Viestintäassistentin paikka auki

Oletko suomen kielen taitoinen sosiaalista mediaa ammattimaisesti tekevä innokas kehittäjä, jonka sydän palaa kristilliselle medialle?

Tule meille töihin some- ja viestintäassistentiksi, jonka vastuulla on TV7-kanavan ja TV7 Kaupan sosiaalisen median ylläpito ja kehittäminen hyvin laaja-alaiselle yleisölle osana viestintätiimiä. Luomme yhdessä vaikuttavaa viestintää, joka välittää tietoa evankeliumista. Lisäksi kirjoitat lehtiin ja nettisivuille sekä oikoluet muiden kirjoituksia. Joskus tehtäviisi kuuluu osallistua mainoskuvauksiin, joskus TV7-tapahtumiin.

Olemme kansainvälinen yhteisö ja toivomme sinulta myös vahvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Työ alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu 80-prosenttinen työaika. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika, jonka jälkeen työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja työnkuvaasi kuuluu lähityö.

Lähetä hakemuskirje ja CV 10.12. mennessä viestintäpäällikkö Elina Savolaiselle: elina.savolainen@tv7.fi. Häneltä saat myös tarkempia tietoja työtehtävästä, jos sinulla on kysymyksiä. Yhteisöä koskeviin kysymyksiin sekä HR-kysymyksiin vastaa Ristin Tuen toiminnanjohtaja Maarit Korhonen: maarit.korhonen@tv7.fi.

Taivas TV7 on kristillinen media, joka lähettää hengellistä tv-ohjelmaa joka päivä kellon ympäri. Julkaisemme lisäksi kolmea erilaista lehteä sekä kustantaa ja myy kirjoja. Tervetuloa hakemaan työpaikkaa! Together we are great!

www.tv7.fi
kauppa.tv7.fi
www.christinalehti.fi