14.10.2020

Tarkoitan sitä, että epäjumalien palvelijat uhraavat pahoille hengille eivätkä Jumalalle, enkä halua teidän joutuvan yhteyteen pahojen henkien kanssa. 1 Kor 10: 20

Sodassa rintamien välissä on ”ei-kenenkään-maa”. Jos sinne eksyt tai peräti vihollisen puolelle, joudut tulituksen kohteeksi, vaikka olisit joutunut sinne vahingossa. Näin on myös siinä suuressa taistelussa, jota Paholanen käy Jumalan kansaa vastaan.

Hengellisessä sodankäynnissä Jumala on Sanassaan asettanut selvät rajapyykit, joita ei kannata ylittää. Kun ylität ne, asettaudut yhteyteen pahojen henkien kanssa. Voit kohdata outoja vaikeuksia ja ilmiöitä. Voit joutua masennukseen, jota et käsitä. (Katso 17.3.)

Israelista sanotaan (5 Moos 32: 17): ”Se uhrasi pahoille hengille, epäjumalille, joista ei ennen tiennyt, uusille, äsken löytämilleen jumalille, joita isät eivät tunteneet.”

Ahdistuneen tuntuinen radiotoimittaja kertoo, että hän kotonaan rukoilee Buddhan alttarin edessä. Puolen tunnin luennolla, jossa varoitetaan salaopeista, hän ei tahdo kestää, vaan on monta kertaa lähtemäisillään ulos. Hän ei ymmärrä, että on vankina vihollisen alueella ja että ainoa apu hänelle on Jeesus, joka on kukistanut Saatanan joukkoineen.

Kirkon työntekijä, kilpaurheilija, alkaa harrastaa aakkoslaudalla yhteydenottoa tuonpuoleiseen ja päätyy kirjoittamaan itsensä verellään Saatanalle. Vaimo ei kestä, vaikka takana on seitsemän onnellista aviovuotta. Peloissaan hän ottaa vastasyntyneen lapsensa ja jättää miehensä: ”En tunne enää miestäni.”

Nuori pariskunta käy Taka-Intian lomalla paikallisten epäjumalien temppeleissä. He ottavat valokuvia pikkulapsistaan leikkimässä Buddhan patsaan varpaitten päällä. Kotona uskovat isovanhemmat ihmettelevät, kun vanhempi lapsista vaipuu välillä kyttyrään ja on kuin 60-vuotias vanhus. Nuorempi tuo lelukaapistaan

poisheitettäväksi lastenlehden, jota ei ole luettu ja jonka kannessa on Jeesuksen kuva: ”Minä en pidä tästä lehdestä.” Ilmapiiri raikastuu, kun isovanhemmat kääntyvät rukouksessa Jeesuksen puoleen, Hänen, joka on voittanut Pimeyden ruhtinaan!

Herra, varjele minua astumasta rintamalinjan väärälle puolelle, vihollisen alueelle!

Varjele joutumasta yhteyteen pahojen henkien kanssa!

Teksti: Veli Johannes