Mitä on tapahtumassa pian?

image

Suuren suosion saanut ohjelman kolmas osa nähdään toukokuun 15. päivä. Ohjelmassa paneudutaan siihen, millaisia lopun ajan merkkejä on nähtävissä. Joelin kirjan opetus etenee kolmanteen lukuun, Jumalan armeija nousee. Markku Veilo ja Martti Ojares vastaavat katsojien esittämiin kysymyksiin ja käsittelevät katsojien saamia profeetallisia ilmoituksia.

Keskiviikkona 15.5. klo 19.00 Jumalan armeija nousee

Ohjelmassa jaettava profetia

Eräs Yhdysvalloissa asuva messiaaninen juutalainen on saanut tämän profetian. Austraalialainen laulaja evankelista Jackie Reinalda oli saanut Jumalalta tehtävän tuoda tämä profetia Suomeen ”viimeistä sadonkorjuuta varten.

Herran Henki sanoo teille, että pian puhaltaa Pyhän Hengen tuuli yli koko maanpiirin., ja jokaisen seurakunnan tulisi ottaa siitä vaarin. Hän on antanut nimen tälle tuulelle samalla tavoin kuin ihmiset antavat nimiä myrskytuulille: ” Pyhyys Jumalan edessä ”.

PUHALTAA LÄPI SEURAKUNTIEN

Koska ymmärtämättömyyden vuoksi monet minun kansastani etsivät suojaa tältä tuulelra, he kadottavat heille tarkoitetun tehtävän, sillä tämä tuuli puhaltaa jokaisen seurakunnan läpi, joka on otettu minun nimiini.

Ne kirkot ja kirkkolaitokset, jotka kantavat Minun nimeäni vain muodollisesti, tulevat kaatumaan , sillä tämä tuuli tulee Minulta, sanoo Herra.

Sellaiset instituutiot häviävät pois samalla tavalla kuin shakkinappulat pyyhkäistään pois pelilaudalta. Sellaiset julistajat ja saarnaajat, jotka eivät ole vaeltaneet minun kasvojeni valkeudessa, murtuvat ja putoavat pois.

Tämän johdosta monet ihmiset ajattelevat: ”Tämä ei voi olla muuta kuin saatanan työtä. ”Älkää eksykö , te Minun kansani, sillä tämä on Minun tuuleni, koska Minä en voi enkä tahdo sietää kirkkoa enkä seurakuntaa nykyisessä muodossaan.

MONET KAATUVAT

Julistajat ja kirkolliset organisaatiot tuleva siis vapisemaan ja kaatumaan tämän tuulen edessä. Ne jotka yrittävät kätkeytyä tältä tulelta, eivät onnistu siinä, sillä tämä tuuli puhaltaa jokaisen henkilökohtaisen elämän läpi ja paljastaa salatun. Näin tulee tapahtumaan, mutta älkää unohtako, että se todella on Minun tuuleni, sanoo Herra.

Tämän tuulen voima näyttää jättävän jälkeensä vain tuhoa ja turmiota, mutta silloin tulee Jumalan Sana, joka sanoo: Käännä kasvosi tätä tuulta päin ja anna sen puhaltaa vapaasti, sillä teissä tuhoutuu vain se, joka ei ole Minusta.

TOINEN TUULI

Minun kansani, nähkää tämä ”tuho ja turmio” välttämättömänä, älkääkö masentuko, sillä tämän jälkeen puhaltaa Minun tuuleni jälleen, mutta toisenlaisena. Olettehan lukeneet Raamatusta, kuinka Minun henkeni puhalsi ”kuolleitten luiden laaksoon” (Hesekiel 37).

Samalla tavoin puhalletaan myös teihin. Olen antanut nimen myös tälle toiselle tuulelle. Sen nimi on ”Jumalan valtakunta”. Tämä tuuli on varustettu Minun valtavalla voimallani, ja yliluonnollisia asioita tulee tapahtumaan tämän tuulen kauta. Maailma tulee nauramaan teille, koska ensimmäinen tuuli näytti vain tuhoavan..

Heidän naurunsa jää kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä tämä tuuli tulee vallalla ja voimalla ja saa aikaan suuria ihmeitä Minun kansani keskuudessa. Silloin Herran pelko valtaa kansakunnat ja Minun kansani tulee olemaan avoin tälle voimalle, sanoo Herra.

HENGELLISESTI KÖYHÄT

Ensimmäisen tuulen aikana Minä puhallan teistä pois ylpeyden ja erilaiset himot: riidanhalu, väärän kilpailuhengen, kateuden jne. Silloin te tunnette itsenne raunioituneiksi.

Olettehan lukeneet Minun Sanastani: ”Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta” (Matt. 5:3).

Juuri tälle hengelliselle köyhyydelle Minä olen perustava valtakuntani. Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä (Luuk. 17:21). Minun Henkeni kautta Minun Kuningaskuntani perustetaan ja tehdään tunnetuksi.

SEURAKUNNAT PUHDISTUVAT

Teidän täytyy tietää myös tämä: Ne, jotka yrittävät kätkeytyä ensimmäiseltä tuulelta, pakenevat myös toista tuulta, mutta heidät puhalletaan pois sen voimasta niin kuin akanat erotetaan pois viljasta kesäisellä puimatantereella.

Vain ne, jotka kääntävät kasvonsa ensimmäistä tuulta päin, saavat olla mukana toisessa tuulessa. Teidän sukupolvenne saa nähdä kaiken tämän täyttyvän , ja kaikki tämä tulee vain Minulta, sanoo Herra.

Muistutan vielä, kirkot ja seurakunnat niiden nykyisessä tilassa eivät voi saada Minun voimaani ennen kuin kääntyvät Minun pyhyyteni tuulta päin.

Silloin he puhdistuvat ja tulevat kelvollisiksi ottamaan vastaan Minun kirkkauteni. Minun tuomiotoimeni, jotka ovat lähtöisin Jumalan huoneesta ovat jo alkaneet maan päällä, mutta niitä ei ole suoritettu loppuun.

Mutta kun tuo toinen tuuli tulee, se kypsyttää Minun satoni, ja sen jälkeen tulee loppu.