Sisältöä lahjapöytään TV7:ltä

image

Kanavalla on monta oksaa ja ne ovat kaikki pääkanava TV7:n lisäksi juurrutettu syvälle Jumalan Sanaan ja Raamattuun. Tälläisiä oksia on muun muassa TV7 Kauppa, sillä kaupankin tuotteet kokoavat ihmisiä saman sanoman ääreen: Jeesus Kristus on Herra.

Erityisesti nyt, kevään ja kesän juhlakauden alla, on hyvä nostaa kristillisten tuotteiden merkistystä lahjoina. Ostaessasi TV7 Kaupasta tuet samalla kanavan työtä.

TV7 Kaupan tuotteet ovat laadukkaita ja kohtuuhintaisia. Hyvin monenlaisten kirjojen lisäksi hyllystä löytyy koruja, sisustustuotteita sekä uutuutena pieni erä israelilaista kosmetiikkaa.

Hanki kesän lahjat ja muistamiset TV7 Kaupasta joko tilaamalla netistä tai soittamalla tilauksesi suoraan kauppaan. Tuotteet lähetetään postitse tai voit noutaa ne TV7-toimitilojen aulasta Helsingin Sörnäisistä. Myös kivijalkakauppa palvelee arkisin.

Muutamia kirjasuosituksia

Ihmeellinen iankaikkinen elämä on kaksiosainen kirjasarja Aki ja Niina Liimataiselta. Se kertoo uskonvarassa elämisestä, kuuliaisuudesta ja rohkeudesta seurata Jumalaa. Jännittävät matkat, erikoiset kohtaamiset ja omaakin ajattelua haastavat Jumalan Sanat lapsiperheen arkeen vievät lukijan mukanaan. Suosittelemme kirjoja erityisesti uskoville nuorille aikuisille, mutta sen esiin nostama todellisuus puhuttelee kyllä kaiken ikäisiä. Kirjat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

Onko raha hyvä vai paha, kysyvät Ari-Pekka Niemelä ja Niina Nordlund? Raha on välttämätön, mutta voi aiheuttaa monelle stressiä, ahdistusta ja häpeää. Mikä on sinun suhteesi rahaan? Raamattu ja raha -kirjassa pohditaan rahan ja talouden merkitystä kristityn elämässä ja kuinka voimme kehittyä rahanhoitajina. Talous on yksi Jumalan antamista tehtävistä ja yhteiskunnan toiminnan tärkeä perusta. Syvällinen teos antaa myös hyödyllistä käytännön opetusta siitä, kuinka oman talouden voi saada tasapainoon. Raamattu ja raha sopii muun muassa nuorten taloudenhoidon perusteokseksi.

Action Bible tuo Raamattuun sekä vauhtia että uutta näkökulmaa. Kuvitetun, sarjakuvamaisen Raamatun sanoma on nuorille helppo ottaa vastaan ja sisäistää. Taidokas kuvitus avaa Sanaa ja auttaa samaistumaan siihen. Suositellaan erityisesti rippi- tai syntymäpäivälahjaksi kaikille 7-15 vuotiaille tai muuten sarjakuvista kiinnostuneille.

Verkkokauppa: kauppa.tv7.fi
Käyntiosoite: Vilhonvuorenkatu 11 A 3. krs, 00500 Helsinki
Lähetä meille sähköpostia: kauppa[at]tv7.fi
Puhelin arkisin klo 9.30 – 14.30: 0400 721 599
Ota yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tehdä tilauksen puhelimitse.