Arkki on HD ja täynnä aarteita

image

Joko sinä katsot ohjelmia TV7 Arkin kautta? Arkiston, jolla on Suomen suurimman ilmaisen ohjelma-arkiston epävirallinen titteli.

Arkki ei ole mikä tahansa pölyinen loppusijoituspaikka, vaan elämää huokuva kultakaivos ja aarreaitta. Se on täynnä taivaallisia kultahippuja ja palvelee loistavasti kaikkia katsojia. Katso ohjelmia omaksi rakennukseksesi ja jaa niitä kätevästi tuttavillesi siunaukseksi. Jos joku ei tunne vielä Jeesusta, saattaa hänelle olla helpompi lähestyä elämän uutta näkökulmaa rauhassa oman ruudun välityksellä.

Arkin rakentajat juhlavuonna 2023

Moni ohjelmantekijä on ollut monessa mukana TV7:n lähes 20-vuotisella matkalla. Uskollisia, omastaan jakavia rinnallakulkijoita on satoja. Jotkut ovat piipahtaneet vain yhden sarjan tai ohjelman verran, mutta jakaneet sen kautta sitäkin tärkeämpää läsnäoloaan. Toiset palvelevat vuodesta toiseen muun muassa suorissa esirukousohjelmissa.

Arkin rakentajat on juhlavuoden uusi upea sarja, jossa tekijät pääsevät ääneen uudessa roolissa. Kuulemme koskettavia ja hauskoja muistoja matkan varrelta, sekä kirsikkana kakussa ohjelmantekijöiden omia suosikkeja ohjelmistaan. Mikä on ollut erityisen vaivan, siunauksen, johdatuksen tai yllätysten jakso. Kaikki ohjelmasta selviää vain katsomalla ja itse kokemalla. Sarja kestää koko vuoden.

Katso Arkinrakentajat kolmena tiistaina kuukaudessa juhlaohjelmapaikalla klo 18.45 tai Arkista

Arkki ei kylmene sillä Henki on elävä ja HD-laatu terävä

Arkki on siirtynyt laadullisesti HD-aikaan ja näyttää videot nykyään parempilaatuisena kuin koskaan. Nyt jos joskus on aika tutustua arkistoon.

Jokaisella meistä on erilaiset elämäntilanteemme, mutta arkki on läsnä niissä kaikissa. TV7:n ohjelmasuunnittelu on elävä organisaatio ja rukoilee johdatusta jokaiseen ohjelmapäätökseen. Arkkiin tallennetaan kaikki, mihin TV7:llä on tallennuslupa, vain harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Arkin hakutoiminto ei ole vielä aukoton, mutta pienellä vaivalla löydät varmasti etsimäsi ohjelman tai esiintyjän joko hakukentän, ohjelmakategorioiden tai teemasivujen avulla. Uskalla lähteä tonkimaan aarrekasoja.

Ohjelmat siunaavat katsojiaan niin kuin Jeesus ihmisiä muutenkin, jokaista henkilökohtaisesti. Ei ohjelmat kylmene vain koska ne on arkistoitu ja katsottu useaan kertaan. Henki joka ohjelmassa on, on elävän Jumalan Henki, eikä se katso aikaa eikä paikkaa. Raamatun sana kestää kyllä käyttöä.

TV7 Arkki on lastattu jo kaikenkirjavilla ohjelmilla, eikä loppua näy!