Israel-uutisportaali

image

Tässä artikkelissa julkaisemme rukouksia ja kanavan uutisia koskien Israelia. Ilmoitamme, miten ja milloin kanavalta voi saada lisätietoa tapahtumista.

Uutinen

TV7 Ystävälehdessä on Pekka Sartolan kirjoitus ”Idylli, joka särkyi”. Kirjoituksessa Sartola avaa, miksi sodan riehuessakin voimme uskoa kerran koittavaan, kestävään rauhaan Israelissa. Hän vastaa myös vaikeaan kysymykseen: mitä Jumala ajattelee terroristeista?

Ystävälehden voi tilata TV7 Keskuksesta hintaan 25 € / v, tai jos lahjoitat TV7, saat lehden ilmaiseksi ilmoittamalla yhteystietosi niin ikään TV7 Keskukseen (09 756 2510 arkisin klo 9-12 ja 12.30-16.

Rukous

Israelissa työskentelevä tiimi on todella kovilla niin fyysisesti kovan työtaakan alla kuin henkisesti rankan uutissisällön tähden. Lisäksi tiimistä puuttuu yksi henkilö, joka taakoittaa tilannetta ennestään. Pyydämme rukoilemaan siunausta ja varjelusta Israelin tiimille. Lisäksi pyydämme rukoilemaan ylitse ymmärryksen käyvää rauhaa ja voimia ympärillä riehuvien kamaluuksien edessä. Rukoillaan, että he pysyvät terveinä ja heidän voimansa uudistuvat jokainen hetki ja päivä. Jeesuksen voimallisessa nimessä, Aamen!

Uutinen

Joka arkipäivä klo 21 TV7 Israel News suoraan Israelista! Katso milloin sinulle sopii ilmaiseksi Arkista

Rukous

Kiitos Isä, että saamme tuoda eteesi kansasi Israelin, jokaisen joka tällä hetkellä kärsii ja pelkää tämän kamalan tilanteen keskellä. Suojele ja varjele heitä ja myös sotilaita, jotka puolustavat maataan henkensä kaupalla. Tuomme eteesi erityisesti kaikki lapset, jotka eivät edes ymmärrä mitä tapahtuu ja se tuo heidän elämäänsä pelkoa ja turvattomuutta. Varjele heitä fyysisiltä ja myös henkisiltä vaurioilta. Ilmesty Jeesus kansallesi Messiaana ja vedä heitä puoleesi tämänkin tilanteen kautta. Poista peite heidän silmiltään, jotta he näkisivät kenessä heidän todellinen turvansa ja pelastuksensa on. Siunaa ja varjele heitä, käännä kasvosi heidän puoleensa ja anna heille rauha. Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen!

Uutinen

Ti 24.10. klo 20.30 Jerusalem studio otsikolla Israel sodassa – Geostrateginen arvio. Ohjelmassa käsitellään sitä, kuinka Hamasin ja Israelin välinen sota ei rajoitu kahteen osapuoleen, vaan sillä on alueellisia vaikutuksia Libanoniin ja Syyriaan, Egyptiin ja Jordaniaan. Eivätkä vaikutukset lopu tähän, sillä suurvaltojen kilpailu heijastuu Yhdysvaltojen sotilaallisiin ja diplomaattisiin toimiin sekä Venäjän ja Kiinan vastatoimiin. Ohjelman voi katsoa Arkista lähetyksen jälkeen.

Lauantain TV7 Jerusalem uutisissa on tärkeä Sartola Extra. Pekka Sartola kommentoi Israelin tilannetta ajankohtaisessa 2-minuuttisessa uutislähetyksen yhteydessä. Katso la klo 21 TV7-kanavalta! Arkista ohjelma löytyy heti lähetyksen jälkeen.

Oletko vieraillut Israelin TV7-toimituksen omilla nettisivuilla. Englanninkieliset sivut löydät tästä.

Rukous

Pyhä Jumala, taivaan ja maan luoja. Me ylistämme sinun nimeäsi. Sinä hallitset maailmankaikkeutta, kansakuntia, tapahtumia ja aikoja. Kiitos että olet rukouksia kuuleva Jumala. Herra me rukoilemme, että sinä nostattaisit ympäri maailmaa esirukousarmeijan seisomaan Hengessä Israelin rinnalla. Me rukoilemme herätystä Israelin kansalle. Ilmesty heille! Me rukoilemme kaikkien niiden ihmisten puolesta maailmassa, jotka pelkäävät tulevaa. Kiitos siitä että Sinä voit muuttaa pahatkin asiat palvelemaan tarkoitustasi, sinä et tahdo että yksikään ihminen menee kadotukseen. Kiitos armon ajasta! Jeesuksen nimessä, aamen.

Uutinen

Tiistaina 17.10. klo 20.30 voi kanavalta katsoa Jerusalem studiota, jossa aiheena Israel sodassa – Strateginen katsaus ja kansainvälinen tuki.
”Heti, kun ympäri maailmaa ymmärrettiin Hamasin Israelin siviilejä vastaan tekemien julmuuksien kauhistuttava luonne, järkytys ja empatia muuttuivat länsimaiden poliittiseksi ja sotilaalliseksi tueksi. Mutta kuinka vakaata tuki on sitten, kun Israel pitää lupauksensa kostaa Hamasille tiheästi asutulla Gazan kaistalla? Vieraina Klaus Naumann, Eran Lerman ja Amir Oren.”

Rukous

Rakas Taivaan Isä, pelasta omaisuuskansasi sodan keskellä ja anna rauha. Lohduta niitä, jotka ovat menettäneet läheisiään terrori-iskuissa ja suo kansasi haavoittuneiden parantua. Vahvista kansaasi ja anna avustusten päästä nopeasti perille Israeliin. Suojaa Israelin puolustusvoimia ja osoita kätesi voima Israelin vihollisille. Anna evankeliumin levitä voimallisesti, tuo herätys sydämiin ja avaa silmiä, että moni löytää Yeshuan pelastajakseen. Pelasta myös Hamasin hirmuvallan alla olevat siviilit, joilla ei ole osaa konfliktissa. Yeshuan Messiaan nimessä!

Uutinen

Miksi Israel yllätettiin? Studiossa keskustelevat Pekka Sartola ja Martti Ojares Ajankohtaista Lähi-idästä -ohjelmassa 12.10. klo 20.30.

Israelin Jerusalemin toimituksemme työskentelee tällä hetkellä väsymättä ajankohtaisten uutisten lähettämiseksi. Voit seurata Arki-iltaisin nähtävien TV7 Israel News -uutislähetyksen lisäksi toimituksen YouTube-kanavaa, johon on kerätty myös ylimääräisiä uutisia. YouTube-sivuston videot ovat englanniksi, eivätkä ne ole tekstitettyjä Suomeksi.

Rukous

Kiitos Jeesus että pelastat, vapautat ja parannat! Nostamme eteesi Israelin, oman kansasi, luvatun maasi, kaikki heimosi, ihmiset, jotka kärsivät. Armahda heitä! Varjele, suojele, nosta ja kanna heitä. Tapahtukoon Israelissa Sinun tahtosi ja tulkoon Sinun Valtakuntasi. Pyhässä nimessäsi, Aamen.

Uutinen

11.10. klo 19 Miehet murtavassa rukouksessa kääntävät katseensa kohti Kaikkivaltiasta aiheenaan Israelin tilanne ja luopumuksen syvät juuret.

10.10. klo 17.30 voit osallistua Muurinaukossa-rukousarmeijan kanssa rukoukseen Israelin puolesta. Studiossa Marita Rautio ja linjoilla Jani Salokangas. Katso ohjelma Arkista.

9.10. illan suorassa rukousohjelmassa klo 19 Martti Ojares on Kari ja Mari Valkosen seurana Jumalan läsnäolossa -ohjelman aluksi. Katso Martin terveiset ja jatka rukouksin Valkosten kanssa.

Rukous

Suuri Jumala, Iankaikkinen Jumala, joka määrät ajat ja hallitset, armahda kansaasi Israelia! Varjele kansalaisia ja sotilaita voimallisella kädelläsi taistelussa pahuutta vastaan. Anna heille lepohetki Sinun läheisyydessäsi. Paljasta kansallesi, kuka heidän Messiaansa on, älä vaikene vaan puhu Herra Sebaot! Me rukoilemme, kuten Sanasi ohjaa: Rauhaa Jerusalem! Tule Herra Jeesus!