Onko sydämelläsi Jumalan armon ja rakkauden sanoman levittäminen?

Jokainen Jumalan lapsi on kutsuttu evankeliumin levittämisen arvokkaaseen tehtävään – kukin oman yksilöllisen kutsumuksensa mukaisella tavalla. Tämä Jumalan armon ja rakkauden sanoman kertomisen tehtävä nousee Jeesuksen antamasta lähetyskäskystä, jonka mukaan evankeliumi tulee julistaa kaikille luoduille.

Jos sinun sydämelläsi on evankeliumin ilosanoman välittäminen Jeesuksessa Kristuksessa ja haluat toteuttaa omaa kutsumustasi siinä, olet tervetullut

Maailman tärkein tehtävä -koulutukseen 26.9.2020–18.12.2021.

Kun sydämessäsi on halu palvella, me tahdomme antaa sinulle täyden tukemme ja autamme sinua löytämään oman paikkasi armon sanoman välittäjänä.

Mikä on Maailman tärkein tehtävä -koulutus?

Maailman tärkein tehtävä -koulutus on monimuotokoulutus evankelistoille ja evankeliumin palvelijoille. Koulutuksen tarkoitus on, että koulutettavat tunnistavat oman erityisen kutsumuksensa, joka vahvistaa heidän yksilöllistä palvelutehtäväänsä evankelistoina tai muun yksilöllisen armoituksen mukaista tehtävää evankeliumin palvelijoina.
Koulutuksen perimmäisenä päämääränä on, että mahdollisimman moni ihminen voisi pelastua ja saada iankaikkisen elämän uskon kautta Jeesukseen. Myös sielunhoidollinen, lähimmäisen rakkaudelliseen kohtaamiseen ja rohkaisemiseen varustava näkökulma on tärkeä osa koulutusta.

Mitä evankelistakoulutus sisältää?

Maailman tärkein tehtävä -koulutus antaa osallistujille laajan ja monipuolisen koulutuksen evankeliumin sanoman välittämisessä Jeesuksessa Kristuksessa. Koulutuksessa oppilaiden ja opettajien yhteinen jakaminen sekä ohjattu käytännön harjoittelu ovat kasvu- ja oppimisprosessin ydintä. Kouluttajina toimivat pitkään evankelioimistyötä tehneet ja sen eri näkökulmiin paneutuneet asiantuntijat. Vastaavana opettajana ja koulutuksen koordinoijana palvelee varustavien ja sielunhoidollisten aineiden kouluttaja, evankelista ja TV7-pastori, TM Petri Välimäki.

Katso käsiteltävät aiheet ja tarkka aikataulu Maailman tärkein tehtävä -koulutuksen ohjelmasta.

Missä ja milloin koulutus järjestetään?

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Taivas TV7 ja Perheniemen opisto. Koulutukseen sisältyy seitsemän lähipäivää Helsingissä TV7:n tiloissa ja viisi viikonloppua Perheniemen opistolla Iitissä. Kaikki lähijaksot pidetään viikonloppuisin, joten koulutuksen voi luontevasti suorittaa myös työn ohessa.

Koulutuspaikkojen yhteystiedot

Taivas TV7
Vilhovuorenkatu 11 A, 3. krs
Helsinki

Perheniemen Opisto
Opistontie 15 B
Perheniemi

Mitä koulutus maksaa?

  • Lähipäivät Helsingissä 70 euroa/pv (sisältää kahvin ja pienen välipalan)
  • Viikonloppujakso Perheniemessä 128 euroa/viikonloppu + täysihoito 74 euroa.

Koulutus on kokonaisuus, joka maksetaan jaksoittain. Näin kuukausikulu jää hyvin kohtuulliseksi. Helsingissä pidettävät koulutuspäivät laskuttaa Taivas TV7 ja lähiviikonloppujen koulutuksen laskuttaa Perheniemen opisto. Laskutus tapahtuu ennen kunkin lähijakson alkamista.

Miten koulutukseen pääsee mukaan?

Koulutukseen haetaan alla olevasta linkistä avautuvalla hakemuslomakkeella. Kun haet heti, niin ehdit vielä mukaan!

Maailman tärkein tehtävä -koulutuksen hakulomake

Mistä saan lisätietoja?

Lisätietoja voit kysyä Petri Välimäeltä

Koulutuksen esite pdf-muodossa A5-koossa