Salainen seurakunta jihadin varjossa

image

Maailmassa on 250 miljoonaa kristittyä, joilta puuttuu uskonnonvapaus. Kristittyjen vainot ovat todellisuutta ympäri maailmaa. Marttyyrien Ääni nostaa vainotun seurakunnan äänen kuuluviin. Mitä tapahtuu kristityille eri maissa ja mitä voimme tehdä vainottujen hyväksi?

Keskiviikkona 20.3. klo 19 Marttyyrien Ääni tuo Vainotun seurakunnan äänen suoraan koteihin. Kahden tunnin suorassa lähetyksessä kuulet kristittyjen kohtaamasta vainosta, Jeesuksen seuraamisen hinnasta ja evankeliumin etenemisestä maailman vaikeimmilla ja vaarallisimmilla alueilla. Illan teemana on Salainen seurakunta jihadin varjossa ja saamme kuulla miten evankeliumin voima näkyy ja vaikuttaa heidän keskuudessa.

Puhelinlinjat studioon pidetään illan aikana auki ja kommenttien kautta pääset jakamaan ajatuksiasi ja voit antaa tukesi vainotuille kristityille. Studiossa Marttyyrien Äänen toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen, päätoimittaja Ilpo Jokimäki sekä toimittajat Sari Palomäki ja Satu Panula.

Illan aikana kuulemme mm. nuoren somalin Aminan koskettavan tarinan vainojen keskellä ja miten Jumala johdatti hänet vainottujen auttajaksi. Tule sinäkin mukaan lähetykseen seisomaan heidän rinnallaan!