Runojenkeruu-kampanja 2019

Kesän suuri hengellisten runojen keruu alkaa

Jos olet runojen ystävä ja olet kenties jo kirjoittanut hengellisiä runoja pöytälaatikkoon, on aika kaivaa ne esille – tai kirjoittaa uusia.

TV7 julkistaa hengellisten runojen kirjoituskampanjan. Otamme vastaan kesän aikana lähetettämiänne runoja, ja valitsemme niistä osan esitettäväksi tv-kanavalla myöhemmin talvella.

Tavoitteena on tukea monelle uskovalle rakasta harrastusta, runojen kirjoittamista, sekä tarjota väline runon päästä esille laajemmalle kuulijakunnalle. Runon kirjoittaminen voi olla tapa purkaa omia ajatuksia tai keino käyttää aikaa mukavassa puuhassa ja tuoda iloa itselle ja toisille. Hyvä hengellinen runo välittää myös aina jotain Herrastamme Jeesuksesta Kristuksesta, ja koskettaa lukijaansa salatulla tavalla.

Voit ottaa osaa runokampanjaan millä tahansa hengellisellä runollasi, jonka olet kirjoittanut itse. Runo saa olla vapaamuotoinen – riimien kera tai ilman, moderni tai perinteinen.

Voit lähettää niin monta runoa kuin haluat. Muistathan, että runo voi olla lyhyt – jo muutama lause muodostaa runon. Yksittäinen runo voi olla enintään noin 500 sanaa pitkä, ja sen tulee mahtua yhdelle paperiarkille.

Voit lähettää runosi sähköpostitse. Lähetä sähköpostia osoitteeseen: anne-riitta.isohella(at)tv7.fi ja kirjoita viestikenttään aiheeksi: Runonkeruu.

Voit lähettää runosi myös käsin tai koneella kirjoitettuna kirjekuoressa. Tällöin jokaisen runon lopussa tulee olla kirjoittajan nimi. Lähetä posti osoitteella: TV7 Kustannus, Anne-Riitta Isohella, Vilhonvuorenkatu 11 A, 00500 Helsinki. Kirjoita kuoren päälle: Runonkeruu. Ota runoista kopiot itsellesi, sillä emme palauta kirjekuoressa lähetettyjä runoja.

TV7 pidättää oikeuden julkaista ja esittää runoja yhdessä tai useammassa ohjelmassa. Runojen esittämisestä ei makseta korvausta, mutta kirjoittajan nimi mainitaan runon esittämisen yhteydessä.

Viimeinen runojen lähetyspäivä on 31.8.

Siunattuja kesäpäiviä runojen siivillä!

TV7 Kustannus