Toivon festivaali TV7:llä 23. – 28.6.

Suomen Vapaakirkon jokakesäiset Kesäjuhlat järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti televisiossa. Puolentoista tunnin juhlaohjelma lähetetään joka ilta tiistaista sunnuntaihin juhannuksen jälkeisellä viikolla TV7:llä. Nyt on upea mahdollisuus päästä mukaan Kesäjuhlille kotoa tai mökkilaiturilta käsin!

Juhlat ovat saaneet nimekseen Toivon Festivaali. Sinne voi johtaa vaikkapa elämän merkityksen ja oman paikan etsintä. Juhlat koostuvat Toivon Studiosta, Toivon Talkista ja Kesäklubista. Mukana myös mukaansatempaava House Band.

Toivon Studio on ankkuripareina ovat Jenni Malinen ja Jukka Laamanen sekä Petra Hämäläinen ja Harri Kankare. Studiossa kuulemme toivon tarinoita ihmisiltä, joita Jumala on kohdannut erityisellä tavalla. Toivon tervehdyksiä saamme lyhyitä tervehdyksiä läpi Suomen eri vapaakirkon seurakunnilta, ViaDia ry:n paikkallisjärjestöiltä ja aina Ecuadorin viidakoista asti.

Toivon Talk on keskusteluohjelma, jossa pureudutaan puolen tunnin ajaksi joka ilta mielenkiintoiseen teemaan. Iltaa juontaa Suvi Kankkunen Suomen teologiselta opistolta. Vieraiksi on pyydetty illan aiheen asiantuntijoita. Aiheina mm. toivon leviäminen, toivon teologia ja toivon lähettiläs.

Kesäklubi on nuorten kesäjuhla. TV7:llä esitetään nuorten kuvaamia videoita, jotka on toteutettu eri puolella Suomea mm. Joensuussa, Tampereen Tulisielukoulussa Jyväskylässä ja Helsingissä.

Asetu mukavasti aurinkoon tai kotisohvalle ja katso festariohjelmaa ti-su klo 19.30-20.50 TV7-kanavalta.

Toivon Studio ja Toivon Talk sekä musiikkia ja muuta ohjelmaa TV7:ltä 23.-28.6. Olethan sinäkin mukana! Lue lisää tästä.