Koe kanssamme pääsiäinen

image

Hyppää ohjelmavirtaan ja koe kanssamme pääsiäinen! Alla kooste pääsiäisen monipuolisesta ohjelmatarjonnasta:

Kaipaatko Shalom-rauhaa kotiisi? Astu sisään Niemelän perheen kutsuvaan kotiin, jossa pääsiäisen sanoma luo elämää sävelten voimalla. Koetaan odotuksen, toivon ja ilon hetket yhdessä. Tervetuloa pitkäperjantaina!
Shalom – pääsiäiskonsertti kotona
Pe 29.3. klo 18.45  *
uusinta la 30.3. klo 10.45

Rosa Nymanin käsikirjoittama ja ohjaama Järvenpään seurakunnan pääsiäisnäytelmä, jossa korostuu Jumalan rakkaus meitä kaikkia kohtaan.
Minun tähteni
To 28.3. klo 23.30  
*uusinta pe 29.3. klo 7.30 ja 15.30

Meillä on toivo hänessä! Rosa Nymanin ohjaama ja käsikirjoittama näytelmä vie pääsiäisen tapahtumiin. Järvenpään seurakunnan pääsiäisnäytelmä, joka pohtii Pontius Pilatuksen näkökulmasta, kuka Jeesus oli – tuo mies, joka teki ihmetekoja mutta sai kansansa raivon valtaan, joka ristiinnaulittiin mutta nousi kuolleista.
Nasaretilainen
Pe 29.3. klo 8.10  
*uusinta iltapäivällä klo 16.10

Miksi Kristuksen kuolema oli niin väkivaltainen? Miten itse Jeesus näki kuolemansa merkityksen? Nämä kysymykset avaa meille Oxfordin yliopistossa vaikuttava professori N. T. Wright, yksi maailman tunnetuimmista Uuden testamentin tutkijoista. Lisäksi kuulemme professori Charles Fosterin näkemyksiä evankeliumien välisistä ristiriidoista ja niiden selittämisestä. Tämä keskustelu avaa uusia näkökulmia Uuden testamentin kohtiin, jotka voivat aluksi vaikuttaa ongelmallisilta, mutta todellisuudessa tukevatkin evankeliumien kertomusta maailman suurimmasta ihmeestä.
Via Crucis trilogia
Pe 29.3. klo 21.00  Kuolema
Su 31.3. klo 21.15 Torinon käärinliinan salaisuus
Ma 1.4. klo 21.00 Ylösnousemuksen ihme

Viimeinen ateria, Getsemane, Suuri neuvosto, maaherran palatsi, ristin tie ja Golgata eivät koskaan jätä vaikuttamatta. Johdattakoon pääsiäisen suuri kertomus meitä kaikkia läpi kärsimyksen ja kuoleman anteeksiantoon, iloon ja toivoon. Tervetuloa katsomaan Oulun tuomiokirkossa toteutettua vaikuttavaa näytelmää. Käsikirjoitus ja ohjaus Helena Tornberg. Sävellys Olli Seikkula.
Via Dolorosa – Jeesuksen kärsimystie

La 30.3. klo 21.15

Tervetuloa nauttimaan muutaman vuoden takaisesta upeasta konsertista suoraan Jerusalemin sydämestä! Tässä ainutlaatuisessa esityksessä Ana Paula yhdessä Diante Do Trono -bändin kanssa luovat musiikillisen matkan, joka vie kuulijansa syvälle tunnelmaan ja tunteisiin.
Se on täytetty!
Su 31.03.2024 13:30

Yksi kauneimmista Raamatun kertomuksista on kuvaus Emmauksen tien kulkijoista. Suomen Kristillisen Yhteiskoulun oppilaiden kuoro esittää musikaalin rehtori Marle Himbergin johdolla. Musiikin väleissä Hannu Huhtalan rukoukset ja puhe.
Emmauksen tie -musikaali
Su 31.3. klo 23.00  *uusinta ma 1.4. klo 7.00 ja klo 15.55

Jeesuksen kärsimystieltä ylösnousemuksen ihmeeseen. Iris Amoyal kertoo kunkin paikan historiaa ja lukee niihin liittyviä evankeliumin kohtia. Kuulemme myös pastori Michael Yaronin opetusta ja laulua.
Voitto Jerusalemissa
la 30.3. klo 22.45 *uusinta su 31.3. klo 6.15 ja 12.15

He odottavat Kuninkaansa nousevan valtaistuimelle hetkenä minä hyvänsä, mutta meneekö kaikki kuten haaveillaan? Sirkku Hoikkalan ohjaaman teoksen päärooleissa nähdään Janne-Tapani Simola, Johanna Särkkälä ja Piritta Poutala.
Simon Kyreneläinen -musikaali
Ma 1.4. klo 19.00 *uusinta ti 2.4. klo 11.00