Kun valo paljastuu pimeydeksi

image

New Agea kuvataan usein noutopöydäksi, josta jokainen voi itse vapaasti valita, keneen ja mihin uskoo. Missä ja miten New Age oikeastaan sai alkunsa? Miten se vaikuttaa nyky-yhteiskunnassa? Nämä kysymykset esittelevät uuden ohjelmasarjan.

Kun valo on pimeyttä -ohjelmien tarkoituksena on nostaa esiin valkeuteen piiloutunutta pimeyttä joka kiemurtelee niin vakaumuksellisen uskovaisen kuin Jeesusta tuntemattoman ihmisen lautaselle. Mikään ei ole pyhää, eikä millekään tarvitse sanoa ei. Houkutus lähteä tälle polulle on monen elämässä todellinen.

Katso kuinka raamatunopettajat kertovat uushenkisyyden juurista ja vaaroista sekä tapaa ihmisiä, jotka ovat itse olleet syvällä spiritismin, joogan ja mindfulnesin pyörteissä. He etsivät vain valoa ja rakkautta, mutta saivat pian kokea myös asioiden kääntöpuolen: pimeyden voimat, joiden kanssa ei ole leikkiminen. Kuuntele mitä kerrottavaa heillä on tiestä pelastukseen ja siitä kamppailusta, joka käytiin henkimaailmassa, kun totuuden valo pyrki sisään.

Kun valo on pimeyttä 1.9. alkaen joka toinen torstai klo 18.30

Lisää aiheesta www.tv7.fi/uushenkisyys