TV7 Kauppa palvelee

 

TV7 Kaupan valikoima on laajentunut. Monipuolisen kirjatarjonnan lisäksi voit löytää kaupasta kortteja ja kirjanmerkkejä siinä missä huppareita ja heijastimiakin.

Kaupan kirjavalikoimaan ilmestyy uusia tuotteita keskimäärin joka kuukausi. Tämän vuoden sesonkeihin, kuten isänpäivään ja adventinaikaan, on luvassa monenlaista tulokasta. Kiinnostavien uutuuksien joukossa ovat muun muassa Martti Ojareksen suosittuun haastatteluohjelmaan perustuva Isännän pöydässä -kirja sekä Sointu Thakurin kaunis kertomuskokoelma Sydämeltäni sinulle.

Löydät myös toivotut TV7-hupparit TV7 Kaupasta. Euroopassa valmistetut ja ekologiset hupparit on saatavana kahden mallisina ja värisinä, naisille ja miehille omansa. Katso lisää: TV7 Kauppa.

Tule käymään kaupassa ma-pe klo 9.30-15.30 tai nouda nettiostoksesi ilman toimituskuluja TV7:n aulasta ma-to klo 9-16. Voit aina tilata tuotteet kotiisi myös postitse. Tilauksen tekeminen onnistuu osoitteessa kauppa.tv7.fi tai puhelimitse ma-pe klo 9.30-14.30 numerosta 0400 721 599.

Ps. merkkaa kalenteriisi 8. ja 9.12., jolloin pidämme glögiä ja kirjoja -kauppaillan TV7 Kaupalla. Tällöin ovet ovat auki aina klo 18 saakka osoitteessa Vilhonvuorenkatu 11 A 3 krs. 00500 Helsinki.