TV7 julkaisee kolmea lehteä, jotka ovat TV7 Uutiset, TV7 Ystävälehti sekä Christina.

Ilmaisjakelulehti TV7 Uutiset esittelee TV7:n ohjelmia ja kertoo koskettavia elämäntarinoita ihmisistä, joiden elämän Jumala on muuttanut. Uutiset julkaistaan viiai kertaa vuodessa. Lehteä jaetaan ilmaiseksi vapaaehtoisvoimin ja se on hyvä lahja esimerkiksi naapureille, jotka eivät vielä tunne Jumalaa. Lue lisää lehtien jakamisesta täältä.

TV7 Uutiset ovat erinomainen mainoskanava, sillä 140 000 lehden painos tavoittaa satoja tuhansia suomalaisia – niin kristittyjä kuin asiasta kiinnostuneitakin.

Lehteä voi lukea verkossa Lehtiluukku-nimisessä palvelussa. Lehteä pääset lukemaan tästä.

Lehdenjakaja

TV7 Ystävälehti on tilattava sanomalehtipaperille painettu lehti, joka on TV7:n aktiivikatsojien ja ystävien oma lehti. Kaikki osoitteensa ilmoittaneet kanavan tukijat saavat Ystävälehden sekä Uutiset ilmaiseksi kotiinsa. TV7 Ystävälehdestä voit lukea TV7-kanavaperheen eri kanavien sekä Jerusalemin toimituksen kuulumisia, opetusartikkeleita sekä tukijoiden ja ohjelmantekijöiden haastatteluja. Myös Martti ja Mirja Ojares kirjoittavat lehdessä siitä, mikä on heidän sydämellään.

Tilaaminen

(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)

Huom! Lahjatilaus on voimassa yhden vuoden kerrallaan

Lehden maksaja

(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)

Lehden saaja

(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)

Naistenlehti Christina uudistuu vuoden 2018 alusta. Suomen ensimmäinen kristillinen naistenlehti perustettiin 2005 ja sitä julkaisivat Laila ja Esko Tienhaara 11 vuoden ajan. Vuoden 2018 alusta alkaen lehden päätoimittajana toimii Mirja Ojares. Christina-lehti ja sen tulevat uudet verkkosivut ovat naisten kokoontumispaikka, jossa naiset voivat yhdessä jakaa sydäntään ja elämäntarinoitaan. Lehteä julkaistaan kuusi kertaa vuodessa.

TV7 Illat