Iloiten juhlavuoteen

image

TV7:n väki toivottaa kaikille katsojilleen sisältörikasta alkanutta vuotta suomalaisen kristillisen TV-kanavan parissa!

Taivas TV7:llä on alkanut juhlavuosi. Jos Herra suo, täyttää kanava loppuvuodesta juhlalliset 20 vuotta. Tämä juhlavuosi muistuttaa meitä Jumalan uskollisuudesta aloittamaansa työtä kohtaan. Ilomme tästä ihmeiden täyttymyksestä on ylitsepursuavainen ja toivottavasti myös tarttuva.

Olet sitten osa kanavaa täsmähetkinä tai tilanteen tullessa, olet aina tervetullut ruudun ääreen. Älä unohda myöskään tv7.fi-sivustolta löytyvää Arkkia, josta voi katsella menneitä ohjelmia vaikka koko tuotantokauden kerrallaan. Tärkeintä on vahvistaa omaa jumalasuhdetta, kokea Pyhän Hengen virvoittavaa läsnäoloa ja yhtyä rukoukseen Hengessä ja totuudessa.

Se kanava joka lähes 20 vuotta sitten aloitettiin, on saavuttanut vakaan jalansijan suomalaisten kristittyjen ruuduilla. Tavoitteena on kuitenkin levitä aina uusien ihmisten tietoisuuteen ja olla osaltaan rohkaisemassa katsojia lähemmän Jeesusta. Uskoontulo ja Elävän Jumalan löytäminen on aina se tärkein asia. Mitä enemmän pidämme Jeesusta esillä, sitä todennäköisemmin tavoitamme ihmisiä sanomallamme.

Ole siis rohkeasti osa Jeesuksen TV-seurakuntaa rukoilemalla, tukemalla ja kertomalla kanavasta omassa lähipiirissäsi. Mekin siunaamme sinua ja toivomme voivamme lähettää tänäkin vuonna elämää tuovia ja vahvistavia ohjelmia Jeesuksen nimen kunniaksi.

Kanavalla tavataan!