TV7 Kaupassa on nyt vitosen viikot

TV7 kaupan odotetty syysale on alkanut. Kirjoja on tarjolla hurjin alennuksin, jopa viiden euron kappalehintaan. Hanki nyt hyvää lukemista pimeneviin syysiltoihin. Tarjoukset ovat voimassa koko syyskuun tai niin pitkään, kun kirjoja riittää.

Tutustu muun muassa Yhdeksi tulemisen ihme -kirjaan joka on Yael Eidelman mielenkiintoinen kirja heprean kielen monitasoisista merkityksistä Raamatussa.

Raamatun teksteissä nimittäin avautuu hepreaksi rikkaita merkitystasoja, joita ei ole olemassa käännöskielissä. Eidelman avaa sanojen jännittäviä ulottuvuuksia yli 40 miniopetuksen avulla. ”Ilmestysheprean” näkökulma tarkentaa koskettavasti kuvaa Jumalasta itsestään ja Hänen sanomastaan. Raamatun lopun ajan ajatuksiin kuuluu ”että he yhtä olisivat”. Myös meille tuttu oliivipuu-vertaus rikastuu entisestään heprean sanan ECHAD, אחד (yksi-yhtenäinen) valossa.
Tämä kirja on kirjoitettu kaikille, jotka rakastavat ilosanomaa maustettuna heprean näkökulmilla. Shema Israel Adonai Eloheinu Adonai ECHAD!

Myös Andrew Wommackin Terävämpi kuin kaksiteräinen miekka on kirja, jota ei kannata ohittaa. Wommack itse kertoo kirjastaan näin: Teos on kooste kuudestatoista tärkeimmästä Jumalalta saamastani ilmestyksestä. Monet ovat kutsuneet tätä opetusteni kertausoppaaksi. Jokainen luku käsittelee yhden aihealueen lyhennetyssä muodossa. Kirjan avulla sinun on helppo nähdä, miten Raamatun totuudet liittyvät toisiinsa ja ovat riippuvaisia toisistaan. Jos esimerkiksi ymmärrät sanoman armosta, mutta et ole tasapainottanut sitä uskolla, kumpikaan ei pääse toimimaan kohdallasi tehokkaasti.

Beni Johnsonin, Dan Wilsonin, Andrew Wommackin, Arvo Silventoisen ja monen muunkin hyvän sanoman -kantajan kirjat saat nyt alehintaan. Kipin kapin kaupoille osoitteeseen kauppa.tv7.fi.