Syyskuussa TV7 näkyy ja kuuluu bussin kyljissä ja radiossa

TV7 näkyy! -kampanja kutsuu katsomaan kanavaa Turussa, Oulussa ja pääkaupunkiseudulla

”Olet arvokas, siksi teimme sinulle kanavan”, kertoo TV7 noin sadan bussin voimin syyskuussa pyörivässä markkinointikampanjassaan. Tämä, ja muut viestit kaikuvat myös radiokanavilla. Viesteillä on tarkoitus herättää tietoisuuttaa toisenlaisesta, kristillisesta televisiokanvasta ja netti-TV:stä.

Kokonaisuus pelissä

Vaihtoehtoja on monia mutta kaikki ei tee ihmiselle hyvää sielua, henkeä ja ruumista myöten. Taivas TV7 tekee sitä kertoessaan Jeesuksesta, elävästä Jumalasta. Ei mikään ole niin tärkeää kuin ihmisen kokonaisvaltainen yhteys luojaansa ja parantajaansa. Viestin ydin voisi olla, että kannattaa katsoa, ei siinä häviä mitään, mutta saattaa netota jättipotin nimeltä sisäinen rauha ja ikuinen elämä.

Kuuntele ja tule kuulluksi

Kampanja saa aikaiseksi toivottavasti myös keskustelua. Tai ehkä mieluumminkin kuuntelua. Moni ei koe tulevansa kuulluksi aikana jolloin ääniä on niin monta. Ehkä kuuntelun lomassa voi hiljaa siunata. Päätteeksi kehottaa katsomaan kanavalta vaikka omaa lempiohjelmaa. Jos on aikaa, miksei voisi jakaa myös oma kokemus.

Siunauksia levittämässä

TV7 ei ole historiansa aikana kokeillut vastaavaa lähestymistapaa. Nyt on sen aika, sillä haluamme jakaa hyvää ihmisille. Ihan niin kuin esikuvamme Jeesuskin haluaa vain yhteyttä rakkaisiinsa. Tämä kampanja siunatkoon monia juuri itse kunkin tarvitsemalla ja kaipaamalla tavalla. Ehkä näemme siunauksen leviävän ja teemme kampanjan uudestaan, jossain toisessa kaupungissa.

Tutustu kanavaan teemasivujen kautta: www.tv7.fi/ihmisia-ja-tarinoita

Arkin kautta: www.tv7.fi/arkki

Netti-TV:n kautta: www.tv7.fi