttaminen pimeyden voimista. Jeesus lähetti ja valtuutti 12 lähintä ja 72 muuta oppilastaan julistamaan Jumalan valtakunnan esiinmurtautumista ihmisten keskuuteen. Sen merkkeinä heidän piti julistaa syntejä anteeksi, parantaa sairaita ja vapauttaa pahoista voimista. Lähetyskäskyssään Jeesus velvoitti oppilaitaan opettamaan heidän oppimansa asiat uusille oppilaille. Nyt on meidän vuoromme!

Profetioiden toteutuessa 3227

Profetioiden toteutuessa

Ei kuvausta

Psalmiherätys! 2561

Psalmiherätys!

Neliosainen senioripsykologin herätepuheenvuoro Vanhan testamentin Psalmien lueskelusta hyvinvointia elvyttävänä resurssina.

Varaapa aikaa Psalmien ja Virsikirjan lueskeluun, niin heräät huomaamaan niiden elvyttävän rikkauden aikaa ja iäisyyttä varten.

Pyhä Henki tänään 9328

Pyhä Henki tänään

Pyhällä Hengellä on vastaukset vaikeimpiinkin kysymyksiin jos maltamme pysähtyä kuuntelemaan häntä. Hän antaa viisautta, paljastaa salaisuudet ja antaa voiman jokaiseen päivään. Shaukat Anjam opettaa.

Pakistanilaissyntyinen Shaukat Anjam on ollut Suomen kansalainen vuodesta 1987. Hän on toiminut yli 20 vuotta kansalaisopiston rehtorina. Shaukat Anjam on suorittanut tohtorin opinnot ja tehnyt väitöskirjan amerikkalaiseen yliopistoon (pääaine kasvatustiede). Virkatehtävän lisäksi hänellä on ollut useita luottamustoimia, joista tärkeimmät ovat olleet kansalaisopistojen liiton hallituksen jäsenyys ja liiton II varapuheenjohtajuus sekä Euroopan komission Sokrates-ohjelman asiantuntijatehtävät. Shaukat Anjam vierailee seurakunnissa ympäri Suomea pitämässä kokouksia ja puhumassa varsinkin aiheesta ”Mitä Pyhä Henki tekee tänään?” Jumala koskettaa, pelastaa ja parantaa myös tänään, hän toteaa.

Raamattu ja ihmiskunnan tulevaisuus 2011

Raamattu ja ihmiskunnan tulevaisuus

Kaikesta päätellen lähestymme nykyisen maailmanajan loppuhetkiä. Opetussarjan aiheina ovat Raamatun profetiat, ylöstempaus, Herran päivä eri vaiheineen, Jeesuksen näkyvä paluu, Israelin vaiheet lopun ajoissa sekä tuhatvuotinen valtakunta ja sitä seuraavat vaiheet. Keskustelemassa Niilo Närhi ja Marko Selkomaa.

Kaikesta päätellen lähestymme nykyisen maailmanajan loppuhetkiä. Opetussarjan aiheina ovat Raamatun profetiat, ylöstempaus, Herran päivä eri vaiheineen, Jeesuksen näkyvä paluu, Israelin vaiheet lopun ajoissa sekä tuhatvuotinen valtakunta ja sitä seuraavat vaiheet. Keskustelemassa Niilo Närhi ja Marko Selkomaa.

Raamattu puhuu sinulle 8633

Raamattu puhuu sinulle

Jumalan Sana on vahva uskon lähde. Raamatun sana vahvistaa, rohkaisee ja antaa viisautta. Meidän tulisi nauttia siitä joka päivä. Jani Pellikka lukee meille Raamattua.

Raamattu rakkaaksi 8497

Raamattu rakkaaksi

Mailis Janatuisen opetussarja käsittelee Raamatun henkilöiden elämää. Janatuinen tunnetaan ympäri maailmaa levinneestä raamattupiirimateriaalistaan, Ilosanomapiiristä. www.ilosanomapiiri.fi

Janatuinen saa vankalla raamatuntuntemuksellaan eläväksi Raamatun riipaisevat elämänkohtalot. Niiden kautta mekin voimme oppia jotakin elävästä Jumalasta; uskosta ja uskottomuudesta, lupauksista ja luopumisesta, jumalisuudesta ja jumalattomuudesta. Mailis Janatuinen on Suomen ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen lähetyssihteeri. Hän on ollut myös parikymmentä vuotta lähetystyössä Japanissa. Janatuinen on kirjoittanut raamattuoppaiden lisäksi lukuisia kirjoja.

Rakkauden kosketuksessa 7867

Rakkauden kosketuksessa

Jeesus toi esille isän rakkauden luomakuntaa ja ihmistä kohtaan. Tähän samaan Veijo ja Aulikki haluavat sytyttää TV7 katsojat.

Kun opimme puhumaan ja toimimaan niinkuin Jeesus, tulee uskomme näkyväksi maan päällä. Jeesuksen jokainen puhuttu sana toteutui, jokainen teko jonka Jeesus teki, toi esille Isän rakkauden luomakuntaa ja ihmistä kohtaan. Rakkauden kosketuksessa -ohjelmasarjassa Veijo Piipponen ja Aulikki Hartikainen Piipponen opettavat mm tästä ilmestyksestä ja rukoilevat katsojien puolesta. He ovat vahvoja raamatunopettajia ja toimivat voimakkaasti myös parantamisen ja profeetallisuuden armonlahjoissa.

Sanan helmiä 1300

Sanan helmiä

Jumalan sana on loppumaton seikkailu, josta voimme löytää jatkuvasti uutta ilmestystä. Saamme tutkia yhdessä näitä sanan aarteita.

Miisu Piipari on Esy Church seurakunnan pastori ja profeetallisen Power Prayer ry palvelutyön toiminnanjohtaja ja näyn kantaja. Hän on tehnyt useita TV- ja Radio Ohjelmia. TV7:llä voit löytää hänen opetuksiaa Power Prayer -rukousohjelmissa, Esy Flow-, Sanan helmiä-, Lähemmäksi Jeesusta- ja Rukoustanssi ohjelmasarjoissa. TV7Plussan arkistosta löytyy myös Profeetallisuus käytännössä sarja. Miisu on kirjoittanut myös käytännöllisen Lähemmäksi Jeesusta profeetallisuuden harjoituskirjan, jota voit lukea ja käyttää yhdessä saman nimisen ohjelmasarjan kanssa. Power Prayerin toimintaan ja tapahtumiin voit tutustu powerprayer.fi nettisivuilla.

Uskoa ja uskallusta 2480

Uskoa ja uskallusta

Esa Ovaskainen opettaa siitä, miten elää täyttä elämää jo täällä maan päällä ja mitä kuoleman jälkeen tapahtuu.

Tiesitkö, että Jeesuksen seuraajana perit Jumalan siunauksen? Ja että näkymätön Jumala tahtoo ilmestyä sinulle ja kertoa sydämensä ajatuksia? Esa Ovaskainen opettaa siitä, miten elää täyttä elämää jo täällä maan päällä ja mitä kuoleman jälkeen tapahtuu.

Uskontäyteistä 2671

Uskontäyteistä

Jumalan sanaa - Jumalan voimaa! Jumalan voimasta, rakkaudesta ja hyvästä tahdosta. Hänen lupauksiinsa voi luottaa, vaikka kaikki ympärillä puhuisikin toista kieltä. Sarjassa avataan myös kristityn identiteettiä: keitä olemme Kristuksessa ja mitä voimme tehdä Hänen kauttaan. Håkan Westergårdin vieraina on eri raamatunopettajia.

Mika Poutala - Voimaa arkeen 2684

Mika Poutala - Voimaa arkeen

Entisen olympiapikaluistelijan ja nykyisen poliitikon Mika Poutalan kertomuksia eletystä elämästä ja Jumalan johdatuksesta. Sarja käsittelee meidän jokaisen elämää koskettavia arkisia asioita reippaalla ja kiinnostavalla otteella.

Voimaa Sanasta 2105

Voimaa Sanasta

Iltahartaudessa käydään läpi edellisen sunnuntain jumalanpalveluksen tekstit. Raamatun sanaan eli psalmeihin, evankeliumeihin, Vanhan testamentin teksteihin sekä Uuden testamentin kirjeisiin syvennytään arki-iltoina maanantaista torstaihin.

Iltahartaudessa käydään läpi edellisen sunnuntain jumalanpalveluksen tekstit. Raamatun sanaan eli psalmeihin, evankeliumeihin, Vanhan testamentin teksteihin sekä Uuden testamentin kirjeisiin syvennytään arki-iltoina maanantaista torstaihin.

Ylistys elämäntapana 3340

Ylistys elämäntapana

Jarno Piipponen haastattelee ylistysjohtajia ja heitä, joilla on erityinen kutsu tai elämäntehtävä ylistää Jumalaa yhdessä seurakunnan kanssa. Miten ylistysjohtajat ruokkivat henkilökohtaista suhdettaan Jumalaan? Entä mitä he ovat oppineet Jumalan johdatuksesta?

Evankelioivat ohjelmat

Tukikohde Viite Toiminnot
Gospel First - Evankeliumi ensin 1180

Gospel First - Evankeliumi ensin

Evankeliumin voima muuttaa ihmisen elämän. Jumalan kunniaksi kerrotaan todistuksia ympäri maailmaa. Julistajana ovat Arto ja Serena Boa.

Herätysliikehdintä 9564

Herätysliikehdintä

Ohjelmasarja tutkii sekä menneiden että nykyisten herätysten tapahtumia, ilmiöitä ja hedelmiä. Martti Ojares haastattelee vaihtelevia studiovieraita.

Kosketus 8125

Kosketus

Tositarinoita tavallisten ihmisten rosoisesta arjesta, yrityksistä selviytyä yksin ja lopulta ylhäältä tulleesta avusta.

Kosketuksessa tavataan ihmisiä kuten sinä ja minä: naapurin poika. Bisnesmies. Kotiäiti. Kampaaja. Huumediileri. Muusikko. Malli. Syöpäpotilas. Mainosmies, jolla oli kaikki hyvin. Me yritimme itse, mutta epäonnistuimme. Nyt me olemme löytäneet toivon, rauhan ja elämän täyteyden.

Kutsuttu evankelistaksi 3243

Kutsuttu evankelistaksi

Ei kuvausta

Menkää ahtaasta portista 3146

Menkää ahtaasta portista

Ei kuvausta

Vain yksi tie 1465

Vain yksi tie

Sarja Jumalan uutta tekevästä ja muuttavasta voimasta. Kuulemme entisten vankien koskettavia todistuksia, joita 15 vuotta vankilatyötä tehneet, Mia ja Harri Joki, ovat keränneet arkistoon.

Sarja Jumalan uutta tekevästä ja muuttavasta voimasta. Kuulemme entisten vankien ja muiden mielenkiintoisten henkilöiden koskettavia todistuksia, joita 20 vuotta vankilatyötä tehneet, Mia ja Harri Joki, ovat kuvanneet.

Harri Joki käsittelee eri aiheita elävin esimerkein. Sarjassa nähtäviä musiikkivideoita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Kreikassa ja Patmoksen saarella. Videoilla laulaa kappaleiden sanoittaja ja säveltäjä, Mia Joki. Lisätietoja voit lukea osoitteista vainyksitie.net ja www.facebook.com/vainyksitie/

Tapahtumat ja kokoukset

Tukikohde Viite Toiminnot
Kolarin kesäjuhlat 1261

Kolarin kesäjuhlat

Teemana Jeesus parantaa ja eheyttää. Pääpuhujina Peter Hope, Sirkku Chewning sekä Jorma ja Tarja Lappalainen.

Mertiörannan kesäjuhlat 2150

Mertiörannan kesäjuhlat

Virvoittavia ohjelmia helluntaikansan keskeltä Mertiönrannan toimintakeskuksesta

Suomen Helluntaikansan juhannusjuhlat.

Päivyt Meller 60 & ystävät 3324

Päivyt Meller 60 & ystävät

Ei kuvausta

Pohjoiskalotin rukouskonferenssi 1944

Pohjoiskalotin rukouskonferenssi

Teemana on Jeesus parantaa ja eheyttää. Pienet tulet yhdessä roihahtavat suureksi herätyksen tuleksi! Koko Jumalan kansan syvä puhdistus ja pyhitys sytyttää Jumalan kansan voimalliseen rukoukseen ja palvontaan.

www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi

Vapaakirkon kesäjuhlat 9726

Vapaakirkon kesäjuhlat

Ei kuvausta

Chroma Church 2668

Chroma Church

Seurakunta syntyy Jeesuksen tehtävästä ja kutsusta "menkää ja tehkää opetuslapsia", ilmaisemalla Jumalan rakkautta näkyvällä ja käytännöllisellä tavalla kaupunkiemme ja sen ulkopuolella asuville ihmisille.

Cityseurakunta - Helsinki 9247

Cityseurakunta - Helsinki

Sunnuntain tilaisuuksista ja erityistapahtumista nähdään suoria lähetyksiä TV7 Plussalla.

Dominion life -seminaari 3379

Dominion life -seminaari

Curry Blake on John G. Lake ministriesin johtaja Yhdysvalloista. Hän on hyvin arvostettu ja pidetty raamatunopettaja ja vierailee nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa ja Suomessa. Seminaarissa syvennytään tutkimaan raamatullisia periaatteita koskien uudestisyntyneen kristityn hallintavaltaa.

Elävät virrat 2529

Elävät virrat

Ei kuvausta

Esy Flow 8646

Esy Flow

Tule seuraamaan, mitä Pyhä Henki tekee herätyksen keskellä Esy Church'ssä. Pyhän Hengen innoittamaa ylistystä, opetusta, haastatteluja ja parantumisihmeitä.

Herätys! 8028

Herätys!

Pirkko Vesavaara julistaa sanaa elävästä Jumalasta eri puolella Suomea. Lauletaan, ylistetään ja rukoillen kiitetään Herraa. Kuullaan myös todistuksia Jumalan ihmeitä tekevästä voimasta - pelastumisista, paranemisista ja vapautumisista.

Herran sanaa seuraavat tänäkin päivänä ihmeet ja merkit. Jos tahdot olla mukana varmistamassa, että tv-kokoukset jatkuvat, on sinulla mahdollisuus soittaa ohjelman aikana numeroon 0600-10177. Silloin lahjasi tukee juuri tätä ohjelmaa! Voit myös maksaa tukesi Ristin Tuki ry:n tilille FI40 1112 3000 3427 89. Kohdista tukesi Herätys! -ohjelmalle käyttämällä viitenumeroa 8028. Tule mukaan herätykseen!

Hyvä elämä 8691

Hyvä elämä

Tomi ja Sanna Lehto opettavat Jumalan Sanan pohjalta kristillisen elämän eri alueilta.

Tomi ja Sanna Lehto opettavat Jumalan Sanan pohjalta kristillisen elämän eri alueilta. Jumalalla on hyvä tahto ihmisille - Tomin ja Sannan intohimo on kertoa ihmisille siitä!

Lehdot ovat muuttaneet Suomeen USA:sta Jumalan kutsusta vuonna 2012 näkynään tavoittaa koko Suomi evankeliumin sanomalla. Lehdot toimivat River Church Finlandin pääpastoreina ja RBI Raamattukoulun johtajina Helsingissä.

Israel, silmäteräni 2956

Israel, silmäteräni

Ei kuvausta

Majatalo-ilta LIVE 9344

Majatalo-ilta LIVE

Kangasalan Majatalo on noin kerran kuussa Kangasalan kirkossa järjestettävä iltatilaisuus, jonka kynnys on matalalla ja katto korkealla.

Tule mukaan viettämään iloinen parituntinen hyvän musiikin, iloisen puheen ja virvoittavien rukouksien äärellä. Jokaisella Majataloillalla on oma teemansa.

Kangasalan Majatalo-ilta 9344

Kangasalan Majatalo-ilta

Kangasalan kirkossa järjestettävä iltatilaisuus, jonka kynnys on matalalla ja katto korkealla. Luvassa on hyvää musiikkia, iloisia puheenvuoroja ja virvoittavia rukouksia. Jokaisella Majatalo-illalla on oma teemansa.

Kosketus taivaasta 7854

Kosketus taivaasta

Kokoustaltiointeja saarnaaja Paavo Järvisen tilaisuuksista, joita hän pitää ympäri Suomea, lähinnä Helluntaiseurakunnissa.

Paavo Järvinen on saarnaaja Helluntailiikkeessä. Järvinen on tehnyt ensin pitkän uran liike-elämässä, jonka jälkeen Jumala on kutsunut hänet saarnamieheksi ja pastoriksi. Erityisesti Järvisen sydämellä palaa parannuksen saarna.

Kulkien Jeesuksen kanssa 3036

Kulkien Jeesuksen kanssa

Evankelioimistapahtuma ihmein ja merkein.

Loimaan kesäjuhlat 1724

Loimaan kesäjuhlat

Tue Loimaan juhannus 2022 -tapahtuman tuotantoa

Pääpuhujina 2023 Guy ja Ilke Peh Yhdysvalloista. Tri. Guy Peh on tunnettu palvelutyöntekijä yli sadassa maassa. Evankeliumin voima ilmenee hänen kauttaan mm. sairaiden parantumisena, taloudellisten ongelmien ratkeamisena ja ihmisuhdevaikeuksien eheytymisenä.

United in Jesus Christ - Uusi vuosi 2024 1724

United in Jesus Christ - Uusi vuosi 2024

Tue Loimaan juhannus 2022 -tapahtuman tuotantoa

"Ja kun minut korotetaan maasta, minä vedän kaikki luokseni." Joh. 12:32. Mukana mm. Seppo Pehkonen, Peter Hackzell, Veikko Lipponen, Veijo Piipponen ja Aulikki Hartikainen-Piipponen, Miisu Piipari, Hanna Matikainen, Teemu ja Minna Tapio, Joosua ja Saija Rinne, Jarno ja Ilona Piipponen. Ylistyksessä mm. Hanna Laine, Roger ja Sofia Aittomäki, sekä Sound of Heaven.

Morsiamen aika -ylistysmusikaali 2969

Morsiamen aika -ylistysmusikaali

Ei kuvausta

Raportti Budapestin perhekonferenssista 3201

Raportti Budapestin perhekonferenssista

Ei kuvausta

Tule Jeesuksen luo! 9742

Tule Jeesuksen luo!

Telttakokoussarja

Jaksot 056-068 Telttakokoussarja vuodelta 2022. Jaksot 039-055 Telttakokoussarja vuodelta 2019. Jaksot 024-038 Telttakokoussarja vuodelta 2018. Jaksot 011-023 Telttakokoussarja vuodelta 2015. Jaksot 001-010 Telttakokoussarja vuodelta 2014.

Turun Evankeliumintalo 1407

Turun Evankeliumintalo

Koosteita Heikki ja Riitta Talon johtaman Evakeliumintalon tapahtumista. www.evankeliumintalo.fi

Ukrainan unohdettu romanikansa 2930

Ukrainan unohdettu romanikansa

Jumalan ei unohda suoa koskaan.

Väinö Viikilän raamattutunti 1232

Väinö Viikilän raamattutunti

Evankelista Väinö Viikilä on toiminut pitkään Aune Hynyn perustamassa lastenkodissa Intiassa. Tänään Väinö kiertää pääosin kotimaassa eri seurakunnissa, jossa hän kertoo Jumalan suurista ihmeistä, niin Intiassa kuin Suomessa.

Väinö on ollut vastuussa 130 paikkaisen lastenkodin pojista. Viikilä on edelleen mukana lastenkodin toiminnassa, vaikka asuu nykyään Suomessa. Kokkolanseudun perinteisessä helluntaiseurakunnassa, Väinö Viikilä piti 4 raamattutuntia.

Ulkomainen opetus

Tukikohde Viite Toiminnot
Andrew Wommack evankeliumin äärellä 8264

Andrew Wommack evankeliumin äärellä

Kohtaaminen Jumalan kanssa yli 40 vuotta sitten antoi Andrew Wommackin elämälle uuden suunnan. Jumala kutsui hänet yhdessä puolisonsa kanssa opettamaan Kristuksen seurakuntaruumista, painottaen Jumalan ehdotonta rakkautta sekä armon ja uskon välistä tasapainoa. Opetustyötä toteutetaan seminaarien, radio- ja televisiotyön sekä vuonna 1994 alkaneen raamattukoulun välityksellä.

Televisio-ohjelma Evankeliumin äärellä (The Gospel Truth) lähetettiin ensimmäisen kerran vuoden 2000 alussa ja myöhemmin samana vuonna kymmenet miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa saattoivat alkaa seuraamaan ohjelmia, jotka ovat näkyneet vuoden 2012 alusta myös Taivas TV7:llä.

Elämää Jumalan valtakunnassa 2121

Elämää Jumalan valtakunnassa

Tyrone Singh.

Herätyksen läpimurto 9674

Herätyksen läpimurto

Hermes Falcao Jr. on Revival Explosion Ministries -järjestön perustaja. Brasilialainen evankelista on nuori ja innokas Jumalan mies, joka alkoi jo 16-vuotiaana julistamaan Jumalan Sanaa.

Lisätietoa: www.revivalexplosion.com

Iloa arkeen - Joyce Meyer 9412

Iloa arkeen - Joyce Meyer

Amerikkalainen Joyce Meyer on tunnettu konstailemattomasta raamatunopetuksesta, joka keskittyy lähinnä arjen elämän kysymyksiin. Joyce Meyer on Time-lehden mukaan yksi maailman vaikutusvaltaisimmista evankelikaalisista henkilöistä.

Hänen ohjelmasarjansa ovat lähinnä kokoustaltiointeja massatapahtumista, joihin osallistuvat tuhannet naiset. Meyer on kirjoittanut liki 70 kirjaa ja monet niistä löytyvät New York Timesin bestseller-listalta. www.joycemeyer.org ------ Viimeksi esitettyihin jaksoihin pääsee suoraan TV-oppaan kautta painamalla esitysajankohdassa sarjan nimeä ja Katso nyt -painiketta. https://www.tv7.fi/tv-opas/​

Kosketuskohta 2875

Kosketuskohta

Pastori Charles Stanley puhuu kristinuskon perusasioista, kuten synnistä, uskosta, rukouksesta, taivaasta ja helvetistä, Jumalan rakkaudesta ja iankaikkisesta elämästä. Mikä on Raamatun pääsanoma ja mitä on kristinusko?

Yhdysvaltalainen Charles F. Stanley (1932–2023) oli atlantalaisen baptistikirkon emerituspastori, suosittu kirjailja ja raamatunopettaja. Hän sai kutsun evankeliumin työhön jo 14-vuotiaana ja jakoi sen jälkeen lukemattomille ihmisille Kristus-keskeistä raamatullista viisautta.

Löytöretki Jumalan Sanaan 9661

Löytöretki Jumalan Sanaan

Rory Kaye (ent. Rollnick) syntyi New Yorkin juutalaisyhteisöön Yhdysvalloissa. Opiskelujen jälkeen hänestä tuli menestyvä liikemies ja tutustuminen Jeesukseen muutti hänen elämänsä 70-luvun lopulla.

Vuonna 1986 hän asettui Göteborgiin, jossa hän perusti International Arts & Media -säätiön. Kaye kiertää ympäri maailmaa opettamassa ja julistamassa Jumalan Sanaa, mutta on vaikuttanut myös kotikaupungissaan mm. maahanmuuttajaseurakunnan pastorina sekä yhteiskristillisen musiikkikahvilan vetäjänä.

Pastori Tommy Liljan seurassa 9043

Pastori Tommy Liljan seurassa

PTL- järjestön tuottamassa ohjelmassa reipastahtinen studio-osuus nostaa esille evankeliumin positiivisia vaikutuksia. Tämän ohella välähdykset evankelioimiskampanjoista eri puolelta maailmaa rohkaisevat uskovia ja osoittavat uskosta osattomille Jeesuksen olevan elävä Jumala.

Tommy Lilja on PTL (Pastor Tommy Lilja)- järjestön perustaja. Järjestö toimii neljällä mantereella ja työn kulmakivinä ovat yhteistyö seurakuntien kanssa, raamattukoulut, johtajuuskoulutus, evankeliointikampanjat sekä Operaatio Suuri Exodus, jonka myötä järjestö auttaa vuosittain tuhansia juutalaisia muuttamaan Israeliin. Tommy Liljan ilmaisen kirjan voi tilata sähköpostitse osoitteesta: info.finland(ät)ptlministries.org tai puhelimitse +46 456 411 95.

Muut ohjelmat

Tukikohde Viite Toiminnot
Jumala ei unohda sua koskaan 2943

Jumala ei unohda sua koskaan

Ei kuvausta

Laulu tähtien takaa - Lasse Heikkilä 3117

Laulu tähtien takaa - Lasse Heikkilä

Läpileikkaus ja monipuolinen kattaus yhden suomalaisen hengellisen musiikin tunnetuimman säveltäjän tuotannosta.

Heikkilä on neljän vuosikymmenen ajan kirjoittanut satoja lauluja, joista lukuisat ovat menestyneet myös maailmalla. Heikkilän rakastettuja lauluja tulkitsee joukko huippuartisteja mm. Pentti Hietanen, Saila, Joonatan Rautio ja Jaana Pöllänen. Lisäksi mukana gospelin komeetta Gospel Power. Musiikkiteatteri Valkia tuo tuulahduksen Heikkilän laajasta musikaalituotannosta. Mukana yllätysvieraita. Juhlakonsertin juontaa Leevi Ahopelto ja suurta orkesteria johtaa Lehari Kaustel.

Muurinaukossa-työ 9917

Muurinaukossa-työ

Kansallinen paaston, katumuksen ja parannuksen teon päivä. Mukana Muurinaukossa-rukoilijoita maakunnista, Marita Rautio, Mika ja Mirkka Jantunen sekä Martti ja Mirja Ojares että vaihtuvia esirukoilijoita.

Iloisen antamisen ilta 8581

Iloisen antamisen ilta

Kutsu hyvyyden lähteelle

Suorassa lähetyksessä voit lähteä mukaan tukemaan TV7:n työtä ja samalla haastaa ystäväsi, sukulaisesi, naapurisi, uskonsisaresi tai -veljesi tukemaan kristillistä tv-työtä. Lähetä haaste sähköpostilla osoitteeseen haasteet(at)tv7.fi tai soita numeroon 09 765 2520.

Voit antaa niinkuin sydämestäsi tahdot kristillisen televisiokanavan rakentamiseen. Lue lisää www.tv7.fi/lahjoita

Emmauksen tie -musikaali 9548

Emmauksen tie -musikaali

Ei kuvausta

Shalom – pääsiäiskonsertti kotona 8604

Shalom – pääsiäiskonsertti kotona

Ei kuvausta

Via Crucis trilogia 3337

Via Crucis trilogia

Hiljennytään Jeesuksen kuoleman ja kärsimyksen äärelle, perehdytään Torinon käärinliinan mysteeriin sekä siihen, että onko kristikunta oikeastaan ymmärtänyt vieläkään ylösnousemuksen täyttä merkitystä?

Via Dolorosa - Jeesuksen kärsimystie 2574

Via Dolorosa - Jeesuksen kärsimystie

Ei kuvausta

Christian World News 1397

Christian World News

CBN:n puolen tunnin uutispaketti, joihin valikoidaan kansainvälisesti kristittyjä kiinnostavia uutisia. Uutiset on esitetty USA:ssa viime viikon perjantaina.

CBN on kristillinen televisiokanava, jonka pääpaikka on Yhdysvalloissa Virginiassa. Se tuottaa myös TV7-kanavalla nähtyä Klubi 700 -makasiiniohjelmaa.

Dokumentit 9331

Dokumentit

TV7 on tuottanut mm. dokumenttisarjan Kaikkeen maailmaan. Sarja kertoo kristinuskon vaikutuksesta maailmalla. Dokumenttien tuottaminen on kallista joten tarvitsemme tukeasi jotta voimme jatkossa tehdä lisää kristillisiä dokumenttiohjelmia.

Elämäni varrelta 1368

Elämäni varrelta

Hannu Huhtalan kokemuksia elämän varrelta ja mitä ne ovat hänelle opettaneet. Jokaista kertomusta syventää myös siihen liittyvä Pyhän Hengen laulu.

Hannu Huhtala on julistaja, lauluevankelista ja lauluntekijä. Hänet tunnetaan erityisesti Hilja Aaltosen tekstien säveltäjänä. Hannu on ollut vieraana Isännän pöydässä ohjelmassa, Pyhän Hengen illoissa ja Kuulet rukoukseni -rukousohjelmien vetäjänä. Hannulle on tärkeäää sisäinen parantuminen ja että todella ymmärtäisimme olevamme rakastettuja, Jumalan pojan veren arvoisia.

Haastattelussa 9797

Haastattelussa

Kristittyjä ympäri maailmaa, joilla jokaisella on oma erityinen, mukaansatempaava tarina ja sanoma Herralta.

Julistakaa 9085

Julistakaa

Näe kuinka aikamme nuoret julistajat pääsevät vauhtiin! Tässä tarjoillaan Pyhän Hengen inspiroimaa tuoretta opetusta.

Kristityt työelämässä 1931

Kristityt työelämässä

Jumala auttaa myös työelämässä. Suurin osa elämästämme koostuu arkipäivistä. Sarja etsii vastausta kysymykseen, onko uskosta hyötyä työelämässä. Elämänsä aikana monet meistä tekevät useita erilaisia töitä. Vastauksia haetaan eri ammateissa toimivilta kristityiltä.

Kuurojen tekstitys 8594

Kuurojen tekstitys

Kuurojen ja huonokuuloisten on hankalaa seurata suomenkielisiä kristillisiä ohjelmia ilman ohjelmatekstitystä. Ohjelmatekstityksen avulla yhä useammat kuurot, huonokuuloiset sekä suomea opettelevat maahanmuuttajat löytävät ohjelmamme ja evankeliumin sanoman.

Niilo Yli-Vainio 2215

Niilo Yli-Vainio

Ei kuvausta

Pimeydestä valoon - Eija Kankaisen tarina 2998

Pimeydestä valoon - Eija Kankaisen tarina

Ei kuvausta

Todistuksia Suomesta 9768

Todistuksia Suomesta

Vuosi vuoden jälkeen Jumala tekee hyviä tekojaan maassamme. Kierrämme ympäri Suomea kuulemassa todistuksia niistä. Jokaisessa jaksossa kuulemme useamman todistuksen Jumalan avusta.

Vankeudesta vapauteen 9849

Vankeudesta vapauteen

Ohjelmasarjassa entiset vangit kertovat oman elämäntarinansa. Jumala ei ole kulkenut hurjimmankaan rikollisen ohitse, vaan Raamatun sanoma on saanut koskettaa niin vankimielisairaalassa kuin sellissäkin.

Monesta vangista on tullut myös korvaamaton apu vapautuville vangeille. Elämä vankilan ulkopuolella selvin päin voi olla paljon pelottavampaa kuin tuttu vankilatodellisuus. Kristillinen päihdetyö on ollut monen entisen rikollisen pelastus.

Veisaten Herralle 9069

Veisaten Herralle

Juha Korkeamäen ja yhtyeen tuore taltiointi rakastetuista virsistä, joissa on hengellisesti ajankohtainen sisältö. Virret on valittu mukana laulamisen ja ylistyksen näkökulmasta. Virret näytetään tekstitettyinä, jolloin mukana laulaminen on helppoa.