Paastoa ja rukousta Suomen puolesta on suora esirukousohjelma, jonka tavoite on yhdistää kristityt paastoamaan ja rukoilemaan yhdessä Suomen puolesta. Kun näin tapahtuu, Pyhä Henki pääsee vaikuttamaan maassamme ja luo yhteyttä kristittyjen välillä.

Suora Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelma esitetään kuusi kertaa vuodessa. Jokaisessa ohjelmassa on omat esirukousaiheensa, jotka liittyvät kotiin, uskoon ja isänmaahan. Näiden esirukousaiheiden lisäksi eri paikkakunnilla kokoontuvat rukousryhmät jakavat oman alueensa rukousaiheita puhelimitse ohjelman aikana. Ohjelmasta on syntynyt Suomen Rukousviikot -niminen liikehdintä, josta voit lukea lisää täältä.

Ohjelmaa juontavat ja esirukoilijoita johtavat Martti ja Mirja Ojares. Vakiovieraina ovat Mirkka ja Mika Jantunen. Heidän lisäkseen studiossa on mukana myös vaihtuvia esirukoilijoita ja muusikoita. Ohjelman aikana nautitaan yhteinen ehtoollinen, jota varten voi kotona varautua ehtoollisvälineillä.

Niiden rukousryhmien, jotka tahtovat mukaan ohjelmaan, täytyy ilmoittautua TV7:lle. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta tiedetään, millä alueilla yhteisten rukousaiheiden puolesta rukoillaan.

Ilmoita rukousryhmäsi ohjelmaan paastopäivää edeltävään perjantaihin mennessä sähköpostilla tv7@tv7.fi tai soittamalla TV7 Keskukseen numeroon 09 756 2510. Muista ilmoittaa puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, että voimme tarvittaessa olla yhteydessä sinuun. TV7 Keskus on avoinna arkisin klo 9.00–16.00.

Lisätietoja seuraavasta paastopäivästä

Paastoa ja rukousta Suomen puolesta 12.4.

Kristityt rukoilevat yli seurakuntarajojen Monet maat, Suomi mukaan lukien, ovat tehneet syntiä juutalaisia kohtaan muun muassa toisen maailman sodan aikana kieltäytymällä ottamasta vastaan pakenevia juutalaisia. Näin Suomi muiden maiden mukana edesauttoi juutalaisten joutumista keskitysleireille. Tänään antisemitismi on taas vahvassa nousussa Euroopassa. Rukoilemme sovitusta maille, jotka ovat tehneet vääryyttä juutalaisia kohtaan ja juutalaisen kansan arvostuksen palautumista. … Lue lisää

Seuraavat lähetykset