Rukoillaan yli seurakuntarajojen Suomen puolesta

Paastoa ja rukousta -kirje, huhtikuu 2019

Paastoa ja rukousta Suomen puolesta on suora esirukousohjelma, jonka tavoite on yhdistää kristityt paastoamaan ja rukoilemaan yhdessä Suomen puolesta. Kun näin tapahtuu, Pyhä Henki pääsee vaikuttamaan maassamme ja luo yhteyttä kristittyjen välillä.

Suora Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelma esitetään kuusi kertaa vuodessa. Jokaisessa ohjelmassa on omat esirukousaiheensa, jotka liittyvät kotiin, uskoon ja isänmaahan. Näiden esirukousaiheiden lisäksi eri paikkakunnilla kokoontuvat rukousryhmät jakavat oman alueensa rukousaiheita puhelimitse ohjelman aikana. Ohjelmasta on syntynyt Muurinaukossa rukousarmeija-niminen liikehdintä (aiemmalta nimeltään Suomen rukousviikot), josta voit lukea lisää täältä.

Ohjelmaa juontavat ja esirukoilijoita johtavat Martti ja Mirja Ojares. Vakiovieraina ovat Mirkka ja Mika Jantunen. Heidän lisäkseen studiossa on mukana myös vaihtuvia esirukoilijoita ja muusikoita. Ohjelman aikana nautitaan yhteinen ehtoollinen, jota varten voi kotona varautua ehtoollisvälineillä.

Niiden rukousryhmien, jotka tahtovat mukaan ohjelmaan, täytyy ilmoittautua TV7:lle. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta tiedetään, millä alueilla yhteisten rukousaiheiden puolesta rukoillaan.

Ilmoita rukousryhmäsi ohjelmaan paastopäivää edeltävään perjantaihin mennessä sähköpostilla tv7@tv7.fi tai soittamalla TV7 Keskukseen numeroon 09 756 2510. Muista ilmoittaa puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, että voimme tarvittaessa olla yhteydessä sinuun. TV7 Keskus on avoinna arkisin klo 9.00–16.00.

Lisätietoja seuraavasta paastopäivästä

Tarkemmat tiedot paastopäivän rukousaiheista ym julkaistaan lähempänä paastopäivää

Seuraavat lähetykset