Paastoa ja rukousta Suomen puolesta 3. – 4.6.

Koronatilanteen vuoksi huhtikuun Paastoa- ja rukousta Suomen puolesta -ohjelma oli hieman erilainen kuin yleensä. Rukoilimme ohjelmassa isänmaan lisäksi henkilökohtaisten asioiden puolesta.
Kesäkuussa kuitenkin jatkamme normaalin ohjelmarakenteen mukaan ja keskitymme rukoilemaan kodin, uskon ja isänmaan puolesta. Tehostamme ja keskitämme rukousta Suomen tarpeiden puolesta ja laajennamme katsetta myös EU-alueelle. Israelin siunaaminen on myös jatkuvasti tärkeä asia TV7:llä.

Alla on TV7:n toimitusjohtajan Martti Ojareksen, Paastoa ja rukousta -ohjelman juontajien Mika ja Mirkka Jantusen sekä Muurinaukossa-rukousarmeijan koordinaattorin Marita Raution terveiset ohjelman ja rukouksen tiimoilta.

Martti Ojareksen terveiset

Jeesus sanoo, että maailmassa teillä on ahdistus, mutta olkaa turvallisella mielellä, sillä Minä olen voittanut maailman.
Korona on on valloittanut koko maailman äkisti kuin ukonilma kirkkaalta taivaalta. Tuo näkymätön virus on tuottanut hämmennystä ja pelkoa kautta koko maailman.
Raamattu lupaa meille, että jos Jumalan Pyhä henki asuu sydämissämme, niin meillä on täydellinen turva ja rauha olosuhteista riippumatta. Jumalan rakkaus on täydellinen rokote myös kaikkiin viruksiin. Kuunnellaan Hyvän Paimenen ääntä ja kuljetaan Hänen turvallisessa ohjauksessaan.

Mika ja Mirkka Jantusen terveiset

Myrskyn iskiessä voi olla vaikea tietää, mitä pitäisi rukoilla. Näin kävi meillekin maaliskuun puolivälissä. Myrsky paljastaa elämämme perustukset, joiden varaan olemme rakentaneet elämäämme. Pelko ja hämmennys saattavat vallata mielemme.
Rukoiltuamme asiaa sydämellemme nousi rohkaista kristittyjä rukoilemaan seuraavia asioita:

  • Armoa, varjelusta, parannuksen tekoa ja herätystä Suomen kansalle.
  • Viisautta hallinnolle tehdä oikeita päätöksiä.
  • Ennen kaikkea rukousherätyksen alkamista maassamme.

Maamme kohtalo ei ole itsestäänselvyys. Rukouksen avulla me käännämme Suomen kohtalon.

Marita Raution terveiset

Muurinaukossa-rukousarmeija on astumassa uuteen vaiheeseen. On liikekannallepanon aika. Maakuntien rukousviikoille on rakentumassa koko viikon kestävä 24/7 rukous. Sitä valmistellaan jo, ja kesän aikana pilottimalli on valmis. Rukoillaan, että tämä koko Suomea ympäröivä rukousmuuri rakentuu nopeasti.
Rukousviikkojen aikana olemme alkaneet pitää myös etärukouskokouksia. Näin eivät etäisyydet tai liikkumisrajoitukset ole yhteisen rukouksen esteenä vaan maakunnan rukoilijat pääsevät helposti tutustumaan toisiinsa ja luomaan keskinäisiä yhteyksiä.
Kesän jälkeen, jos Herra suo, paasto- ja rukouspäivien suoran rukousohjelman yhteydessä lähetetään suoria videoraportteja eri maakunnista. Kuulemme maakuntien rukous- ja kiitosaiheita paikan päältä, ja liitymme maakuntien rukoilijoiden johtamaan rukoukseen.

Kesäkuun lähetyksessä keskitymme rukoilemaan

  • Suomen yhteiskunnallisten aiheiden puolesta
  • Euroopan Unionin puolesta
  • Israelin puolesta

Paastoaika 3.–4.6.

Paasto alkaa keskiviikkoiltana 3.6. klo 18.00 ja päättyy torstaina 4.6. klo 18.00. Päivä huipentuu torstai-illan suoraan esirukousohjelmaan, johon voi lähettää kotiin, uskoon ja isänmaahan liittyviä rukousaiheita soittamalla p. 09 756 2520. Esirukoilijoita johtavat Martti ja Mirja Ojares.

Ilmoittautumiset 29.5. mennessä

Paastoryhmien ilmoittautumiset tulee tehdä 29.5. mennessä sähköpostilla tv7@tv7.fi tai soittamalla TV7 Keskukseen, p. 09 756 2510 arkisin klo 9.00–16.00. Muista ilmoittaa puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin voimme tarvittaessa olla yhteydessä sinuun.

Suora lähetys 4.6. klo 18.30

TV7 lähettää suorana lähetyksenä Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelman 4.6. klo 18.30–21.30.

Merkitse jo nyt kalenteriisi loput tämän vuoden Paastoa ja rukousta Suomen puolesta ohjelman lähetyspäivät: 27.8., 22.10. ja 17.12.