Vuosi alkaa sisältörikkaasti

image

Tammikuu tuo katsojille tullessaan paljon hyvää hengellistä sisältöä TV7-kanavan kautta!

TV7 Israel News palaa tauolta ruutuihin 4.1. klo 21. ja kahden kuukauden tauon jälkeen nähdään myös Minne menet, Eurooppa? -ohjelma su 9.1. klo 21.15.

Varsinainen superpäivä on 5.1., jolloin rukous ja Jumalan todellisuus ovat erityisesti läsnä ohjelmistossa. Miehet murtavassa rukouksessa avaa Hengen voimaa ajankohtaisin aihein klo 19. Sitä ennen nähdään aloitusjakso sarjasta Herra minun parantajani. Illan lopuksi Esy Flow palaa ruutuihin uusin jaksoin klo 21.30.

Herra minun parantajani on Jarno Piipposen sekä Mika ja Mirkka Jantusen juontama ohjelma jossa nimensä mukaan pureudutaan raamatulliseen parantumiseen. Voi tutustua aiheeseen jo etukäteen tilaamalla kirjan Minä olen Herra sinun parantajasi TV7 Kaupasta.

Brysselissä tehdään joka päivä uusia päätöksiä, jotka vaikuttavat elämäämme Suomessa. Mutta miten EU-suhteet vaikuttavat Israeliin? Uudet jaksot ohjelmasta Israel-raportti Euroopan parlamentista pyörähtävät ruudulle 10.1. klo 20.30. Mukana on tunnettuja europarlamentaarikkoja, israelilaisia diplomaatteja ja kristillisiä vaikuttajia European Coalition for Israel -järjestöstä (ECI).

11.1. aloittaa Kari Valkosen ohjelma Puhalla Jumalan tuuli ja 16.1. klo 21.45 lähtien voi Herra on minun turvani -sarjan uusia jaksoja seurata myös sunnuntaisin.

TV7 Teemaillassa 23.1. on yksilön oikeudet puntarissa klo 14. Samana iltana klo 21.15 pääsemme Espanjan aurinkoon ja Terassilla-ohjelman pariin. Toimittajana uudessa sarjassa toimii Tuula Ketola.