Muurinaukossa-paastopäivä 14. – 15.4. – Maakuntaterveiset Savosta, Mikkelistä

On jälleen aika paastota ja rukoilla yhdessä Suomen puolesta

Jumala on nyt sytyttänyt palavan rukouksen Suomen tulevaisuuden puolesta. Ympäri Suomea on rukoilijoiden sydämillä kipu lasten, koululaisten ja nuorten tilanteesta erityisesti nyt poikkeusaikana.
Samalla Jumala on puhunut lohduttavasti ja kehottanut jatkamaan rukousta lastemme puolesta. Siihen kehotukseen sisältyy lupaus, että Herra vielä muuttaa tilanteen!
Odotamme myös Herran puhuvan sydämille rukousohjelman aikana ja kuuntelemme, mitä neuvoja hän antaa. Rukoilemme edelleen kansan, esivallan, maakuntien ja kotien rukousaiheiden puolesta. Kannamme myös Israelin Herran eteen.

Kutsumme kaikkia esirukoilijoita ja rukousryhmiä mukaan

  • paastoamaan ja rukoilemaan Suomen puolesta keskiviikosta 14.4. klo 18.00 torstaihin 15.4. klo 18.00.
  • yhteiseen esirukoukseen TV7:llä Muurinaukossa-paastopäivän suoraan esirukousohjelmaan torstaina 15.4. klo 18.30.

Paastopäivän rukousohjelmassa kuulemme sotaveteraani Veikko Ilmastin tervehdyksen rukoilijoille. Studiossa rukoilevat Soile Inkari ja Sara Helin Turun Ilpoisten piiristä, Eva Sarsa, Healing Roomsin lastentyön johtaja, sekä Muurinaukossa-rukousarmeijan koordinaattori Marita Rautio. Rukoilijoita johtavat TV7:n perustajat Martti ja Mirja Ojares.

Maakuntana mukana Savo, vierailemme Mikkelissä

Maakuntaterveisiä kuulemme tällä kertaa Mikkelistä. Rukousaiheista ovat kertomassa Mikkelin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arto Seppälä, kaupunginjohtaja Timo Halonen, opetusjohtaja Seija Manninen sekä paikalliset Muurinaukon rukoilijat.

Jos haluat, että seuraavien paastopäivien maakuntalähetys tehdään omasta maakunnastasi, ota yhteyttä rukouskoordinaattori Marita Rautioon, marita.rautio@tv7.fi tai 050 569 7377.

Rukousaiheet kootaan ennakkoon

Rukousohjelmassa keskitytään sellaisiin kansallisiin rukousaiheisiin, joissa tarvitaan tuhansien rukoilijoiden rukousvoimaa tilanteiden muuttumiseksi. Muurinaukossa-paastopäivä -ohjelmaan voit lähettää etukäteen tällaisia rukousaiheita sähköpostitse osoitteella muurinaukossa@tv7.fi torstaihin 8.4. mennessä.

Merkitse muistiin myös seuraavat vuoden 2021 Muurinaukossa-paastopäivät

9. – 10.6.
25. – 26.8.
20. – 21.10.
15. – 16.12.

Lue lisää Muurinaukossa-rukousarmeijasta!

Jatketaan rukousmuurin rakentamista yhdessä. Ota paikkasi muurinaukossa!