TV7:n tilat suljettu heinäkuusta syyskuulle

image

Heinäkuussa koko Christinan, TV7:n ja Kaupan väki lomailee, eikä Sörnäisten toimistotilat ole avoinna. Loma-ajan jälkeen elo-syyskuussa toimiston ja kaupan tiloja remontoidaan. Remontin johdosta toimistotilat ja TV7 Kauppa ovat edelleen kiinni.

TV7 Kauppa palvelee heinäkuussa netissä sekä puhelimitse supistetuin ajoin ma-to klo 10-14. Paketit lähtevät tilaajille viikottain. Elo-syyskuussa Kauppa palvelee netissä sekä puhelimitse normaalisti ma-pe klo 9.30-14.30. Kivijalkakauppa on suljettu, eikä tilauksia voi myöskään noutaa Sörnäisistä.

Tilauksiin tai lahjoituksiin liittyviä asioita voi 31.7. lähtien hoitaa jälleen puhelimitse normaalisti TV7 keskukseen numeroon 09 756 2150 ark. klo 9-16.

Christina-lehden tilauksia voi tehdä heinäkuussa nettisivujen lomakkeella ja lehdet lähetetään heti elokuun alussa. Christina-tuotteita voi kesän ajan ostaa myös TV7 Kaupassa. Tuotteet toimitetaan vain postitse, nouto Sörnäisistä ei ole mahdollinen. Christinan asiakaspalvelupuhelin palvelee jälleen 3.8. alkaen klo 9-15.

Seuraa TV7-nettisivuja ja saat ensimmäisenä tietää, kun palaamme jälleen normaaliin arkeen lomien ja remonttien jälkeen. Muista katsoa kanavaa ja levittää sanaa Kaikkivaltiaasta Jumalasta myös kesällä. Jeesus siunatkoon sinua!