Elinor Rascon profetia Suomelle 6.6.2019

image

Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelman suorassa lähetyksessä 6.6.2019 luettiin Elinor Rascon profetia, jonka voit lukea uudelleen tästä:

* * * * * * *

Jumalan sanoma Suomelle israelilaisen profeetan Elinor Rascon kautta 18.5.2019 Sanan Sydän -seurakunnassa Helsingissä:

”Nooa saarnasi 120 vuotta ja varoitti kansaa synnin tähden tulevasta vedenpaisumuksesta. Sen aikainen maailma nauroi hänelle, kunnes tulva tuli ja tappoi heidät kaikki. Raamatussa kerrotaan myös kun Lootista, joka halusi siirtyä aina vain lähemmäksi Sodoman ja Gomorran hedelmällistä ja rikasta laaksoa, koska oli rakastunut sen aikaiseen maailmaan. Taas tuli varoitus näiden kaupunkien syntielämän tähden tulevasta hävityksestä. Enkelit tulivat ja veivät Lootin perheen pois kädestä pitäen juuri ennen kuin hävitys tuli. Suuressa armossaan Jumala pelasti Lootin, ystävänsä Aabrahamin tähden.

Varoitus kuulu myös meille tämän päivän sunnuntaikristityille. Olemmeko epävarmoja tilastamme? Haluammeko olla turvassa Herran tahdossa? Meidän tulee herätä! Lootin vaimolle se oli myöhäistä. Hänen sydämensä oli materiaalissa kiinni ja hän muuttui suolapatsaaksi.

Mitä Euroopalle tapahtuu näinä päivinä? Väkivalta ja verenvuodatus on saavuttanut meidät, koska seurakunta hoippuu kuoleman rajalla eikä pidä vanhurskautta voimassa. Se on heikko, epäuskoinen ja kumartaa islamia, ikään kuin Kristus ei olisikaan voittaja. Ruotsissa islamin voimat jylläävät, mutta seurakunta on heikko, niin kuin sitä ei olisikaan. Herää Suomi! Kristuksen ruumis Suomessa, tee parannus ja nouse siihen asemaan, johon Jumala sinut tarkoitti! Vain sinä voit estää islamin tunkeutumisen, väkivallan ja veren vuodatuksen tulon Suomeen. Kristuksen ruumiin on seisottava muurinaukossa ja muodostettava linnoitus kansan ja tuhon väliin! Ainoa turvamme on pysyä Jumalassa ja Hänen sanassaan. Myös liberaaliteologia valtaa alaa, ja siitä meidän pitää tehdä parannus.

Suomi, Suomi kuule minua sinun Jumalaasi. Minä haluan antaa sinulle hyvinvoinnin, menestyksen ja turvan. Katso, väkivallan tsunami ja verenvuodatus on horisontissa joka liikkuu kohti maatanne, se tulee muista maista, jotka ovat hyljänneet minut ja joiden seurakunnat ovat kuoleman partaalla ja heitä olen myös varoittanut sanansaattajieni välityksellä. Ole varovainen, täyty minun Pyhällä Hengelläni ja totuudellani. Pysy rakkaassa Pojassani, usko, luota, tottele Häntä, Jeesusta Kristusta, ei ole muuta keinoa selvitä. Kuule nyt varoitus: Jos Kristuksen ruumis ei kuule varoitustani, eikä tee sen mukaan; tämä kansakunta joutuu kokemaan väkivaltaa ja verenvuodatusta, koska seurakunta kumartaa islamia, eikä huomioi Poikani voittoa ristillä.

Teidät on kutsuttu hallitsemaan elämässä, olemaan enemmän kuin voittajia sekä olemaan valona kansakunnalle. Jos et tee parannusta, olet menettänyt asemasi ja useat muslimit hyökkäävät maahasi ja tuovat tuhoa tullessaan. HERÄÄ! Vahvista niitä, jotka ovat jäljellä. Suomi tarvitsee Kristuksen ruumiin, ei kansaa, seisomaan kuilun aukossa, ettei kansa putoa siihen.

Pidä tästä kiinni ja tee myös näistä seuraavista asioista parannus:
1. Seksuaalinen moraalittomuus. Seurakunnissa monet pariskunnat asuvat yhdessä, vaikka eivät ole naimisissa.
2. Tiedätkö, että minä, Jumala vihaan avioeroja. Tehkää parannus kompromisseista tässä asiassa.
3. Pelastus ja anteeksianto ei ole automaattinen. Nikolaiittain oppi on väärä ja suvaitsee kaikenlaista syntiä Kristuksen ruumiissa. ”Kerran pelastettu aina pelastettu, eikä se välitä synnistä”. SIITÄ ON TEHTÄVÄ PARANNUS!
4. Oletko hylännyt ensirakkautesi? Jos olet hylännyt sen, tee parannus tai siirrän lampunjalkasi pois paikaltaan.
5. Oletko uskossasi haalea? Tee parannus välinpitämättömyydestä.
6. Muista rakkauden käskyni. Rakasta myös lähimmäistäsi.
7. Huomioi rukoukseni, että Minä ja Isä olemme yhtä ja te olette yhtä meidän kanssamme.
8. Seiso kansani Israelin ja sitä vainoavan maailman välissä, kansani puolesta.

Tiivistelmän teki Taito Syren, Sanan Sydän -seurakunnan pastori.