TV7 on heinäkuun lomakanava

Heinäkuu on TV7-kanavalla toiveuusintojen kulta-aikaa. Kun vakituiset sarjat jäävät kesätauolle, näytetään niiden ohjelmapaikoilla valikoituja uusintoja tai muita Arkin helmiä.

TV7 Israel Newsin tilalla nähdään ensimmäisen kauden ohjelmat sarjasta Rukouskoulu, Böneskola. Se kannattaakin katsoa tarkkaan, sillä toinen tuotantokausi pärähtää ruutuun heti kesän kääntyessä syyskuulle (4.9. klo 19).

Voimaa Sanasta vetää myös henkeä heinäkuun ja palaa ruutuun ajankohtaisella sisällöllä elokuussa. Tällä ohjelmapaikalla nähdään kanavan johdon valitsemat Herra on minun turvani -ohjelmasarjan jaksot.

Rukous ja Sana kantavat myös kesäsäässä

Muutoksena aikaisempiin kesiin, nähdään heinäkuun ensimmäisellä ja viimeisellä viikolla lomakaudesta huolimatta maanantain ja torstain suorat rukousohjelmat. Rukouspyyntöjä voi lähettää tutusti ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen rukous@tv7.fi tai voit soittaa ohjelman aikana ruudussa näkyvään numeroon. Numerossa palvelevat vapaaehtoiset rukouspuhelinvastaajat ja se on käytössä vain suoran lähetyksen ajan.

Myös jumalanpalvelukset kokoavat ihmiset Sanan ääreen koko heinäkuun. Lähetyksiä nähdään muun muassa Savonlinnan ja Imatran kirkoista. Kauniit kirkot vierailla vaikka paikan päällä.

Hiukan erilaiset uutiset pyörivät Pekka Sartolan vetäminä heinäkuun odotetuissa helteissä. TV7 Jerusalem uutiset EXTRA on sisällöltää opetusohjelma ja hyvä katselutärppi kaikille lopunajoista kiinnostuneille.

Katso ja jaa Arkin aarteita

Ja aina voit kanavaa katsoa Netti-TV:stä, missä ikinä vain olet internetin kantoalueella. TV7 Arkki ja Ajankohtaista-artikkelit kannattaa myös selata läpi nettisivuilla piipahtaessa. Arkin ohjelmia ja Ajankohtaista-palstan kirjoituksia voi jakaa kätevästi sosiaalisessa mediassa ja sähköpostilinkkinä. Näin teet evankeliumia eläväksi tuttavillesi!

Hyviä katseluhetkiä elävän Sanan äärellä, TV7-kanavalla. Herra siunatkoon sinun suvesi ja puhutelkoon elämääsi rakkaudellisella armolla niin Pyhän Hengen kuin vaikka juuri TV7:n ohjelmien kautta!

Suorat rukousohjelmat

4.7. klo 19 Elämä Hengessä
7.7. ja 28.7. klo 19 Kolkuttavalle avataan
25.7. klo 19 Anova saa

Jumalanpalvelukset

3.7. Savonlinnan kirkko
10.7. Imatran kirkko
17.7. Merikarvian helluntaiseurakunta
24.7. Joensuun kirkko
31.7. Ilpoisten piiri

Ps. Löydät kolmen viikon ohjelmat aina kätevästi ohjelmakartasta