Kesäisiä suoria kanavalla

River-seurakunnan vuotuinen kesäkonferenssi Vantaalta kerää osallistujia läpi Suomen, Pohjoismaista ja Itä-Euroopasta iloitsemaan yhdessä. Liity seuraan ylistämään, iloitsemaan ja vastaanottamaan Jumalan sanaa ja Pyhää Henkeä. River Church Finlandin kesäkonferessi täyttää ruudun 20. ja 21.6. klo 19-21. Lisätietoja ja osallistumisohjeet osoitteesta riverchurch.fi

Valtakunta rukoilee -sarja sukeltaa Kolarin kesäjuhlille – perinteiseen tapaan. Tutuissa maisemissa liikutaan tällä kertaa teemalla Hengen tuulet puhaltavat. Jumalan Sanan julistajina kuullaan Gene ja Sirkku Chewning Yhdysvalloista, Marja Kallio Betania-kodilta Sastamalasta, Simo Berlin Haminasta sekä Jorma ja Tarja Lappalainen ja Romeo Lehtonen Kolarista.

Erittäin suosittuun Valtakunta rukoilee -ohjelmaan voi osallistua myös matkaamalla Kolariin paikan päälle. Lisätietoja ja ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen kolarinhelluntai@gmail.com.

Viikoittaiset suorat rukousohjelmat jatkuvat vielä heinäkuun ensimmäisen viikon ennen lomia. 3.7. rukoilemassa on Shaukat Anjam ja 6.7. Simo ja Taina Rautio. Taukoa on vain kaksi viikkoa ja heinäkuun viimeisellä viikolla nähdään rukouspyyntöjen äärellä taas Hannu ja Eijariitta Hurri sekä Rauno ja Salme Helppi.