TV7 julkaisee kolmea lehteä, jotka ovat TV7 Uutiset, TV7 Ystävälehti sekä Christina.

Ilmaisjakelulehti TV7 Uutiset esittelee TV7:n ohjelmia ja kertoo koskettavia elämäntarinoita ihmisistä, joiden elämän Jumala on muuttanut. Uutiset julkaistaan viisi kertaa vuodessa. Lehteä jaetaan ilmaiseksi vapaaehtoisvoimin ja se on hyvä lahja esimerkiksi naapureille, jotka eivät vielä tunne Jumalaa. Lue lisää lehtien jakamisesta täältä. TV7 Uutiset ovat erinomainen mainoskanava, sillä 140 000 lehden painos tavoittaa satoja tuhansia suomalaisia – niin kristittyjä kuin asiasta kiinnostuneitakin. Lehteä voi lukea verkossa Lehtiluukku-nimisessä palvelussa. Lehteä pääset lukemaan tästä.
TV7 uutiset
TV7 Ystävälehti on tilattava sanomalehtipaperille painettu lehti, joka on TV7:n aktiivikatsojien ja ystävien oma lehti. Kaikki osoitteensa ilmoittaneet kanavan tukijat saavat Ystävälehden sekä Uutiset ilmaiseksi kotiinsa. TV7 Ystävälehdestä voit lukea TV7-kanavaperheen eri kanavien sekä Jerusalemin toimituksen kuulumisia, opetusartikkeleita sekä tukijoiden ja ohjelmantekijöiden haastatteluja. Myös Martti ja Mirja Ojares kirjoittavat lehdessä siitä, mikä on heidän sydämellään. TV7 Ystävälehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa ja vuosikerran hinta on 22 €.

Tilaaminen

Huom! Lahjatilaus on voimassa yhden vuoden kerrallaan. Lahjatilauksen saajan ja maksajan pitää olla eri henkilö (ja eri osoitteessa).

Lehden maksaja

Lehden saaja

Naistenlehti Christina uudistuu vuoden 2018 alusta. Suomen ensimmäinen kristillinen naistenlehti Christina perustettiin 2005 ja sitä julkaisi Media Missio ry 12 vuoden ajan päätoimittajana Laila Tienhaara. Vuoden 2018 alusta alkaen lehden päätoimittajana toimii Mirja Ojares. Christina-lehti ja sen uudet verkkosivut ovat naisten kokoontumispaikka, jossa naiset voivat yhdessä jakaa sydäntään ja elämäntarinoitaan. Lehteä julkaistaan kuusi kertaa vuodessa. Lehden voit tilata joko alla olevan lomakkeen kautta tai puhelimitse TV7 keskuksesta numerosta 09 756 2510. Tutustu Christinan uusiin nettisivuihin täällä.
Christina-lehti

Tilaa Christina


Lehden tilaaja

Lahjatilaus

Lehden saaja
Jos olet tilannut lehden lahjaksi, voit lähettää tämän lahjakortin lahjansaajalle:

-Tulosta ja lähetä postitse

-Tallenna ja lähetä sähköisesti


Lahjakortti