TV7:n syksy tuo ruudullesi uutta

Syksy on runsauden ja yltäkylläisyyden aikaa Jumalan luomakunnassa. Otimme mallia Mestarista ja täytimme kanavan runsailla, suurilla siveltimen vedoilla. Heti syyskuussa aloittavat uutuusohjelmat Ojares & Ahvio sekä Profeettakoulu. Lisäksi syyskuussa pyörähtää Uudellamaalla käyntiin TV7:n markkinointikampanja, joka kuuluu ja näkyy radiossa ja bussien kyljissä.

Tutustu ainakin seuraaviin ohjelmiin

Profeettakoulussa tunnetut profeetalliset ihmiset opettavat aiheesta. Opettajina Sirkku Chewning, Markku Veilo, Marja Kallio, Tarja ja Jorma Lappalainen sekä Britt-Marie ja Peter Hopen.
Profeettakoulu sunnuntaisin alkaen 19.9. klo 18

Ojares & Ahvio -keskusteluohjelmassa Rami Ojares ja Juha Ahvio paneutuvat ajankohtaisten ilmiöiden taustoihin pintaa syvemmältä. He kysyvät, mitä ympärillämme tapahtuu.
Ojares & Ahvio sunnuntaisin alkaen 19.9. klo 18.30

Miehet murtavassa rukouksessa: joukko Jumalan miehiä taistelee rukouksessa erityisesti parantumisten puolesta. Rukoilemassa Martti Ojares, Lassi Erpiö, Arto Boa, Asko Tynjälä, Veijo Piipponen, Paavo Järvinen ja Hannu Puustelli.
Miehet murtavassa rukouksessa keskiviikkona 6.10. ja 1.12. klo 19

Toimittaja ja TV7 Israel News -uutisankkuri Jonathan Hessen käsittelee tällä kertaa Euroopan polttavia kysymyksiä arvostetun eurooppalaisen asiantuntijakaartin kanssa. Vaihtuvat vieraat tekevät asiapitoisesta ohjelmasta mielenkiintoisen ja meitä jokaista koskettavan. Ohjelma kuvataan Suomessa.
TV7 Europa Stands – Minne menet Eurooppa kerran kuussa sunnuntaina alkaen 17.10. klo 21.15

Moni suosittu sarja jatkaa uusin jaksoin

Mielenkiintoisen Tiimalasi-sarjan uusissa jaksoissa pureudutaan toisen maailmansodan tapahtumiin. Pitkään ajateltiin, että Suomi ei ollut millään tavoin osallinen toisen maailmansodan aikaisiin hirmutekoihin. Viimeaikaiset historiantutkimukset kuitenkin osoittavat, että asiaa on syytä selventää.

Kun tutkija André Swanström toi suomalaisten SS-miesten tarinat suuren yleisöön tietoon, Simon Wiesenthal -keskus vaati asiasta virallista tutkimusta. Tutkija André Swanström pohtii Susanna Kokkosen haastattelussa suomalaisen SS-pataljoonan vaiheita ja menneisyyden merkitystä maallemme.
Tiimalasi joka toisena sunnuntaina alkaen 15.8. klo 21.15

Paljon kiitosta kerännyt ohjelma on hartausohjelman ja opetusohjelman sekoitus Voimaa Sanasta. Ohjelmassa Timo Pokki, Petri Välimäki ja Mika Tuovinen käyvät vuorollaan läpi edellisen sunnuntain jumalanpalveluksen tekstit.
Voimaa Sanasta maanantaista torstaihin klo 21.15

Iltahartaus, rohkaisu, päivän sana tai puheenvuoro. Tällä ohjelmalla on monta muotoa mutta vain yksi sanoma: Herra on meidän kaikkien ainut kestävä turva. Uudet jaksot on kuvattu eri puolilla Suomea.
Herra on minun turvani, uudet jaksot alkaen perjantaina 1.10. klo 21.15

Rukous ei hellitä, päinvastoin!

Uuden suoran rukousohjelman Miehet murtavassa rukouksessa sekä Muurinaukossa-rukoussuorien lisäksi kanavalla jatkuu viikoittainen yhteinen rukous monien eri esirukoilijoiden johtamana.
Suorat rukousohjelmat maanantaisin ja torstaisin klo 19-20.30
Muurinaukossa-paastopäivä torstaina 26.8. klo 18.30
Miehet murtavassa rukouksessa keskiviikkona 6.10. klo 19