Kristityt paastoavat ja rukoilevat Suomen puolesta 17. – 18.2.

Tänä vuonna on valmisteilla monia kristittyjen yhteisiä operaatioita, erityisesti evankelioinnin saralla. Kaiken perustana on rukous ja Jumalan kuuleminen. Haluamme osaltamme rukouksella tukea näitä toimintoja. Odotamme myös Herran puhuvan ja kuuntelemme, mitä neuvoja hän antaa.

Muurinaukossa-paastopäivänä rukoilemme Suomen kansan, esivallan, maakuntien ja kotien rukousaiheiden puolesta. Kannamme myös Israelin Herran eteen.

Kutsumme kaikkia esirukoilijoita ja rukousryhmiä mukaan yhteiseen esirukoukseen ja seuraamaan suoraa esirukousohjelmaa Muurinaukossa-paastopäivä torstaina 18.2. klo 18.30 TV7:llä.

Ohjelmassa kuulemme tervehdyksen Mauri Vilposelta, joka on toimittanut Herätys Hebridien saarilla -kirjan. Studiossa rukoilevat Suomen Evankelisen Allianssin tiedottaja Jari Sippola ja Muurinaukossa-rukousarmeijan koordinaattori Marita Rautio. Illan juontajina ja esirukoilijoina toimivat Ari-Pekka Niemelä Open Doorsilta ja Markus Nurmesniemi Muurianukossa-rukousarmeijasta. Esirukoilijoita johtavat TV7 perustajat Martti ja Mirja Ojares.

Keski-Suomen haasteet yhteiseen esirukoukseen

Jokaisessa esirukousohjelmassa vierailemme eri maakunnassa ja kuulemme paikallisia rukoushaasteita. Tällä kertaa kuulemme maakuntaterveiset Keski-Suomesta. Jämsän ja Jyväskylän edustajat kertovat ajankohtaisia rukousaiheitaan, ja rukoilemme niiden puolesta paikallisten rukoilijoiden johdolla.

Lähetä rukousaiheesi jo ennakkoon

Voit lähettää jo etukäteen kotiin, uskoon ja isänmaahan liittyviä rukousaiheita Muurinaukossa-paastopäivä -ohjelmaan sähköpostitse osoitteella muurinaukossa@tv7.fi.

Jos haluat, että seuraavien paastopäivien maakuntalähetys tehdään omasta maakunnastasi, ota yhteyttä rukouskoordinaattori Marita Rautioon, marita.rautio@tv7.fi tai 050 569 7377.

Paastoaika ke 17.2. – to 18.2.

Rukousohjelmaa edeltää vuorokauden pituinen paastopäivä, joka alkaa keskiviikkona 17.2. klo 18.00 ja päättyy torstaina 18.2. klo 18.00.
Lue paaston voimasta.

Merkitse muistiin myös seuraavat vuoden 2021 Muurinaukossa-paastopäivät:
14. – 15.4.
9. – 10.6.
25. – 26.8.
20. – 21.10.
15. – 16.12.

Katso myös:
Muurinaukossa-rukousarmeija
Paastoa ja rukousta Suomen puolesta