Joulun ja uudenvuoden jumalanpalvelukset

image
Tule osaksi loppuvuoden jumalanpalveluselämää tv:n välityksellä! Lämmintä sanomaa välittävät tilaisuudet on kuvattu eri puolilla Suomea. Jumalanpalvelukset lähetetään jouluaattona klo 22 ja muina päivinä klo 10.
Jouluyön messu Lappeenrannan helluntaiseurakunnasta. Saarna Mika ja Ann-Niina Turunen. Musiikki Matti Villikka ja Antero Koukku.
Joulupäivän messu Karkkilan evankelisluterilaisesta seurakunnasta. Liturgi Riitta Haapa-Aho. Avustajat Hanna Ikäheimo ja Marja Lähdekorpi. Musiikki Petra ja Antti Velin sekä Hannakaisa Nyrönen.
Tapaninpäivän messu Karjalohjan evankelisluterilaisesta seurakunnasta. Liturgi Heikki Linnavirta ja haastattelija Raimo Rissanen. Todistaja Reijo Wallenius. Kanttori Hanna Hovi, musiikissa mukana Johanna Nyyssölä ja Essi Ruotsala. Suntio Sirkka Myllys.
Uudenvuodenpäivän messu Joensuun evankelisluterilaisesta seurakunnasta. Liturgia ja saarna Hanna Laakso. Musiikki René Laulajainen, Seppo J. Järvinen, Ulf Magnus Krokfors ja Tapio Tissari.
Su 2.1. messu Lohjan Vapaaseurakunnasta. Tilaisuuden juonto Raimo Mikkola, puhe viidakkotohtori Jorma Finnilä. Musiikissa Teresa Mokkala ja Jani Borenius.
Kuva: Joensuun kirkko