18.10.2020

Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, Hän viitoittaa sinulle oikean tien. Sananl 3: 5,6

Elämämme on Jumalan lahja meille. Niin on myös ymmärryksemme, jota tarvitsemme jokapäiväisessä vaelluksessamme. Mutta jätämmekö elämämme vain oman ymmärryksemme varaan? Jumalan Sana varoittaa meitä tästä. Ainoa todellinen turvamme on kuitenkin vain Jumalassa.

Ystäväni, älä kulje ilman tietoisuutta Luojastasi? Muista kysyä Hänen ylivertaisia neuvojaan niin suurissa kuin pienissäkin asioissa? Ihmettelet joskus elämäsi sotkuja. Voisikohan syy olla siinä, että olet unohtanut kysyä taivaallisen Isämme ohjeita?

Kun autossasi on jokin ongelma, kaivat esiin auton käsikirjan ja etsit sieltä ohjeet. Tai kun haluat valmistaa juhliin jonkin erikoisherkun, kaivat reseptikirjasi esiin ja löydät tarkat ohjeet, joilla onnistut.

Miksi et siis lukisi Raamattuasi, Jumalan sinulle antamaa ikiomaa käsikirjaa? Lue säännöllisesti ja järjestelmällisesti. Kun seuraat lukuohjelmaasi, tulet hämmästymään. On suorastaan käsittämätöntä, kuinka päivän tekstistä usein tulee suora vastaus elämäsi käsillä olevaan tilanteeseen. (Katso 5.3.)

Herra, vahvista meitä lukemaan Sanaasi! Anna meille rohkeutta luottaa Sanasi lupauksiin ja ohjeisiin!

Anna meidän myös turvata koko sydämestämme Sinuun! Ja anna meidän muistaa kiitos, kun viitoitat meille oikean tien!

Teksti: Veli Johannes