Paastoa ja rukousta Suomen puolesta on suora esirukousohjelma, jonka tavoite on yhdistää kristityt paastoamaan ja rukoilemaan yhdessä Suomen puolesta. Tämän tapahtuessa Pyhä Henki pääsee vaikuttamaan maassamme ja luo yhteyttä kristittyjen välillä.

Suora esirukousohjelma Paastoa ja rukousta Suomen puolesta esitetään kuusi kertaa vuodessa. Jokaisessa ohjelmassa on omat esirukousaiheensa, jotka liittyvät kotiin, uskoon ja isänmaahan. Nämä esirukousaiheet voit lukea alla olevasta Paastoa ja rukousta Suomen puolesta ohjelman kirjeestä.

Keräämme esirukousryhmiä eri puolilta Suomea rukoilemaan maamme puolesta. Voit ilmoittaa esirukousryhmäsi ohjelmaan alempana kohdasta ilmoittautuminen. Joitakin näistä ryhmistä valitaan rukoilemaan myös puhelimessa ohjelman aikana.

Ohjelmasta on syntynyt Muurinaukossa rukousarmeija-niminen liikehdintä (aiemmalta nimeltään Suomen rukousviikot), josta voit lukea lisää täältä.

Ohjelmaa juontavat ja esirukoilijoita johtavat Martti ja Mirja Ojares. Vakiovieraina ovat Mirkka ja Mika Jantunen. Heidän lisäkseen studiossa on mukana myös vaihtuvia esirukoilijoita ja muusikoita. Ohjelman aikana nautitaan yhteinen ehtoollinen, jota varten voi kotona varautua ehtoollisvälineillä.

Voit katsoa edellisiä lähetyksiä arkistosta ja seuraavat suorat lähetykset näet alta.

Rukousryhmät, jotka tahtovat mukaan rukousyhteyteen ohjelman aikana, voivat ilmoittautua TV7:lle. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta tiedetään, millä alueilla yhteisten rukousaiheiden puolesta rukoillaan. Lisäksi valitsemme ryhmistä muutamia olemaan mukana ohjelmien puhelinrukouksessa.

Ilmoita rukousryhmäsi mukaan paastopäivää edeltävään perjantaihin mennessä alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla miisu.piipari@tv7.fi tai soittamalla TV7 Keskukseen numeroon 09 756 2510. Muista ilmoittaa puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, että voimme tarvittaessa olla yhteydessä sinuun. TV7 Keskus on avoinna arkisin klo 9.00–16.00.  Huom! Lomakkeen tietoja käytetään vain Paastoa ja rukousta Suomen puolesta ohjelmaan liittyvään yhteydenpitoon.

  Voit lähettää rukousaiheesi ohjelmaan käyttäen alla olevaa lomaketta.

  Muistathan, että Paastoa ja rukousta Suomen puolesta ohjelmassa rukoillaan kodin, uskon ja isänmaan puolesta. Henkilökohtaiset rukouspyynnöt voit sen sijaan lähettää seuraavaan suoraan rukousohjelmaan täällä.

   Aihepiiri *
   KotiUskoIsänmaa

   Palautteenne on meille tärkeää. Voitte lähettää palautteenne Paastoa ja rukousta Suomen puolesta ohjelmasta alla olevalla lomakkeella. Muistattehan, että emme voi vastata siihen mikäli ette anna sähköpostiosoitettanne.