Juhli kanssamme!

image

19-vuotisyntymäpäivää juhlitaan avoimin ovin!

Tervetuloa käymään TV:llä virallisena syntymäpäivänä torstaina 15.12.2022 klo 14-19. Kutsumme kaikki katsojat ja kaverit kylään, jotta päivässä olisi extramäärä juhlan tuntua.

Päivän aikana pääset kakkukahvien lisäksi osallistumaan ohjelmaan, josta mainittakoon musiikkiesitykset, puheet, arpajaiset ja kaupan tarjoukset, hyvää tunnelmaa unohtamatta.

Juhlissa on myös mahdollisuus päästä ääneen ja kertoa: Mitä TV7 merkitsee minulle? Vastaukset tallennetaan ja osa näytetään heti lauantaina syntymäpäivälähetyksen lomassa. Loput myöhemmin esimerkiksi ensi kevään Iloisen antamisen illassa.

Suora lähetys: TV7 19 vuotta – Kiitosta tulvillaan

Tulethan käymään ja juhlimaan kanssamme kanavan 19 kiitosta tulvillaan olevaa vuotta tai katso suoraa syntymäpäivälähetystä lauantaina 17.12. klo 18.30-21.00.

Suorassa lähetyksessä juhlitaan musiikin tahtiin tavaten vieraita matkan varrelta. Toimittajina rakkaat Mirja Ojares ja Minna Moilanen. Housebandia luotsaa talon omat muusikot Tuula Mieskonen ja Erika Niemelä. Mukana musisoimassa huippuviulisti Liisa Karhu-Pearlman, cajonissa loistava Lauri Kapulainen ja bassossa kanavalta tuttu Anne-Riitta Isohella.

Kaksi päivää synttäreitä iloiten Jumalan uskollisuudesta – ethän unohda osallistua!