5. – 6.6.2019

Kesäkuussa rukoilemme, että

1. Jumala antaisi uusille eduskunnan ja hallituksen jäsenille ymmärryksen, että Suomi tulee menestymään vain Raamatun Jumalan turvin.

Suomen päättäjät ovat historiassa kääntyneet Jumalan puoleen ja saaneet avun maamme kannalta toivottomissakin tilanteissa, kuten sodassa Neuvostoliittoa vastaan. Saamme kiittää Jumalaa siitä, että voimme tänä päivänä elää ja kasvattaa lapsemme itsenäisessä Suomessa. Saavuttamamme hyvinvointi ja kulttuurimme perustuu pitkälti krstinuskoon ja sen mukanaan tuomaan Jumalan siunaukseen. Rukoilemme, että Suomen uusi eduskunta ja hallitus ymmärtävät tämän suuren siunauksen ja turvaavat Jumalaan myös tänään maatamme kohtaavien haasteiden keskellä.

2. seurakunnissa opetettaisiin ja saarnattaisiin rakkaudessa Jumalan Sanan koko totuutta.

Seurakunnat tarvitsevat Jumalan Pyhän Hengen kosketusta, jotta ne saarnaisivat Jumalan totuutta myös sellaisista asioista, jotka eivät sovi nykyiseen maailman menoon. Esimerkkeinä voisi mainita Raamatun opetuksen avioliitosta, helvetistä, homoseksuaalisuudesta tai rukouksella parantamisesta ja Pyhän Hengen vaikutuksesta. Monet näistä aiheista ovat kiistanalaisia, jakavat seurakuntia ja aiheuttavat oppiriitoja. Tarvitsemme yhteistä rukousta ja Jumalan Pyhää Henkeä, että opetamme ja toimimme rakkaudessa ja kaikissa asioissa Jumalan Raamatussa ilmoittaman totuuden mukaan.

3. Israelin hallitus ja Knesset asettavat ensisijaisen turvansa Raamatun Jumalaan ja Hänen johdatukseensa.

Huhtikuussa Israelissa oli vaalit ja maassa on uusi hallitus sekä parlamentti, Knesset. Ne tarvitsevat Jumalan johdatusta ja armoa rauhan säilyttämiseksi Israelissa. Rukoilemme, että sekä Israelin hallitus että parlamentti kääntyvät rukouksissa Raamatun Jumalan puoleen.

Paastoaika 5.–6.6.

Paasto alkaa keskiviikkoiltana 5.6. klo 18.00 ja päättyy torstaina 6.6. klo 18.00. Päivä huipentuu torstai-illan suoraan esirukousohjelmaan, johon voi lähettää kotiin, uskoon ja isänmaahan liittyviä rukousaiheita soittamalla p. 09 756 2520. Esirukoilijoita johtavat Martti ja Mirja Ojares.

Ilmoittautumiset 31.5. mennessä

Paastoryhmien ilmoittautumiset tulee tehdä 31.5. mennessä sähköpostilla tv7@tv7.fi tai soittamalla TV7 Keskukseen, p. 09 756 2510 arkisin klo 9.00–16.00.

Muista ilmoittaa puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin voimme tarvittaessa olla yhteydessä sinuun.

Suora lähetys 6.6. klo 18.30

TV7 lähettää suorana lähetyksenä Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelman 6.6. klo 18.30–21.30.

Merkitse jo nyt kalenteriisi seuraavat 2019 paastopäivät 29.8., 24.10. ja 19.12.