Profetia paasto-ohjelmassa 19.12.

Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelmassa 18.12. luettiin Mariitta Nuortien lähettämä profetia, jonka hän sai itsenäisyyspäivänä 2019.

************************************

Oi lapseni, raskain sydämin Minä katson sinun kansaasi tänä päivänä.

Paljon Minä sitä rakastan, sillä se on osa minun kansaani. Mutta maailman henki on vienyt sen mukanaan. Voi lapsiani, jotka sinun maassasi ovat niin paljon hyvää Minulta saaneet. Olenhan Minä antanut heidän pysyä omassa maassaan, jota he itse saavat hallita. Olen suojellut ja varjellut monelta vaaralta, mutta he eivät ole sitä ymmärtäneet, vaan ovat luulleet, että itse ovat rakentaneet sen hyvän, joka nyt on muuttunut pahaksi.

Kun te olette unohtaneet Minut ja Minun sanani mukaan elämisen elämänne ohjeena, on tullut kaaos, jossa Minun käteni ei enää suojele maatanne niin kuin ennen. Kun te ette ole kertoneet lapsillenne, kuka Minä olen, ja olette päästäneet laittomuuden ja iljetyksen valtaan, niin saatte nyt syödä tekojenne hedelmää. Ei tämä ole enää sama kansa, jolle Minä olen siunaukseni tarkoittanut. Tämä on sekakansa, joka taistelee sisäisesti pitääkseen edes vähän hyvyyttä ja oikeudenmukaisuutta keskellään. Väärä rakkaus on alkanut hallita tätä maata. Se on ihmiskeskeistä, itsekästä rakkautta. Se on petollista, ja taustalla on vihollinen.

Voi tätä rakasta maata! Tehkää parannus. Huutakaa totisella sydämellä minun puoleeni. Minulle on kaikki mahdollista. Minä voin vielä armahtaa tätä maata. Muistakaa, että minulla on kaikki valta. Nyt on kysymys henkien taistelusta, ei ihmisviisaudesta. Anokaa, anokaa totisella sydämellä, vaikka te olette jo melkein unohtaneet, mitä anominen totisella sydämellä tarkoittaa. Palatkaa takaisin Minun luokseni, Minä autan ja rakastan teitä niin kuin Isä lapsiaan rakastaa. Amen.