Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Kun eräs läheinen ystäväni yllättäen kuoli, mietin, olinko kertonut hänelle tarpeeksi selvästi elämän tiestä.

Tästä syntyi kappale ja lopulta koko toimittamamme ohjelman nimi, johon lisäsimme vielä olennaisen sanan ’Vain’ yksi tie. Monet loukkaantuvat, mutta uskolliset ja Herraansa rakastavat tietävät, että näin se on. Vain yksi tie vie taivaaseen ja se tie on Jeesus Kristus.
Musiikkivideolla pääosaa esittää Tampereen Gospel Riders vastaava, Pekka ’Vespa’ Vesamäki.

"Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." Joh. 14:6

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty yli 90 kappaletta kahdeksalle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 750 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 17 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 608 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 26
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi