Syksyn satoa ruudun täydeltä

image

Syksyn alku on ollut ruuturikasta aikaa Iloisen antamisen illan ja muiden uutuuksien, kestosuosikkien ja tuttujen sarjojen parissa. Kuinka mukavaa onkaan, kun syksyn iltoina oma suosikki pyörii kanavalla ja luo lämpöä sydämeen. Ulkona voi pimetä, mutta TV7 loistaa edelleen kirkkaana.

Kirkkautta kanavan kautta luo jokaiselle se oma ohjelma, joka puhuttelee kutakin katsojaa juuri nyt. Olemme eri elämäntilanteissa ja tarvitsemme erilaista ravintoa. Onneksi on myös Arkki, josta voi etsiä mieleistänsä ohjelmaa.

Muutama ykköstärppi

Etupenkillä (joka 2. pe klo 21.30 alk. 21.10.), Puhalla Jumalan tuuli (joka 2. ti klo 19.30) sekä Tuiki taivaallista (joka 2. pe klo 18.30) -sarjat aloittavat uuden tuotantokauden. Mitä voimmekaan oppia Jumalan herätysten tuulista eri aikakausilla, entä minkälaisen auton etupenkiltä kuulemme seuraavan koskettavan tarinan Jeesuksen muuttavasta voimasta? Iloksemme myös tuiki taivaallisia haastateltavia ja musiikkia annostellaan syksyymme juuri oikea määrä.

Askelmerkit herätykseen on profeetallista ja ajankohtaista sanomaa jakava täyslaidallinen. Martti Ojareksen vieraina nähdään vaihtuvia kasvoja, jotka ovat kuitenkin monelle tuttuja eri yhteyksistä. Ke klo 19, alk. 26.10.

Muurinaukossa – Valtakunta rukoilee -ohjelma kutsuu paastoon suurena sovituspäivänä (5.10. klo 21) ja lehtimajan juhlille Kainuuseen (13.10. klo 19). Kumpikin lähetys rohkaisee sinua mukaan yhteiseen rukoukseen muistuttaen kaikkia sen valtakuntia muuttavasta voimasta.

Ajan tasalle -ohjelma taasen on uutuus, joka puhuttelee varsinkin perheellisiä katsojia. Lasten ja nuorten elämässä puhaltaa monenlaiset tuulet ja välillä on tärkeä kuulla inspiroivaa keskustelua päivän polttavista aiheista. Su klo 18.30

Sisäisen parantumisen, sielunhoidon sekä hengellisen vapauttamisen tärkeä sanoma tavoittaa katsojia uudessa Gary Hixsonin ohjelmassa Läheisyys Jeesuksen kanssa. Uskalla lähteä matkalle kohti syvempää Jumalan läheisyyden tuntemista ja rakkaudellista vapautumista. Joka 2. sunnuntai klo 20.30, alk 9.10.

Luvassa syksyn mittaan myös ajankohtainen Teemailta (30.11. klo 19) otsikolla talouden epävarmat tuulet sekä suoria lähetyksiä Pohjanmaan ja Sydänkarjalan rukouskonferensseista. Lähetykset kutsuvat mukaan konferensseihin pyhäinpäivän viikonloppuna sekä itsenäisyyspäivänä.

Vielä ehditään juhlimaankin, nimittäin Taivas TV7 täyttää 19 vuotta joulukuun 15. päivä. Juhlan kunniaksi ovat ovet auki vieraille tulla kakkukahville Sörnäisiin klo 14-19. Lauantaina 17.12. klo 18.30 on luvassa suora syntymäpäivälähetys. Muista katsoa ja osallistua onnittelumaratoniin!