Uudenvuoden suora

Loimaan uusivuosi 21/22 -tapahtuma järjestetään 31.12.2021-2.1.2022. Tapahtuman teemana on Jeesus Kristus, ihmeiden tekijä.

Maailma on paininut jo noin kaksi vuotta covid-kriisin ja sen lieveilmiöiden keskellä. Monen usko ja kärsivällisyys ovat olleet koetuksella, kehen tässä maailmassa voi enää luottaa? Vastaus on sama ja ikuinen: Jeesukseen Kristukseen! Vaikka kaikki maailmassa koetellaan ja ravistellaan, on jotakin mikä on aina säilynyt ja tulee säilymään. Jumalan Poika ei ole muuttunut, vaan Hän on edelleen sama, Hän on ihmeiden tekijä myös tänään!

Tapahtumassa mukana Arto ja Serena Boa, Teemu ja Minna Tapio sekä Miko Puustelli ja Miisu Piipari. Rohkaistu, vahvistu ja vastaanota oma ihmeesi TV7:n lähetysten kautta.

Lähetysajat:

Pe 31.12 klo 19.00 Aattoillan ensimmäisessä kokouksessa puhujana on evankelista Arto Boa. Ylistyksessä Soile Peltonen.
Pe 31.12 klo 22.00 Uusi vuosi otetaan vastaan ylistäen ja Jumalan sanaa julistaen. Puhujina tilaisuudessa Serena ja Arto Boa, Minna ja Teemu Tapio ja Miisu Piipari.

La 1.1 klo 16.00 Profeetallista sanomaa on julistamassa Teemu ja Minna Tapio. Ylistyksessä Atro Hietala.
La 1.1 klo 19.00 Uudenvuodenpäivän iltatilaisuudessa puhumassa voimallinen evankelista ja Jumalan tulen kantaja Miko Puustelli.

Su 2.1 klo 12.00 Sunnuntain iltapäivän avaa julistuksellaan ylistystanssinjohtajana ja Power Prayer -työstä tunnettu Miisu Piipari.
Su 2.1 klo 15.00 Päätöstilaisuudessa Jumalan sanaa julistavat Teemu ja Minna Tapio.

Lisätietoja löydät tapahtuman järjestäjän sivulta www.elavatvirrat.fi