Rohkaisun sana naapureille!

Monille katsojille tuttu TV7 Uutiset on ilmaisjakelulehti. Se ilmestyy neljä kertaa vuodessa n. 150 000 kappaleen painoksena. Lehden tarkoitus on esitellä kanavan ohjelmia, mutta myös kertoa koskettavia yksilötarinoita. Ihmiset ovat aina kiinnostuneita toistensa kokemista vaikeuksista ja niistä selviytymisestä. Näissä tarinoissa mukana on vielä yliluonnollinen elementti, kun tavalliset suomalaiset kertovat Jumalan ilmestymisestä elämäänsä.

Nyt, jos koskaan, tällaiset omilla kasvoilla kerrotut rohkaisevat puheenvuorot ovat tervetulleita. On mahdollista, että  joku lukija päätyy niiden seurauksena katsomaan ehkä aiemmin tuntematonta kanavaa. Se olisi aivan mahtava asia.

Mauri Porkola vastaa lehden jakelusta TV7 toimistossa Helsingissä. Mauri toteaa: ”Suurin kertapainos on ollut 260 000 lehteä. Vuodessa jaetaan noin 600 000 lehteä ympäri Suomea. Tavoitteena on, että lehti jaettaisiin koko kunnan alueelle. Joka vuosi mukaan tulee uusia kuntia. Huhtikuussa 2022 painosmäärä on 154 000.  Jakelussa kolme kuntaa katetaan kokonaan. Nämä ovat Keski-Suomen Kinnula ja Kyyjärvi sekä Lapin Posio.”

Ketkä lehteä sitten jakavat? ”Vapaaehtoisia jakajia on ympäri Suomea noin 360 henkeä. Jokainen jakaa lehden koteihin omalla alueellaan. Tämän lisäksi käytössä on TV7 lehdenjakotelineitä ympäri Suomea esimerkiksi suurissa kaupoissa ja huoltoasemilla. Näitä telineitä on 37.

Jotta rohkaisun sanan tavoittaa ihmiset, TV7 tarvitsee apua sen jakamiseen. Varsinkin nyt, valoisina kevätiltoina, jakaminen on mukava homma vaikka iltalenkille lähtiessä. Tässä asiassa TV7 on riippuvainen lukuisista vapaaehtoisista eri puolilla Suomea. Tavoite on, että jokainen suomalainen saisi lukea lehden edes kerran elämänsä aikana.

Mauri Porkola rohkaisee jakamaan lehteä: ”Ylimääräisiä lehtiä tilataan halukkaille. Arvioidun menekin mukaan tilaamme 5000-10 000 lehteä kerralla. Marraskuussa 2021 tilasin 10 000 ylimääräistä lehteä. Kaikki saatiin jaetuksi.

Raamattu kannustaa lähtemään mukaan tähän suureen jakelutehtävään. ”Kertokaa päivästä päivään ilosanomaa Hänen avustaan. Julistakaa Hänen kunniaansa, ilmoittakaa Hänen ihmetekojaan kaikille kansoille.” (Ps. 96:2-3)

Lähde vapaaehtoiseksi lehdenjakajaksi omalle paikkakunnallesi! Ota yhteyttä Mauri Porkolaan sähköpostilla etunimi.sukunimi@tv7.fi tai puhelimitse 050 4320 112 ja kuulet lisää.