Isän lempeyttä ja kesän lämpöä

image

Mikä olisikaan pehmoisempi ajatus kuin nojata isän olkapäähän, antaa rakkauden valua varpaisiin asti ja hymyillä kasvoille laskeutuvalle auringon lempeälle lämmölle.

Kun annamme elämämme Taivaan Isän käsiin, on Hän ottava sen vastaan. Hän ei hylkää, hän ei jätä. Hän tuntee meidät ja silti, sekä sen tähden, rakastaa meitä aivan loputtomasti. Hänen sydämensä on elämän puolella, Hän antaa auringon paistaa niin hyville kuin pahoillekin. Mutta kaikki kuitenkin vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka rakastavat Isää, Jumalaa.

Ihmisen rooli on ottaa vastaan, elää todeksi ja vuotaa läpi sitä hyvää, minkä Herra hänelle päivittäin antaa. Olla rakkauden lähettiläänä ja tehdä vaikka pieniä arkisia rakkauden tekoja. Aamiainen kumppanille, ehkä pusu poskelle, hymy vastaantulijalle tai vaikka hartiahieronta ystävälle. Kyllä, myös käytännön teot ovat rakkauden osoituksia siinä missä toisen puolesta rukoilu tai rinnalla kulkeminen tuomitsematta ja kannustavasti.

Mistä lämpöä kun viluttaa?

Joskus tuntuu ettei rakkauspankki ole päässyt täyttymään ja voimat antaa rakkautta eteenpäin ovat vähissä. Silloin kannattaa kääntyä kaiken elämän lähteelle ja rukoilla Jumalan läsnäoloa, Pyhän Hengen täyteyttä ja ohjausta.

Helpoiten se onnistuu, kun katsoo TV7:ltä ohjelmia, jotka avaavat aihetta.

John Fenn, Gary Hixson, Salme Blomster, Cedercreutzit ja monet muut kanavalla ohjelmia tehneet puhuvat lempeydestä ja lämmöstä eri elämäntilanteissa oleville ihmisille inspiraatioksi.

Lataa TV7-sovellus tai katso nettisivuilta kohdasta Arkki. Arkki-ohjelma-arkistosta löydät etsimäsi hakemalla sitä joko nimen tai aihesanan avulla.

Kirja auttaa keskittymään

TV7 Kaupasta löytyy lisäksi kirjoja, jotka kertovat Isän lempeydestä ja kehoittavat tutustumaan Häneen kokonaisvaltaisesti. Mikko Laine, Minna Moilanen ja Derec Prince ovat muun muassa kirjoittaneet asian ympäriltä sekä omasta matkastaan vastaanottajaksi ja jakajaksi. Kirjan lukeminen tekee hyvää ja rauhoittaa mieltä sekä aivoja nopeasti sykkivän mediamaailman keskellä.

Lempeyttä ja lämpöä heinäkuuhusi!
Siunaten koko TV7-väki