Paastoillan profetiat 13.12.2018

Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelman suorassa lähetyksessä 13.12.2018 luettiin seuraavat profetiat, jotka voit lukea uudelleen tästä:

* * * * * * *

Tärkeä sanoma lopunajan uskoville

Yhdysvalloissa asuva messiaaninen juutalainen on saanut tämän profetian. Se on tullut Suomeen monien kiertoteiden kautta Australiasta keväällä 1989 laulaja, evankelista Jackie Reinaldan toimesta. Herra puhui tälle australialaiselle miehelle, että hänen tulisi viedä profetia Suomeen ”viimeistä sadonkorjuuta varten”.

Herran Henki sanoo teille, että pian puhaltaa Pyhän Hengen tuuli yli koko maan piirin ja jokaisen seurakunnan tulisi ottaa siitä vaarin. Minä olen antanut nimen tälle tuulelle samalla tavoin kuin ihmiset antavat nimiä esim. erilaisille myrskytuulille: ”PYHYYS JUMALAN EDESSÄ.”

Koska ymmärtämättömyyden tähden monet minun kansastani etsivät suojaa tältä Tuulelta, he kadottavat heille tarkoitetun tehtävän, sillä tämä Tuuli puhaltaa jokaisen seurakunnan läpi, joka on otettu minun nimiini. Ne kirkot ja kirkkoinstituutiot, jotka kantavat Minun nimeäni vain muodollisesti, tulevat kaatumaan tämän tuulen voimasta, sillä tämä Tuuli tulee Minulta, sanoo Herra!

Sellaiset instituutiot tulevat häviämään pois samalla tavalla kuin shakkinappulat pyyhkäistään pois pelilaudalta. Sellaiset julistajat ja saarnaajat, jotka eivät ole vaeltaneet Minun kasvojeni valkeudessa, murtuvat ja putoavat pois. Tämän johdosta tulevat monet ihmiset ajattelemaan: ”Tämä ei voi olla muuta kuin saatanan työtä”. Älkää eksykö, te minun kansani, sillä tämä on Minun Tuuleni, koska Minä en voi enkä tahdo enää sietää kirkkoani sen nykyisessä muodossaan.

Julistajat ja kirkolliset organisaatiot tulevat siis vapisemaan ja kaatumaan tämän Tuulen edessä. Ne, jotka yrittävät kätkeytyä tältä Tuulelta, eivät onnistu siinä, sillä tämä Tuuli puhaltaa jokaisen henkilökohtaisen elämän lävitse ja paljastaa salatun. Näin tulee tapahtumaan, mutta älkää unohtako, että se todella on Minun tuuleni, sanoo Herra.

Tämän Tuulen voima näyttää jättävän jälkeensä vain tuhoa ja turmiota, mutta silloin tulee Jumalan Sana, joka sanoo: ”Käännä kasvosi tätä Tuulta päin ja anna sen puhaltaa vapaasti, sillä teissä tuhoutuu vain se, mikä ei ole Minusta.”

Minun kansani, nähkää tämä ”tuho ja turmio” välttämättömyytenä, älkääkö masentuko, sillä tämän jälkeen puhaltaa Minun Tuuleni jälleen (mutta toisenlaisena). Olettehan lukeneet Raamatusta, kuinka Minun henkeni puhalsi ”kuolleiden luiden laaksoon” (Hes. 37). Samalla tavoin tullaan puhaltamaan myös teihin. Olen antanut myös nimen tälle toiselle Tuulelle: sen nimi on ”JUMALAN VALTAKUNTA”.

Tämä Tuuli on varustettu Minun valtavalla voimallani ja yliluonnollisia asioita tulee tapahtumaan tämän Tuulen kautta. Maailma tulee nauramaan teille koska ensimmäinen Tuuli näytti vain tuhoavan mutta heidän naurunsa jää lyhytaikaiseksi, sillä tämä Tuuli tulee vallalla ja voimalla ja saa aikaan suuria ihmeitä Minun kansani keskuudessa. Silloin Herran pelko valtaa kansakunnat ja Minun kansani tulee olemaan avoin tälle voimalle, sanoo Herra.

Ensimmäisen Tuulen aikana Minä puhalsin teistä pois ylpeyden ja erilaiset himot; riidanhalun, väärän kilpailuhengen, kateuden jne., jolloin te tunnette itsenne raunioituneiksi. Olettehan lukeneet Minun sanastani: ”Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on Taivasten Valtakunta” (Matt. 5:3). Juuri tälle hengelliselle köyhyydellenne Minä olen perustava Valtakuntani. Jumalan Valtakuntahan on sisällisesti teissä (Luuk. 17:21). Minun Henkeni kautta Minun Kuningaskuntani perustetaan ja tehdään tunnetuksi.

Teidän tulee tietää myös tämä: Ne jotka yrittävät kätkeytyä ensimmäiseltä Tuulelta, pakenevat myös toista Tuulta mutta heidät puhalletaan pois sen voimasta niin kuin akanat erotetaan pois viljasta kesäisellä puimatantereella. Vain ne, jotka kääntävät kasvonsa ensimmäistä Tuulta päin, saavat olla mukana toisessa Tuulessa. Teidän sukupolvenne saa nähdä kaiken tämän täyttyvän ja tämä kaikki tulee vain Minun toimestani, sanoo Herra.

Muistutan vielä, että kirkot (seurakunnat) niiden nykyisessä muodossaan eivät voi saada Minun Voimaani, ennenkuin kääntyvät Minun Pyhyyteni Tuulta päin. Silloin ne puhdistuvat ja tulevat kelvollisiksi ottamaan vastaan Minun Kirkkauteni. Minun tuomiotoimeni, jotka ovat lähtöisin Jumalan huoneesta, ovat jo alkaneet maan päällä, mutta eivät ole vielä loppuun suoritetut. Mutta kun toinen Tuuli tulee, kypsyttää se Minun satoni ja sen jälkeen tulee loppu! Amen.

 

Shaukat Anjamin profetia maanantaina 12.11.2018

Muutos on tulossa niin lähelle kuin kauaskin!

Herran Henki sanoo, että Eurooppa on heikentymässä ja jakautumassa, koska sen valtaapitävät eivät olleet oikeudenmukaisia Euroopan omiin etuihin ja turvallisuuteen nähden. Euroopan talous ja turvallisuus tulee järkkymään yllättävän nopeasti ja syvemmin kuin osamme ajatellakaan. Vain Jumala voi auttaa, jos Jumalan uskovaiset tekevät parannuksen ja rukoilevat yksimielisesti. Eurooppa tulee edelleen tarvitsemaan Amerikan apua.

Suomen talous ja turvallisuus tulee myös järkkymään, niin kuin muun Euroopan sosiaalinen eriarvoistuminen syvenee. Kristityt ovat suola ja valo. Heidän tulee taistella eturivissä vanhuskauden puolesta ja tehdä evankeliointityötä, koska Jumala haluaa tuoda herätyksen tähän maahan.

Amerikan välivaalit eivät ole ohi. Presidentti Trumpin oppositio tekee pahan sotkun ja välivaalit tulevat paljastamaan suuren petoksen Amerikassa. Siellä tulee myös tapahtumaan asioita, joita ei ole ennen nähty. Presidentti Trump tulee menestymään, vaikka globalisaation kannattajat, media ja jopa jotkut hänen omasta puolueestaan vastustavat häntä kaikin tavoin.

Eurooppa, Suomi ja muu maailma kokevat myös seurauksia siitä, mitä seuraavina kuukausina tulee tapahtumaan Amerikassa. Maailma valmistautuu tulevin lopunajan sotiin ja Antikristuksen ilmestymiseen. Lähi-itä kiehuu keskellä sotia ja on valmistautunut tuleviin lopunajan sotiin.

Rukoilkaamme ja lohduttakaamme toinen toistamme, sillä meidän vapautuksemme koittaa pian.