Hyvällä palautteella voi vaikuttaa

image

TV7 ohjelmakokonaisuus koostuu hyvin moninaisista lähteistä tulevista ohjelmista, kuten myös oman tuotannon ohjelmista. Kanavalla esiintyvät ihmiset eivät ole useinkaan esiintymisen ammattilaisia, mutta sanomaltaan he ovat vankkoja ja horjumattomia. TV7-kanavaa ja sen lähetystekniikkaa pyöritetään muutaman miehen voimin.

Katsojakin voi vaikuttaa

Ohjelmakattaus on tällä hetkellä monipuolinen. Sisältöön on helppo vaikuttaa esimerkiksi laittamalla perinteistä sähköpostipalautetta osoitteeseen tv7@tv7.fi tai yksinkertaisesti tukemalla lempiohjelmiensa tuotantoa. Lahjoitussoiton voi kohdistaa juuri ohjelman ulostuloaikaan. Monilla tuotannoilla on myös oma viitenumero.

Kanavalle tulee hyvin monen tasoista palautetta. Kaikki luetaan. Niin sanotusti parhaita palautteita ovat selkeät ja yhteen tai kahteen nimettyyn ohjelmaan kohdistuvat viestit. Niiden perusteella on mutkatonta tehdä johtopäätöksiä. Vertaamme palautetta muuhun samasta ohjelmasta mahdollisesti tulleeseen palautteeseen.

Iloitsemme aina, kun katsojat ovat valinneet kanavamme.

Uusista ohjelmista päätettäessä käytämme monia kriteereitä, mutta kyllä runsas palaute vaikuttaa aina. Se saa olla positiivista tai negatiivista.

Palautteet ovat henkilökohtaisia ja koskettavia

Suosittuja ohjelmia ovat olleet muun muassa ohjelmat, joissa mukana on konkreettinen todistus. Siitä saimme hyvää palautettakin:

Etupenkillä oli aivan ihana ’hetkiohjelma’. Kuka olikaan keksinyt niin pikantin formaatin. Luksusautot ja vanhat limusiinit, upeaa!

Ohjelmien syvyys oli koskettavaa. Vieraat avasivat elämänsä kätköjä koskettavasti ja toivoa herättävästi. Jumalalle on kaikki mahdollista! Per Åkvist myötäeli herkästi liikutukseen asti vieraittensa kertomuksille. Kaunista! Tähän saakka viimeinen vieras Lina Forsblom oli viehättävä koskettavan ja vakavan tarinansa kanssa. Se rohkaisi monia vaikeiden sairauksien kanssa kulkevia lähimmäisiä.

Siunaava kiitos edellä mainituille ja kaikille, jotka olivat vieraana Etupenkillä. Jäi haikea olo kun ohjelmasarja päättyi.” – Raili –

TV7 on myös runsaiden rukousohjelmien kanava, eikä suunta ole muuttumaan päin. Yksi syy on palautteessa:

Eilen katsoimme mieheni kanssa Taivas kuulee -rukousohjelmaa ja oikein tunsi sydämessäni, miten ihana TV7-kanava on. Tuli todellakin tunne, että ollaan yhtä perhettä jossa voi kokea Pyhän Hengen kosketusta.

Vietimme joulua koko perheen kesken. Joulunvietto täytyi kuitenkin keskeyttää joulupäivänä koronatartunnan vuoksi. Ihmettelin siinä, miksi en tuntenut sitä pelkoa, mitä uutisissakin
lietsotaan.
Päinvastoin, kaikki pelko karisi pois kokonaan ja tuli jotenkin rauhallinen tunne.

Ensimmäisenä vain tuli mieleen että nyt on rukoiltava. Mieheni kanssa emme saaneet tartuntaa ollenkaan, vaikka muut sairastuivat flunssan oireisiin. Raskaana oleva tyttäremme viimeiseksi mutta kaikkein pahimmin. Viime sunnuntaina lähetin rukouspyyntöjä TV7:lle tämän tyttären puolesta. Maanantaina oli hänellä jo paljon parempi vointi. Rukoillaan ettei sairaudesta jää mitään jälkeä!

Kuten Taivas kuulee ohjelmassa tuotiin hyvin esille, pelko pitäisi saada pois koska pelkäämme enemmän koronaa kun meidän pitäisi pelätä ja rakastaa Jumalaa. Pelko ei auta, mutta Jumala auttaa kun me Häneen turvaudumme. Viranomaisten turvallisuusohjeita koronassakin toki on noudatettava mutta ei pelosta käsin.

Ja päättäjille rukoillaan viisautta tehdä hyviä päätöksiä.” – Tiina –

Palautteet voivat olla myös ytimekkäitä:

”Kiitos Martin ja Mirjan matkassa helmikuun kuulumiset -ohjelmasta. Sain uutta eloa ja jaksamista taas Mirjan kertoessa uudesta näkökulmasta Jeesuksen ristillä olosta, ja Martin loppupuheesta.” – Maria –

Ja palautetta saa antaa myös TV7-lehdistä:

”Kiitos hyvästä artikkelista Mika Jantusesta ja hänen vaimostaan!”

Palautelaatikolle täytettä

Rohkaisemme katsojia laittamaan tarpeen tullen ohjelmia koskevaa palautetta. Jos lempiohjelmia on monia, ja katsot kanavaa vakituisesti, voit aina ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi. Ilmoita silloin tietosi TV7-keskukseen, jotta saat kaikki säännöllisille lahjoittajille kuuluvat edut.

Siunattuja katseluhetkiä ja palautelaatikolla tavataan!