Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

MobilePay

Lahjoitusnumero 33933

Hanna Ranssi-Matikainen

Teologian maisteri Hanna Ranssi-Matikainen on toimittanut kirjan "Paremman avioliiton rakkauspankki". Kirja perustuu NMKY:n avioliittoleirien palautteisiin 35 vuoden ajalta.

Hanna Ranssi-Matikaisen toimittama kirja "Paremman avioliiton rakkauspankki" kertoo suomalaisten perheiden onnesta, ongelmista ja erilaisten tilanteiden ratkomisista.
Puhumattomuus ja avioliiton ulkopuoliset suhteet nakertavat parisuhteen keskinäistä luottamusta.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 206 katselua
  • Ensilähetys: huhtikuu 4, 2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 95
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi