On aika iloita – on aika juhlia

image

Vuosi 2023, mitä sinä odotat – kenties uusia mahdollisuuksia, ihmeitä, läpimurtoja tai yllätyksiäkin? Vuoden vaihtuessa pohdimme mennyttä ja suunnittelemme tulevaa. Missä sinä haluat tänä vuonna kasvaa? Anna Pyhän Hengen inspiroida suunnitelmiasi ja johdattaa askeleitasi!

Samaa olemme pohtineet TV7:lläkin. Kaksikymmentä vuotta sitten kanavamme polku alkoi piirtyä kuin tyhjästä. Se on tullut näkyväksi jokaisen askeleen myötä. Muutamasta työntekijästä on kasvanut suuri joukko media-alan osaajia. Parista vapaaehtoisesta on siunaantunut satojen palvelijoiden voimallinen joukko: on lehdenjakajia, kääntäjiä, rukouspuhelimeen vastaajia ja ohjelmantekijöitä.

Mukana matkassa on kulkenut tuhansia ja tuhansia ihmisiä. Olemme saaneet yhdessä rakentaa kanavaa, itkeä ja nauraa, jännittää ja rentoutua, tehdä työtä ja juhlia, oppia, kasvaa ja uudistua — jakaa monien ohjelmien kautta ikimuistoisia hetkiä!

Nyt tiedämme, että TV7 on Jumalan suunnitelma ja siunaus. Se on kantanut aina 20. juhlavuoteen saakka.

Edessä on jännittävä, ihmeellinen vuosi. Odotamme sitä, että saamme tuoda koteihin sitä valoa ja toivoa, jota Jeesuksen läsnäolossa syntyy. Hän voi Pyhän Henkensä kautta välittää elämää muuttavan viestin. Siksi ohjelmamme rohkaisevat, lohduttavat, vahvistavat uskoa ja tuovat rukouksen murtavan voiman – suoraan sydämeen. Unelmamme on, että 20. juhlavuoden kunniaksi saamme kohdata Jumalan armollisen rakkauden muuttavaa voimaa enemmän kuin koskaan!

Eräs nainen soitti minulle heti vuoden vaihteessa ja kertoi kokevansa, että TV7 on todellinen ystävä, suorastaan perhettä. Moni kokee juuri samaa. Tämä on minun kanavani, minun perheeni.

On siis aika iloita – on aika juhlia! Saakoon tämä juhlavuosi olla täynnä Jumalan perheen iloa myös sinun kodissasi. Lähdetään yhdessä iloiselle ja riemulliselle matkalle.

Iloisin ja odottavin terveisin,
Erika
TV7 katsojasuhteet

Tilaa TV7 ystäväkirje: erika.niemela@tv7.fi