Työtä tarjolla ammattilaiselle taittaja-graafikolle

TV7 Kustannus hakee ammattilaista taittaja-graafikkoa. TV7 Kustannus on Taivas TV7:n yhteiskristillinen kustannusyksikkö, joka julkaisee vuosittain toistakymmentä kotimaista tai käännettyä kristillistä kirjaa. Toimintamme on kasvussa.

Haemme joukkojemme täydennykseksi ammattilaista taittaja-graafikkoa taittamaan kirjoja ja suunnittelemaan niiden ulkoasuja.

Työsuhde on vakituisen avustajan.

Vaatimuksena on vankka graafisen alan kokemus kirjojen ja/tai lehtien taittamisesta sekä painettujen tuotteiden ulkoasun suunnittelusta. Etusijalla ovat hakijat, joilla on pitkä ammattilaisen työtausta kustannusalalla tai painetussa mediassa.

Hakijalla tulee olla erittäin hyvät taitto- ja kuvankäsittelytaidot (Adoben ohjelmisto) sekä halu luoda tuotteille sekä kristillisen sisällön kannalta että taiteellisesti toimivia ulkoasuja. Työn onnistunut hoitaminen edellyttää omakohtaista kristillistä maailmankuvaa. Markkinoinnin ja mainonnan ymmärrys on eduksi.

Työhön kuuluu jonkin verran toimistokäyntejä Helsingissä, mutta itse taittotyötä voi tehdä etänä, joten paikkaa voi hakea asuinpaikasta riippumatta.

Lisätietoja työstä antaa kustannuspäällikkö Anne-Riitta Isohella. Kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä linkki työnäytteisiin: anne-riitta.isohella@tv7.fi.

Haku on avoin toistaiseksi ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Artikkelin kuva: Timothy Exodus / Unsplash