TV7:n lähetykset pyörivät koko joulun

image

Taivas TV7 ei hiljenny pyhinäkään vaan loistaa pelastuksen valoa ympäri vuorokauden silloinkin, kun muu maa hetkeksi hiljenee.

TV7:n toimisto sekä TV7 Kauppa ovat suljetut 24.12. ja 31.12. Muuten ne palvelevat normaaliaukiolojen puitteissa myös siirryttäessä uuteen vuoteen 2022.

Vuoden viimeinen suora rukousohjelma otsikolla Anova saa lähetetään Sörnäisistä to 30.12. klo 19. Tämän jälkeen uuteen vuoteen katsojia johdattavat Loimaan uudenvuoden tapahtuman suorat lähetykset. Ensimmäinen osa alkaa 31.12. klo 19 ja viimeinen kuudesta tapahtuman suorasta lähetyksestä nähdään 2.1. klo 15 alkaen.

Päivän uutuusohjelmat näet pääsivujen Uutuudet-otsikon alta.

Uuden vuoden ensimmäisenä päivänä katsoa kannattaa myös Martti Ojareksen merkityksellinen uudenvuodenpuhe klo 21.15. Jos kanavalta tuleva ohjelma ei riitä, voit aina katsoa ohjelmia myös netissä TV7 Arkista. Erityisesti Jeesuksen syntymää käsitteleviä ohjelmia löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.

Lapsille on muun muassa Jeesus, kuningaskunta ilman rajoja -ohjelma jaksolla Kuninkaan syntymä tai Ikuisia kertomuksia.

Aikuisille aiheesta puhuu Juha Ketoja ohjelmassaan Elävä yhteys. Myös tuttu Signaali sydämiin tuo Jeesuksen syntymän salaisuudet valoon. Aiheesta on tehty kokonainen sarja, jossa käsitellään asiaa eri näkökulmista. Katso Mitä joulu sinulle merkitsee? -sarja kokonaan tai osissa. Myös Maija-Liisa Kallio on käsitellyt aihetta sarjan verran. Israel on Jeesuksen syntymän tapahtumapaikka ja sieltä tulee ohjelma Israel puhuu: Hanukka ja joulu Israelissa.

Jumalan johdatusta kaikille katsojille ja siunausta Jeesuksen syntymän äärellä!