Joulukuun uutuuksia

Vuoden loppu häämöttää ja on aika lähteä TV7-ohjelmatarjonnassa vuoden viimeiseen kiihdytykseen. Tarjolla on musiikkia, Raamatun Sanaa, hyvää tunnelmaa ja aitoja ajatuksia. Tässä muutama uutuus maistiaiseksi.

Lasten joka sunnuntai nähtävä adventtikalenterin ensimmäinen luukku avautuu 28.11. klo 8.40. Lasten adventtimatka johdattaa matkalle paimenpojan kanssa. Jaksoja on viisi, ja kun viimeinen jakso päättyy, on joulu jo saapunut. Aikuisten adventtikalenterin tarjoilee puolestaan Adventtiajatus -ohjelma. Ohjelmassa kuullaan lyhyitä ajatuksia Marian ja Joosefin matkasta kohti Jeesuksen syntymähetkeä.

Joulukuun vaihtuessa rukoillaan miesten voimin ohjelmassa Miehet murtavassa rukouksessa. 1.12. klo 19 Martti Ojares, Lassi Erpiö, Simo Rautio, Asko Tynjälä, Veijo Piipponen, Paavo Järvinen ja Hannu Puustelli aloittavat rukouksen aiheista armolahjat, parantuminen, uskoontulo ja vapautuminen.

Minnan joulupakinat nähdään kolmena sunnuntaina 12.12. alkaen klo 17.15. Pakinoissaan Minna Moilanen lukee Raamatusta tuttuja kohtia ja pohtii tekstistä nousevia ajatuksia.

Pastorit Arto Boa ja Ari Puonti tuovat 15 minuuttisten ohjelmien aikana kumpikin aina yhden uuden näkökulmia jouluun. Mielenkiintoiset joulusaarnat kuullaan välipäivinä 27.-30.12. klo 21 ohjelmassa Opetusta joulun sanasta.

Myös Maria koki mullistuksen Jeesuksen syntymässä. Marian tarinaa meille jakaa Maarit Korhonen ohjelmassa Marian joulu.

Uskosta totta jouluspesiaali 23.12. klo 21.30 nostaa sanoin ja sävelin katselijat joulutunnelmaan. Mukana musisoimassa ihanat nuoret Mimosa ja Jemina Niemelä isänsä Ari-Pekan johdolla.