Muurinaukossa-paastopäivä 9. – 10.6.

Nyt on rukoustaistelun aika. On jälleen aika paastota ja rukoilla yhdessä Suomen puolesta! Suomessa ja maailmalla myrskyää monilla elämän alueilla. Juuri tänä aikana tarvitaan yhteistä, yksimielistä rukousta. Yhdessä meillä on voima nousta vastustamaan pimeyden henkivaltoja, jotka ovat peittäneet maamme. Me julistamme, että vain Herra on Jumala! Hänen puoleensa käännymme ylistäen, anoen ja rukoillen ja parannusta tehden. Juuri tänä aikana Jumala haluaa näyttää voimansa ja kirkkautensa palvelijoidensa kautta. Tullaan siis jälleen yhdessä Jumalamme eteen paastoten ja rukoillen.

Rukousaiheina mm. kunnallisvaalit, sanan- ja uskonnonvapaus sekä antisemitismi

Rukoilemme erityisesti sellaisten rukousaiheiden puolesta, joissa tarvitaan rukousarmeijan tuhansien rukoilijoiden rukousvoimaa ja luottamusta Jumalan sanaan.

”Meidän sota-aseemme eivät ole lihallisia, vaan ne ovat voimallisia Jumalan avulla kukistamaan linnoituksia.” ( 2.Kor.10:4)

Rukousaiheet koskevat tulevia kunnallisvaaleja, sanan- ja uskonnonvapauden säilymistä sekä Israelin ja Gazan välisen konfliktin nostattamaa antisemitismin aaltoa. Jatkamme rukousta myös perheiden, lasten ja nuorten puolesta, erityisesti koululaisten keskuudessa esiintyvien väkivaltatapausten takia.

Maakuntaterveisiä Pohjanmaalta, Vaasasta

Muurinaukossa-paastopäivän suora esirukousohjelma kokoaa rukoilijat TV7:n äärelle paaston päätteeksi. Silloin saamme yhdessä viedä rukousaiheita Jumalalle. Maakunnista vuorossa on Pohjanmaan rukousaiheet, ja kuulemme terveisiä Vaasasta. Ohjelmassa mukana ovat kaupunginjohtaja Tomas Häyry, koulurehtori Bernt Klockars, Pohjanmaan hyvinvointialueen sektorinjohtaja Pia-Maria Sjöström, yrittäjä Fredrik Ekholm sekä tietenkin paikalliset Muurinaukossa-rukoilijat.

Studiossa rukoilevat Kenneth Witick (Borgå Filadelfiaförsamling), Arto Boa (Gospel First International), Elina Karonen (Radio Dei) sekä Marita Rautio (Muurinaukossa-rukousarmeija). Rukoilijoita johtavat Martti ja Mirja Ojares (TV7).

Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette minun luokseni ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä. Silloin te etsitte minua ja löydätte minut, kun etsitte minua kaikesta sydämestänne.” (Jer. 29: 12 13)

Jatketaan rukousmuurin rakentamista yhdessä. Ota paikkasi muurinaukossa!

Varaa kalenteriisi myös seuraavat vuoden 2021 Muurinaukossa-paastopäivät:
25. 26.8.
20. 21.10.
15. 16.12.

TV7 suorat esirukousohjelmat