Yhteyden uusivuosi

Jeesus Kristus, yhteyden luoja

Mutta minä en rukoile ainoastaan heidän puolestaan vaan myös niiden puolesta, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun, että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin Isä, olet minussa ja minä sinussa. Rukoilen, että hekin olisivat yhtä meissä, jotta maailma uskoisi sinun lähettäneen minut. Sen kirkkauden, jonka sinä olet antanut minulle, minä olen antanut heille, jotta he olisivat yhtä – minä heissä ja sinä minussa – jotta he olisivat täydellisesti yhtä ja maailma tietäisi, että sinä olet lähettänyt minut ja rakastanut heitä, niin kuin sinä olet rakastunut minua. Joh. 17:20-23

Ohjelma ja suorat lähetykset TV7 kanavalla

Pe 30.12. klo 18
La 31.12. klo 16, 19, 22
Su 1.1. klo 12

Paikka: Veturitori 2 (Esy Church) Helsinki

Puhujina tapahtumassa mm. Peter Hackzell, Veikko Lipponen, Seppo Pehkonen, Jarno Piipponen, Miisu Piipari, Hanna Matikainen, Jasmin Saari, Veijo Piipponen, Aulikki Hartikainen-Piipponen, Teemu Salo, Teemu Tapio, Pasi Yli-Sissala, Vesa Kemi, Esko Hakulinen jne.

Tapahtumassa mukana mm:
Suomen Elävät virrat -seurakunta, Esy Church, City seurakunta, Uusi tie -seurakunta, Power Prayer ry, Rakkauden kosketus ry, Christ Embassy seurakunta, Sanan sydän -seurakunta, Armon virta -seurakunta, Uusi elämä keskus, Kotiyhteys Helsinki.

Ylistyksessä:
New way worship, Sound of Heaven ja Elävät virrat houseband.

Tervetuloa!