Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Jeesus voittanut on

Jumalan suuren suunnitelman mukaan Jeesus syntyi kirkkaudeksi pimeään, syntiseen maailmaan ja pelastukseksi meille ihmisille.

Petra vuoren huipulta, Patmoksen saarella, saan laulaa Jeesuksen saapumisesta maan päälle ja Hänen voitostaan. Videon kuvausta yritettiin kaikin voimin estää, katseltuasi sen ymmärrät, miksi.

"Hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti. Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra." Fil. 2:8-11

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty 114 kappaletta kymmenelle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 830 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 20 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 178 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 16
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi